Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-17
03:01:13
| Nuoroda
pakeleivė rašė:
sveiki. Gal forume tebesilanko studijuojatys architektura. Gal galetu pasakyti, su kokiais balais pernai istota i VDA. Stojamuosius pavyko gana neblogai islaikyti, taciau suklupde siek tiek matematika ir lietuviu, tad rupi, kaip pirmumus delioti. Gal kas daugiau informacijos suteiks? Dekingi:) www.baluskaiciuokle.lt lyg ir gerai rodo praeitų metų paskutinės vf vietos stojamąjį balą. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-17
03:01:33
| Nuoroda
g.art rašė:
NONcom rašė:
g.art rašė:
NONcom rašė:
g.art rašė:
NONcom rašė:
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D Kur zadi stot? O tu architektūrai ištikimas? Ydomus pasirinkimas biomechanika. Nesuprask neigiamai. Man tik neteko dometis ja Dabar jau pradejau galvot apie ekonomika;) Manau architektūra jau geriau, nei ekonomika Biomechanika įdomi specialybė, bet ne tokia, kokia norėtųsi. Na bet bandysiu rizikuoti. Kažkur vistiek pakliūsiu Sėkmės ieškant savo gyvenimo kelio Manau apsistosiu prie architekturos. Juk ne siaip ruosiausi ir laikiau stojamuosius. Is kurios tu mokyklos? Miltinio gimnazijos. :] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-17
09:34:01
| Nuoroda
Ačiū NONcom. Puikios dienos:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-17
18:13:06
| Nuoroda
NONcom rašė:
Rutelia rašė:
Gal kas galetu 12kl. fizikos savarankisku darbu sprendiniais pasidalint? Ta prasme kontroliniais ar tiesiog sąsiuviniais? Na pas mus fizikoj keista tvarka, kontroliniu nebuna, bet turim atsiskaityt visus savarankiskus darbus is vadovelio |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
01:38:50
| Nuoroda
Rutelia rašė:
NONcom rašė:
Rutelia rašė:
Gal kas galetu 12kl. fizikos savarankisku darbu sprendiniais pasidalint? Ta prasme kontroliniais ar tiesiog sąsiuviniais? Na pas mus fizikoj keista tvarka, kontroliniu nebuna, bet turim atsiskaityt visus savarankiskus darbus is vadovelio Įdomiai. Kad ir kaip bebūtų, patariu pačiai kuo daugiau spręsti. Išvagos daugiau vingių galvoje, o jų univere tikrai prireiks. O jeigu žadi stoti į architektūrą - pasiimk b lygį fizikos ir nesuk galvos. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
14:50:36
| Nuoroda
NONcom rašė:
Rutelia rašė:
NONcom rašė:
Rutelia rašė:
Gal kas galetu 12kl. fizikos savarankisku darbu sprendiniais pasidalint? Ta prasme kontroliniais ar tiesiog sąsiuviniais? Na pas mus fizikoj keista tvarka, kontroliniu nebuna, bet turim atsiskaityt visus savarankiskus darbus is vadovelio Įdomiai. Kad ir kaip bebūtų, patariu pačiai kuo daugiau spręsti. Išvagos daugiau vingių galvoje, o jų univere tikrai prireiks. O jeigu žadi stoti į architektūrą - pasiimk b lygį fizikos ir nesuk galvos. Butent kad as tik fizika is gamtos mokslu pasiemiau ir dar A lygiu, nors man ir jos nereikia, todel ir nenoriu ja sprest, o daugiau ruostis egzaminams.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
17:11:29
| Nuoroda
O stojant į VDA architektūrą, prieš tai butinai reikėjo pereiti savo darbų peržiūrą? Ar man užteks tik to, kad laikiau stojamuosius VGTU? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
19:11:04
| Nuoroda
Turiu cia toki klausimeli. Tarkim priima mane i VGTU. Tai i kuriuos rumus reiktu vaziuot pasirasyt sutarties? senamiesti ar sauleteki? Ir kaip del 120Lt imokos? VGTU puslapi nieko neradau. kitos aukstosios mokyklos tai skelbia kas ir kaip. Gal zinot ka nors? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:08:56
| Nuoroda
Nu, kas istojot i architektura? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:48:42
| Nuoroda
as tai i indzinerine architektura istojau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:55:02
| Nuoroda
Aš irgi į inžinerinę papuoliau Jetau kaip bijau, sunku bus.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:02:07
| Nuoroda
na gal nereikia taip is kart neigiamai zvelgti juk nuo zmogaus priklauso kaip seksis siaip as norejau i architektura,bet susimoviau per stojamuosius |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:31:49
| Nuoroda
Man tas pats:} Na tikiuosi, kad bus šaunu studijuoti ir šią specialybę:} |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
21:03:15
| Nuoroda
as istojau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
21:05:57
| Nuoroda
fainaa rašė:
as istojau. kur? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
21:18:16
| Nuoroda
CocoBongo rašė:
fainaa rašė:
as istojau. kur? i vgtu architektura |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
21:34:47
| Nuoroda
fainaa rašė:
CocoBongo rašė:
fainaa rašė:
as istojau. kur? i vgtu architektura inžinerinę ar paprastą? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
21:39:56
| Nuoroda
CocoBongo rašė:
fainaa rašė:
CocoBongo rašė:
fainaa rašė:
as istojau. kur? i vgtu architektura inžinerinę ar paprastą? paprasta |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
21:44:06
| Nuoroda
fainaa rašė:
CocoBongo rašė:
fainaa rašė:
CocoBongo rašė:
fainaa rašė:
as istojau. kur? i vgtu architektura inžinerinę ar paprastą? paprasta koks kb tavo? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
21:59:37
| Nuoroda
CocoBongo rašė:
fainaa rašė:
CocoBongo rašė:
fainaa rašė:
CocoBongo rašė:
fainaa rašė:
as istojau. kur? i vgtu architektura inžinerinę ar paprastą? paprasta koks kb tavo? 20.26. O tu kur istojai? |
|
|