Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-04-06
16:02:31
| Nuoroda
negalvojantis rašė:
As vien deltos nezinomybes ir atsisakiau 15 potemes Na siaip butu gan per lengva kalbeti apie esamus jau paveldus, nes akcentuojama kad nusipelne, tai cia reiktu kaip suprantu savo nuomone pareiksti, kas tau atrodo turetu priklausyti unesco globai, is dar nesamu objektu joje Na nežinau, aš kalbu, kaip man mokytoja aiškino, vis tiek gi ji vertins O dėl to lengvumo, tai nežinau ar tikrai ši tema tokia jau lengva.. |
Žinutė parašyta:
2010-04-06
16:05:24
| Nuoroda
PEAS13 rašė:
negalvojantis rašė:
As vien deltos nezinomybes ir atsisakiau 15 potemes Na siaip butu gan per lengva kalbeti apie esamus jau paveldus, nes akcentuojama kad nusipelne, tai cia reiktu kaip suprantu savo nuomone pareiksti, kas tau atrodo turetu priklausyti unesco globai, is dar nesamu objektu joje Na nežinau, aš kalbu, kaip man mokytoja aiškino, vis tiek gi ji vertins O dėl to lengvumo, tai nežinau ar tikrai ši tema tokia jau lengva.. Ji nevertins, tik klausys;) |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
16:16:51
| Nuoroda
Smeterling rašė:
PEAS13 rašė:
negalvojantis rašė:
As vien deltos nezinomybes ir atsisakiau 15 potemes Na siaip butu gan per lengva kalbeti apie esamus jau paveldus, nes akcentuojama kad nusipelne, tai cia reiktu kaip suprantu savo nuomone pareiksti, kas tau atrodo turetu priklausyti unesco globai, is dar nesamu objektu joje Na nežinau, aš kalbu, kaip man mokytoja aiškino, vis tiek gi ji vertins O dėl to lengvumo, tai nežinau ar tikrai ši tema tokia jau lengva.. Ji nevertins, tik klausys;) Tai paprotins tada vertintoją |
Žinutė parašyta:
2010-04-06
16:37:43
| Nuoroda
Bendraminčiai dar rašantys arba redaguojantys savo kalbą tema "Sava kultūrinė aplinka padeda skleistis asmenybei", sukurkim skype chat'ą, geranoriškai padėsime vieni kitiems, pasidalinsim mintimis, argumentais.
Mano skype - ziezirbaster ))) |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
16:49:07
| Nuoroda
PEAS13 rašė:
Piktybiška rašė:
PEAS13 rašė:
negalvojantis rašė:
Beje dar, tarkim kulturos 15-likta poteme. Ar cia kaip suprantu reikia kalbeti ne apie esamus objektus kurie jau priklauso unesco, o apie naujus kuriuos turetum pasiulyti pats? Apie esamus, bent jau taip man mokytoja aiškino. O man mokytoja sakė šnekėti apie tuos, kuriuos vertėtų įtraukti. O maniškė akcentavo žodį "nusipelnė" ir sakė, kad tu negali kalbėti ką įtrauktum, nes nesi kokia UNESCO organizacijos narė Bet kaip pastebėjau tai dauguma kalba kaip ir aš, bet atsiranda ir tokių, kurie kalba ką patys įtrauktų. Dviprasmiška potemė gaunasi.. O man atrodo, jeigu reikėtų šnekėti apie jau esamus objektus, tai būtų parašyta "nusipelnę", o ne "nusipelnė"... bet čia tik mano nuomonė.:) Turiu pasiruošusi temą apie tuos, kuriuos vertėtų įtraukti, tad kaip bus jau bus, bet nieko nebekeisiu.:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
17:15:59
| Nuoroda
Sveiki, galvoju galvoju ir niekaip nesugalvoju ka rašyti ižangoje kultūros 14 temai gal kas turit geru minčių? bučiau labai dekingas |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
18:15:01
| Nuoroda
Gal kas galit parasyti kaip ir trumpa planiuka ka apie tuos autorius pamineti (kulturos 14 tema)? |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
18:55:55
| Nuoroda
Padėkit patarkit kokia įžangą rašyti. Ir ką rašyti antroje klausimo dalyje " Kas tęs šią misiją globalizacijos eroje? Argumentuokite." net neiisivaizduoju ką galima čia parašyti / "Spaudos draudimo laikais lietuvių kalbą gelbėjo knygnešiai ir mamos „vargo mokykla“. Kas tęs šią misiją globalizacijos eroje? Argumentuokite."
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
18:58:19
| Nuoroda
Sveiki.Kas pasirinkote poteme is Literaturos 13.?gal galetumet rastelti gretune36888.butu malonu pasidalinti informacija |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
19:19:26
| Nuoroda
Yay, ištaisė mano kalbą ir sakė labai gerai, galiu pardavinėt tokią Bet man neramu vis tiek...Stovėsim ar sėdėsim? Ir ar reikia palaikyt akių kontaktą su vertintoju,ar šnekėt tik su savo mokytoja?.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
19:25:15
| Nuoroda
Parduodu Kalbos 10-tąją potemę. "Spaudos draudimo laikais lietuvių kalbą gelbėjo knygnešiai ir mamos "vargo mokykla". Kas tęs šią misiją globalizacijos eroje? Argumentuokite?" Tema rašyta mokinio, taisyta lietuvių kablos korepetitoriaus. Kaina sutartinė, banko pervedimu. Kas susidomėjote rašykite privačią žinutę |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
19:32:15
| Nuoroda
as kai pastebejau knygu desimtukui daugelis siulo rinktis garsia lietuviska knyga kuri yra isties vertinga, o negi blogai bus jai pasirinksiu knyga kokio nors uzsienio rasytojo kad ir nelabai garsaus. |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
19:52:18
| Nuoroda
savas311 rašė:
as kai pastebejau knygu desimtukui daugelis siulo rinktis garsia lietuviska knyga kuri yra isties vertinga, o negi blogai bus jai pasirinksiu knyga kokio nors uzsienio rasytojo kad ir nelabai garsaus. Aišku ne, svarbu,kad tau ta knyga patiktų. Aišku,paprasčiau kalbėti apie žinomus kūrinius, bet tiesiog gerai išaiškink knygos siužetą ir pasakyk,kuo ji tau svarbi:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
19:56:23
| Nuoroda
Gal dar atsiras gerenorisku zmoniu, kurie galetu pagelbeti. Reiktu man 14-tos potemes is kulturos izangos ir pabaigos, gal kas uzvesit ant kelio [email protected] skype:airidasss93 |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
23:02:25
| Nuoroda
Sveiki visi! Pasirinkau kultūros temą, 14-tą potemę "Yra lietuvių, kurių darbai svarbūs pasaulio kultūros istorijai. Pristatykite tris skirtingų kultūros sričių kūrėjus ir atskleiskite jų darbų reikšmę". Visą dėstymą jau beveik turiu, tik reikia "suklijuoti" pastraipėles. Nežinau kokiu sakiniu pradėti įžangą, mokytojai nepadeda gal kas turit kokią mintį, nes nėra už ko užsikabinti? Lauksiu atsakymų |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-07
11:04:16
| Nuoroda
Gal kas esate pasirase apie Mateli is 14-liktos potemes? |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-07
15:04:43
| Nuoroda
Sveiki. Gal kas galėtų pagelbėti ir atsiūsti kaip pasirašė kultūros 14 potemę. Visiškai neįsivaizduoju ką rašyt, o jau tiek mažai laiko beliko. Aš visiškoj nevilty. Iš anksto labai dėkoju. [email protected] |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-07
15:20:48
| Nuoroda
Sveiki, parduočiau kultūros 14 potemės darbą. nebrangiai:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-07
15:51:28
| Nuoroda
kokios asmenybes ivardijamos tame darbe? |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-07
16:11:56
| Nuoroda
Na va, vargais negalais pasirašiaus savu knygų dešimtuko kalbą belieka išmokt atpasakoti |