IT 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-02 23:05:07 | Nuoroda

watafak, pratrinkit kas nors prašau

• Informacinės technologijos / VBE 80
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Matematika / VBE 82
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-06-02 23:11:38 | Nuoroda

3 klausime atsakymų lape, pirmoje eilutėje parašiau, kad dokumento paraštė, paskui tik susivokiau, kad ten turi būti išnaša. ir nubraukiau neteisingą atsakymą ir virš jo parašiau teisingą. Kaži užskaitys atsakymą

Žinutė parašyta: 2010-06-02 23:13:54 | Nuoroda

Man atrodo taisyti reikejo pirmame atsakymu lape ten kur buvo vieta klaidu taisymui, as ten taisiau viena testo atsakyma kur buvo ABCD variantai.

• Fizika / VBE 48
  • Informacinės technologijos / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 60
Žinutė parašyta: 2010-06-02 23:50:06 | Nuoroda

Iš testo kokius 3 taškus nulups už nemokėjimą man ir 6 už žioplumą, o programos abi veikiančios, tik nekomentavau, nors turėjau laiko apie 30 min. ir antroje programoje funkcijų nedariau Tikiuosi apie 80% gaut Bet šiaip nebuvo sunkus palyginus su pilotine.. Jei ne žioplumas tai 90+ tikrai būtų..

Žinutė parašyta: 2010-06-02 23:50:14 | Nuoroda

Iš testo kokius 3 taškus nulups už nemokėjimą man ir 6 už žioplumą, o programos abi veikiančios, tik nekomentavau, nors turėjau laiko apie 30 min. ir antroje programoje funkcijų nedariau Tikiuosi apie 80% gaut Bet šiaip nebuvo sunkus palyginus su pilotine.. Jei ne žioplumas tai 90+ tikrai būtų..

Žinutė parašyta: 2010-06-02 23:54:20 | Nuoroda

Aš teste taip pat žioplų klaidų pridariau, tai nežinia kaip su juo bus, bet daugiau kaip 10tšk iš testo prarast manau neturėčiau.

O programos abi puikiai veikia, padarytos su reikalaujamom funkcijom, tačiau be komentarų.

Net neįsivaizduoju kokio % galiu tikėtis, bet kiek bus tiek bus, negi dabar dėl to suksi galvą. :)

• Informacinės technologijos / VBE 98
  • Istorija / VBE 60
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 80
  • Matematika / VBE 65
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-06-03 00:16:25 | Nuoroda
GytisB rašė:

Aš teste taip pat žioplų klaidų pridariau, tai nežinia kaip su juo bus, bet daugiau kaip 10tšk iš testo prarast manau neturėčiau.

O programos abi puikiai veikia, padarytos su reikalaujamom funkcijom, tačiau be komentarų.

Net neįsivaizduoju kokio % galiu tikėtis, bet kiek bus tiek bus, negi dabar dėl to suksi galvą. :)

Gytis Bakšys!!!

Žinutė parašyta: 2010-06-03 00:54:21 | Nuoroda

invisible132, butent apie tuos 3 variantus galiu pasakyti tiek, kad programu sistemos yra labiausiai vertinamos studijos is informatiku, taciau ten grynai programuotojams. Taciau tikrai neiciau ten vien tik del to prestizo. O matematikos ten daugiau nei bet kurioje kitoje IT programoje.Taigi tikrai turbut tau lieka pirmasis variantas. Bet is esmes visose trijose turetu buti panasus dalykai, gal net dauguma destytoju sutaps.

jelefant,  iu man dabar paaiskink, pagal ka tu nusprendei, kad LT nera normalios IT programos? Is vis pagal ka tu cia vertini? Cia tau ne medicina kokia, kur reikia mandriu ir brangiu laboratoriju, kurias LT sunku isigyti. IT uztenka kompiuterio ir svarbiausia geru destytoju. Nuvaziuosi kur i uzsieni, paklius koks senas pirdyla profesorius ir nieko neismokys dar. Tikrai nepatarciau renkantis kur studijuoti IT, pasikliauti vien unviersiteto vardu.

Apskritai, maziau jus del tu procentu pergyvenkit :), VF gauti uztenka tieisog islaikyti egzaminus. 

• Informacinės technologijos / VBE 67
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-06-03 01:03:30 | Nuoroda

2 testo klausime parašiau manau pora durnų atsakymų ( panaudota simbolių pasvirimo funkcija, panaudota simbolių paryškinimo funkcija) kitus 2 gerai parašiau

turbūt čia nesamonę parašiau,  neužskaitys, kaip manote. 

Žinutė parašyta: 2010-06-03 01:07:08 | Nuoroda

Kas pasvirimo, tai ok, bet paryskinimo tai as nematau 

• Matematika / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-06-03 01:12:19 | Nuoroda

Ačiū

Žinutė parašyta: 2010-06-03 09:28:44 | Nuoroda

Na visų pirma tarp CS ir IT yra didelis skirtumas.. Ir pas mus CS paprasčiausiai nėra. Software engineering vienintelė verta dėmesio programa, jeigu ji atitinkamai reprezentuoja savo pavadinimą.

O info turiu iš esamų studentų: prastas hardware'as laboratorijose, daug nereikalingų dėstytojų, užkraunamas nereikalingas krūvis, nelogiškas vertinimas.

O ir ta pati Lietuva įgriso iki gyvo kaulo, kai pasižiuriu žinias kaip patriotai eina homoseksualų eitynių žlugdyt ir visa Lietuva juos palaiko, verkti norisi.

• Matematika / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-06-03 10:50:27 | Nuoroda
gonnabeok rašė:
GytisB rašė:

Gytis Bakšys!!!

jeigu čia mano pavardę spėt bandei, tai prašovei. ;)

• Istorija / VBE 60
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 80
  • Matematika / VBE 65
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-06-03 11:55:47 | Nuoroda

Gal kas nors nutuokia kiek aš gaučiau praradęs 4 taškus b lygio testo klausimuose, 1 tašką a lygio testo klausime ir 1 tašką programavime (abi programos veikė gerai, testa praeis, visi reikalavimai atlikti, tačiau nebuvo panaudota viena funkcija, kuri mano manymu verta 1 taško).

Iš viso -4 taškai iš b lygio, -1 taškas iš a, -1 iš programavimo

Gaunasi 94/100, tačiau kiek tai prognozuojama balais? Ir ar už  b lygio užduoties taškus gaunama/prarandama mažiau balų?

Žinutė parašyta: 2010-06-03 12:59:16 | Nuoroda

niekas neruose, tai ~40 tasku teste bus, praktinej gal 10 tasku geriausiu atveju :D

• Informacinės technologijos / VBE 38
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 38
  • Matematika / VBE 80
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-06-03 14:22:05 | Nuoroda

stokit visi i KTU. :D

Žinutė parašyta: 2010-06-03 19:13:17 | Nuoroda

Jelefant, politizuoti maziausiai sitame forume reikia, o ypac apie kazkokius gejus.

As dabar nebesuprantu, tu nori studijuoti fizinius ar technologinius mokslus? 

• Matematika / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-06-03 19:41:57 | Nuoroda

Noriu KU studijuoti informatikos inzineriją, tik vat matematika nelabai sekasi, baisiausias egzaminas prieš akis :S

• Informacinės technologijos / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-06-03 21:39:21 | Nuoroda

KTU informatika ir po 2 metų programavimo technologijos 

• Fizika / VBE 97
  • Matematika / VBE 96
Žinutė parašyta: 2010-06-03 23:07:17 | Nuoroda

Prie fizinių labiau.

• Matematika / VBE 82
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą