Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-25
21:25:03
| Nuoroda
Ziuzelis rašė:
Manyčiau žiauriau nei žiauru Vaikinam tai niekada negresia, nes visi kostiumai kažkiek panašūs Reiskias ta diena vaikinai turi pranasuma =D Bet tik ta diena... =)))) xi xi.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-25
22:25:59
| Nuoroda
Ziuzelis rašė:
Manyčiau žiauriau nei žiauru Vaikinam tai niekada negresia, nes visi kostiumai kažkiek panašūs tai kad tie kostiumai beveik visi vienodi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-25
22:44:27
| Nuoroda
mano suknutė ne iš lt, tai turiu bent kiek vilčių nesutikt antrininkės ...:D nes būtų nesmagu siaubingai... beje jūs darysitės kokias įmantrias šukuosenas?.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-25
22:51:24
| Nuoroda
šukuoseną, matyt, pati darysiuos - išsitiesinsiu plaukus ir padarysiu kuoduką paprastą. o dėl makiažo nežinau dar |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-25
23:18:07
| Nuoroda
Mane tai mama užrašė makiažą daryt dar kada Į kirpyklą ir užrašė,bet jau tikrai neleisiu nei išdažyt ryškiai,nei šukuoseną imantrą daryt |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
09:34:53
| Nuoroda
Muuuu rašė:
sonia rašė:
Ziuzelis rašė:
Manyčiau žiauriau nei žiauru Vaikinam tai niekada negresia, nes visi kostiumai kažkiek panašūs tai kad tie kostiumai beveik visi vienodi Tai dėl to taip į akis nekrinta. O jeigu ateitų 5 merginos su vienodom sukniom tai būtų pasaulinio mąsto katastrofa Katastrofa prilygstanti Cernobylio katastrofai =))))) Tikrai nejaukiai jausciausi... Net nukrate isivaizdavus tokia scena =))) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
10:43:44
| Nuoroda
Suknelęnusipirkau gal prieš mėnesį. Ilga, šilkinė, gėlėta.. Mūsų mokykla nedidelė, tad manau, kad panelių vienodomis suknelėmis nebus. O šukuoseną ir makiažą darysiuos grožio salone.. Tik, aišku, be jokių "eifelio" bokštų ant galvos . Ką nors paprasto, bet gražaus. O dėl makiažo, tai nežinau kaip išeis.... Užsirašiau pas vieną, darys kita... Paskambina gal prieš savaitę ir pareiškia, kad moteriškė išvyksta atostogauti mėnesiukui.............Rezultato net neįsivaizduoju kokio tikėtis.... X-failai gryni........... Na, bet tikiuosi, kad nepadarys kokios papūgos............... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-27
14:34:47
| Nuoroda
Nemanau, kad iš vis atsirastų merginų, kurios norėtų daryti "tortus" ant galvų ;D seniai žinojau, ko noriu, iš esmės ir pati galėčiau susibanguoti, bet norisi, kad būtų ne tik paprasta, bet ir dailu, kad garbanos laikytųsi daugiau nei kelias valandas, todėl nusprendžiau darytis kirpykloje, o makižui irg užsirašiau ;} ryškiai paišyti manęs neleisiu, bet kažkaip kitaip atrodyti vis tiek norisi ;} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-27
19:52:27
| Nuoroda
Gal kas žinot ar per išleistuves reikia šokt valsą? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-27
20:00:25
| Nuoroda
Gerai, kad aš nesu pana ir man nereik sukt galvos dėl šukuosenų suknelių ir pan... Užsidėsiu savo kostiumą atsisėsiu į savo "bolidą" ir lėksiu... Uch... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-28
16:07:36
| Nuoroda
Varela rašė:
Gal kas žinot ar per išleistuves reikia šokt valsą? Netikiu, kad kas privers ;D jau per neoficialią dalį darys kas ką norės, manau ;} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-28
18:26:05
| Nuoroda
O kaip per oficialiąją būna?:) O atestatus kviečia pasiimt po vieną ar kaip? Papasakokit, labai įdomu. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-28
23:03:46
| Nuoroda
Na visur gali buti skirtingai. Priklauso nuo organizatoriu fantazijos. Pas mus siaip viskas labai greitai vyko. Padekojo mokiniai mokytojams paskaite graziu eiliu. Paskui jau direktorius ir kokios nors mokiniu tarybos atstovai pasveikina abiturientus sekmingai baigus. Na ir prasideda diplomu teikimas. Is pradziu diplomai buvo iteikti tiems, kas baige su pagyrimu, o paskui jau visiems kitiems. Dar pora atsisveikinimui dainu, teveliai nubraukia asara ir visi tada jau kas sau pasifotografuot atminimui visuose mokyklos kampeliuose ir lauke Na tada ir skirtomasi, nes visi labai nekantrauja kuo greiciau i vakarine dali. Siaip bent jau mum taip jau nutiko, kad buvo velniskai karsta diena, tai prakaitas upeliu tekejo (ypac, kai reikejo su kostiumu stovet), tai visaks vyko labai greitai, kad tik i lauka istrukt |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
00:32:45
| Nuoroda
tokį klausimėlį turiu panelėms dar.. atestatų teikimai tą pačią dieną, kaip ir išleistuvės, ar vilkėsit sukneles teikimuose? nes pas mus pvz ryte teikimai, o vakare tik išleistuvės.. tai kažkaip keistai, nes tarp ju bus gerų 5h skirtumas... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
01:29:30
| Nuoroda
Mums liepė su uniformom į atestatų teikimą ateiti |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:09:41
| Nuoroda
keistai čia daro, na bet jei taip tai patariu apsirengti ir ten ir ten vienodai. Visada galima rasti aukso viduriuką, nei per paprastą nei per puošnią suknutę. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
21:30:41
| Nuoroda
dėkui už patarimus aš ištikrųjų buvau nusižiūrėjusi vieną suknelę, bet pagalvojau, kad ji per puošni atestatų teikimams.. todėl teks kažkaip suderinti, kad tiktų ir tam ir tam |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
21:53:20
| Nuoroda
vision rašė:
dėkui už patarimus aš ištikrųjų buvau nusižiūrėjusi vieną suknelę, bet pagalvojau, kad ji per puošni atestatų teikimams.. todėl teks kažkaip suderinti, kad tiktų ir tam ir tam Pasitaisysiu, per puošni negali būti, būna arba netinkamos tai progai arba nekaip tinkančios tau pačiai |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
21:04:13
| Nuoroda
teisingas pataisymas.. tai tuomet ji netinka šitai progai, nes man tai net labai tiko ) bet nieko, atrodo jau radau tinkančią ir man ir šiai progai ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
23:04:34
| Nuoroda
Kas pas jus organizuoja tas visas išleistuves? Renka pinigus, visus kviečia ir pan.? |