Ka jus manot apie naujaji "Nepilnameciu apsaugos nuo neigiamos informacijos" istatyma?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-19 11:53:28 | Nuoroda

jau vien istatymo pavadinimas man sukelia juoka.

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-07-19 11:58:50 | Nuoroda
siestaa rašė:

jau vien istatymo pavadinimas man sukelia juoka.

Butent. Seimo nariai isreiskia savo interesus prisdengdami vaikais..

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:05:06 | Nuoroda

Kategoriškai prieš šį įstatymą! Naujo tūkstanmečio proga įsivedeme sau cenzūrą, mldc. Šis įstatymas panašus į tą kur buvo uždrausta alkoholio reklama, panašias emocijas sukelia. Dabar vaikai galės aukti rožiniam pasaulyje, kur viskas gražu ir nematys tikrovės kurioje yra visokiu zmoniu.

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:08:24 | Nuoroda
V3rSus rašė:

Kategoriškai prieš šį įstatymą! Naujo tūkstanmečio proga įsivedeme sau cenzūrą, mldc. Šis įstatymas panašus į tą kur buvo uždrausta alkoholio reklama, panašias emocijas sukelia. Dabar vaikai galės aukti rožiniam pasaulyje, kur viskas gražu ir nematys tikrovės kurioje yra visokiu zmoniu.

O kai sulauke 18 iseis i pasauli visi prasilos ir prasifers, nes nores pabandyti kas per daiktas tie dalykai yra, kuriu dedes ir tetos neleido tiek daug metu :D

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:27:57 | Nuoroda
Viilius rašė:
Mr.Lazy rašė:
Muuuu rašė:

@Mr. Lazy

Jei atvirai, tai tingiu ginčytis :)) Aš turiu savo požiūrį į viską. Pritariu, kad homoseksualių santykių nereikia afišuoti kaip pavyzdžio šeimai. Svarbu, kad apskritai vaikas žinotų, kad toks dalykas yra. Bet jokiu būdu neįžeidinėčiau ir nežeminčiau homoseksualų ką tu padarei. Tai tik rodo tavo netolerantiškumą. :)

@Argentum

Dėl Dievo labai geras pastebėjimas! :)

Kokiu budu as juos izeidziau ar smeiziau? Tai tera mano nuomone, kad homoseksualizmas yra psichinis sutrikimas. As is ju nesitycioju, o kalbu labai rimtai. Jei tai nera liga, tuomet kas tai? O zodi tolerancija naudoji neteisingai. Toleruoti = taikstytis, nesmerkti, tureti pakantum, bet tai nereiskia jog reikia tokiam elgesiui pritarti. Tolerancija nevarzo tavo nuomones.

Jei su tokiomis paziuromis tikiesi tapti diplomatu teks labai ryskiai nusivilti.
Nezinau ar imanoma labiau izeisti homoseksualu zmogu, kaip pavadinant tai "psichiniu" sutrikimu. Potraukis yra igimtas. Tau atrodo normalu, kad "nori" panos.
Tuo labiau, kad psichiskai nesveikais (homoseksualiai ir biseksualiais)
zmonemis tu vadinimi: Oskara Vailda, Fredi Merkuri, Viljama Sekspyra, Eltona Dzona, Lorda Bairona, Kaligula, Rolanda Emericha.
Pagalvok ar tiek pasieke ir tokius skambius vardus turintis zmones yra psichiskai atsilike ar tavo paziurios yra suformuotos homofobiskoje aplinkoje.

Zmogau ligos irgi buna igimtos. O jei zmogus turi kazkokiu sutrikimu, tai dar nereiskia, kad jis negali nuveikti didziu dalyku. Jei homoseksualizmas neliga, tai kas tuomet tai yra? Dar nei vienas neatsaket man i sita klausima. Ar manot jog cia naturalu, kad vieniems vyrams patinka moterys, o kitiems vyrai? Tai priestarauja gamtos desniams, todel tai yra sutrikimas. Tik tiek ir tenoriu pasakyt ir nereik cia is manes homofobo daryti. Nei vieno blogo zodzio apie juos nepasakiau, tik issakiau savo nuomone apie ju bukle.

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 53
  • Matematika / VBE 49
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:31:11 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Viilius rašė:
Mr.Lazy rašė:
Muuuu rašė:

@Mr. Lazy

Jei atvirai, tai tingiu ginčytis :)) Aš turiu savo požiūrį į viską. Pritariu, kad homoseksualių santykių nereikia afišuoti kaip pavyzdžio šeimai. Svarbu, kad apskritai vaikas žinotų, kad toks dalykas yra. Bet jokiu būdu neįžeidinėčiau ir nežeminčiau homoseksualų ką tu padarei. Tai tik rodo tavo netolerantiškumą. :)

@Argentum

Kokiu budu as juos izeidziau ar smeiziau? Tai tera mano nuomone, kad homoseksualizmas yra psichinis sutrikimas. As is ju nesitycioju, o kalbu labai rimtai. Jei tai nera liga, tuomet kas tai? O zodi tolerancija naudoji neteisingai. Toleruoti = taikstytis, nesmerkti, tureti pakantum, bet tai nereiskia jog reikia tokiam elgesiui pritarti. Tolerancija nevarzo tavo nuomones.

Jei su tokiomis paziuromis tikiesi tapti diplomatu teks labai ryskiai nusivilti.
Nezinau ar imanoma labiau izeisti homoseksualu zmogu, kaip pavadinant tai "psichiniu" sutrikimu. Potraukis yra igimtas. Tau atrodo normalu, kad "nori" panos.
zmonemis tu vadinimi: Oskara Vailda, Fredi Merkuri, Viljama Sekspyra, Eltona Dzona, Lorda Bairona, Kaligula, Rolanda Emericha.
Pagalvok ar tiek pasieke ir tokius skambius vardus turintis zmones yra psichiskai atsilike ar tavo paziurios yra suformuotos homofobiskoje aplinkoje.

Zmogau ligos irgi buna igimtos. O jei zmogus turi kazkokiu sutrikimu, tai dar nereiskia, kad jis negali nuveikti didziu dalyku. Jei homoseksualizmas neliga, tai kas tuomet tai yra? Dar nei vienas neatsaket man i sita klausima. Ar manot jog cia naturalu, kad vieniems vyrams patinka moterys, o kitiems vyrai? Tai priestarauja gamtos desniams, todel tai yra sutrikimas. Tik tiek ir tenoriu pasakyt ir nereik cia is manes homofobo daryti. Nei vieno blogo zodzio apie juos nepasakiau, tik issakiau savo nuomone apie ju bukle.

mm.., sunku paskayti, kas tai, bet tai tikrai ne liga, tai greiciau kažkokia psichikos trauma, gali būtų iš vaikystės, ar kažkas panašaus... na aš taip galvoju...

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:37:01 | Nuoroda

Ne jokia cia trauma. Tai igimta kip sako Vilius. Tai yra sutrikimas. Greiciausia psichinis, nes neisivaizduoju kaip jis galetu buti fiziologinis. Bet tai nera naturalu. Priestarauja gamtos desniams. Negalima ju nei smerkt nei diskriminuot jokiu budu, bet nematau cia kuo ir didziuotis.

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 53
  • Matematika / VBE 49
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:37:22 | Nuoroda
V3rSus rašė:
Mr.Lazy rašė:
Viilius rašė:
Mr.Lazy rašė:
Muuuu rašė:

@Mr. Lazy

@Argentum

mm.., sunku paskayti, kas tai, bet tai tikrai ne liga, tai greiciau kažkokia psichikos trauma, gali būtų iš vaikystės, ar kažkas panašaus... na aš taip galvoju...

o tai psichinė trauma ir liga kažin ne tas pats? :D

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:39:51 | Nuoroda

nu pats ir atsakei: trauma = liga? nea nemanau, gi skirtingos reiksmes :D

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:40:39 | Nuoroda

Sexualine orientacija priklauso nuo zmogaus poziurio i aplinka ir nuo to kaip jis ja priima. ZMogaus sexualine orientacija neturi nieko bendro su jo psichika. Homoseksualus zmones taip yra gamtos darbas, tad nelabai gali sakyt, kad "priestarauja naturaliems desniams". Net tarp gyvunu pasitaiko homoseksualzmo atveju. Mokslinunku nuomone, gyvunai taip elgiasi del nepakankamo pateliu kiekio ir neturejimo is ko rinktis. Deja su zmonemis tai daug labiau komplikuota.
Is tikro ne tam as cia, kad ginciau homosexualus, tiesiog mane siutina tokie istatymai ir poziuris. Noredami tureti teise gyventi laisvai, negalime diskriminuoti mazumu, kurios nepazeidzia jokiu istatymu.

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:44:23 | Nuoroda

Jeigu jūsų nuomone, kad homoseksualumas yra sutrikimas ar liga, tai prašom argumentuoti faktais, o ne tuščiai galvoti, kad aš manau, aš galvoju, nes tai yra niekinis argumentas, tuščios kalbos. Visų pirma , tai nėra sutrikimas, nes seniausiai pašalinta iš ligų sąrašo, o tai padarė mokslininkai , o ne žmogus iš gatvės. Ir kokie čia dar gamtos dėsniai? Kodėl viskas turi būti pagal kažkokias visuomenės nustatytas normas? Vyras turi būtinai mylėti tik moterį. Šis įstatymas tikrai pažeidžia žmogaus teises. Įstatymas teigia, kad nieko gero apie homoseksualumą negali teigti, nesakau, kad reikia jį propaguoti, nes jei pasakysi vaikui, kad homoseksualumas yra nieko blogo, tau jau gręsia administracinė atsakomybė. Jei TJA(tolerantiško jaunimo asociacija), kuria stovyklas ir diskutuoja apie homoseksualų teisių pažeidimą, tai vėl jau nusikaltimas. Kur logika? Jei jau esame tokie konservatyvūs žmonės, tai kam tada stojame į Europos sąjungą, Jungtinių tautų asociaciją? Nes pasirašydami sutartis su šiomis organizacijomis pažeidžiame daug punktų, išleisdami tokį įstatymą, prisirinksim baudų ir vėl reiks mokesčių mokėtojams veržtis diržus. Reikia truputį mąstyti leidžiant tokius įstatymus apie pasekmes.

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:44:55 | Nuoroda

pastaba: tarp gyvuliu dazniausiai pasitaiko, nes nera kitos lyties atstovo, o kai prasideda "ruja" tai nesvarbu patinas ar patele :D :D o tarp zmoniu nors aplinkui yra ir moteru ir vyru, jie turi galimybe rinktis, jie renkasi tos pacios lyties, tik sunku paskayti kodel??..

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:46:07 | Nuoroda
V3rSus rašė:

Bet esmė ta pati :) Iš to juk vienaip ar kitaip išplaukia, kad tokių žminių reikia galėtis, juos užjausti, bet tuo pačiu suvokti, kad tai yra bėda ir visais būdais siekti, kad ji kuo mažiau plistų. Nes iš kai kurių jūsų pasisakymų atrodo, kad dabar būtinai turime prpažinti homoseksualus ir vaikams vaikystėje aiškinti, kad jie turi pasirinkti, ką mylėti : berniuką ar mergaitę. Vien tai sukelia vaikiui dvejonių. O kai viakas žinos, kad meirgaitėm patinka berniukai, o berniukams mergaitės, kitokių minčių niekam ir neklis. Tik vienas kitas tuomet atsiranda su kitokiais polikiais, kurie tikrai yra NENORMALŪS

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:48:21 | Nuoroda
patyleki rašė:
V3rSus rašė:

Bet esmė ta pati :) Iš to juk vienaip ar kitaip išplaukia, kad tokių žminių reikia galėtis, juos užjausti, bet tuo pačiu suvokti, kad tai yra bėda ir visais būdais siekti, kad ji kuo mažiau plistų. Nes iš kai kurių jūsų pasisakymų atrodo, kad dabar būtinai turime prpažinti homoseksualus ir vaikams vaikystėje aiškinti, kad jie turi pasirinkti, ką mylėti : berniuką ar mergaitę. Vien tai sukelia vaikiui dvejonių. O kai viakas žinos, kad meirgaitėm patinka berniukai, o berniukams mergaitės, kitokių minčių niekam ir neklis. Tik vienas kitas tuomet atsiranda su kitokiais polikiais, kurie tikrai yra NENORMALŪS

priemus si istatyma, tikrai nedings homosexualai

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:48:58 | Nuoroda
  • Istorija / VBE 81
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 62
Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:49:46 | Nuoroda
V3rSus rašė:
patyleki rašė:
V3rSus rašė:

priemus si istatyma, tikrai nedings homosexualai

Nedings, bet galbūt suvoks savo vietą ir nebesusireikšmins taip kaip dabar

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:50:08 | Nuoroda

Ir kaip jaustis homoseksualiems žmonėms nepilnamečiams? Kai apie tai iš vis nėra jokios teigiamos informacijos, tik neigiama arba nieko. Tada gali ir prisigalvoti jaunas žmogus, kad tai liga, sutrikimas, aš nesveikas, kas man yra, susirgti depresija? ir kas bus dėl to kaltas?

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:54:00 | Nuoroda
sanemis rašė:

Ir kaip jaustis homoseksualiems žmonėms nepilnamečiams? Kai apie tai iš vis nėra jokios teigiamos informacijos, tik neigiama arba nieko. Tada gali ir prisigalvoti jaunas žmogus, kad tai liga, sutrikimas, aš nesveikas, kas man yra, susirgti depresija? ir kas bus dėl to kaltas?

Būtent nepilnamečiams ir reikia mažiau galvoti apie homoseksualumą, nes paauglystėje daugeliui būdingas biseksualumas ir gal net homoseksualumas, bet tai yra laikina ir išaugama. Tačiau jei paauglys įsiteigs sau, kad jis tikrai yra homoseksualas, daug didesnė tikimybė, kad tokiu ir liks.

Žinutė parašyta: 2009-07-19 12:59:25 | Nuoroda
patyleki rašė:
sanemis rašė:

Būtent nepilnamečiams ir reikia mažiau galvoti apie homoseksualumą, nes paauglystėje daugeliui būdingas biseksualumas ir gal net homoseksualumas, bet tai yra laikina ir išaugama. Tačiau jei paauglys įsiteigs sau, kad jis tikrai yra homoseksualas, daug didesnė tikimybė, kad tokiu ir liks.

ooo. kokia nauja įdomi teorija, kad paauglystėje žmogus tampa biseksualus, o po to jei galvoja apie homoseksualumą, tai tampa homoseksualiu. Ir kokiasi čia faktais pagrįstas toks teiginys? 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
Žinutė parašyta: 2009-07-19 13:05:51 | Nuoroda
sanemis rašė:
patyleki rašė:
sanemis rašė:

ooo. kokia nauja įdomi teorija, kad paauglystėje žmogus tampa biseksualus, o po to jei galvoja apie homoseksualumą, tai tampa homoseksualiu. Ir kokiasi čia faktais pagrįstas toks teiginys? 

Na man ji žinoma nuo tada, kai ir aš buvau 14-16. ir nė kiek ne nauja ir man net neįdomi. Jei tamsta domina, tai ir pasidomėk :)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą