Ka jus manot apie naujaji "Nepilnameciu apsaugos nuo neigiamos informacijos" istatyma?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-19 13:09:21 | Nuoroda

čia net ne teorija, o kažieni vėl NUOMONĖ, tiksliau tuščiažodžiavimas, kažkas sugalvojo ir pasakė.

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
Žinutė parašyta: 2009-07-19 13:11:24 | Nuoroda
sanemis rašė:

čia net ne teorija, o kažieni vėl NUOMONĖ, tiksliau tuščiažodžiavimas, kažkas sugalvojo ir pasakė.

Na psichologai sugalvojo, pasakė. nenori netiki, juk niekas neverčia :)

Žinutė parašyta: 2009-07-19 13:16:31 | Nuoroda
patyleki rašė:
sanemis rašė:

Na psichologai sugalvojo, pasakė. nenori netiki, juk niekas neverčia :)

Čia galbūt psichologų teorija ir šiaip nesuprantu, kaip jei gali taip teigti, jei tai ne jų sritis. Čia genai, turėtų mokslininkai pastebėti šį dėsnį, jaučiu kažkas net gautų Nobelio premiją už šį atradimą, o čia dabar niekinės kalbos, kaip kad stručiai kiša galvą į smėlį ir taip toliau.

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
Žinutė parašyta: 2009-07-19 13:26:12 | Nuoroda
patyleki rašė:
V3rSus rašė:
patyleki rašė:
V3rSus rašė:

nu pats ir atsakei: trauma = liga? nea nemanau, gi skirtingos reiksmes :D

Bet esmė ta pati :) Iš to juk vienaip ar kitaip išplaukia, kad tokių žminių reikia galėtis, juos užjausti, bet tuo pačiu suvokti, kad tai yra bėda ir visais būdais siekti, kad ji kuo mažiau plistų. Nes iš kai kurių jūsų pasisakymų atrodo, kad dabar būtinai turime prpažinti homoseksualus ir vaikams vaikystėje aiškinti, kad jie turi pasirinkti, ką mylėti : berniuką ar mergaitę. Vien tai sukelia vaikiui dvejonių. O kai viakas žinos, kad meirgaitėm patinka berniukai, o berniukams mergaitės, kitokių minčių niekam ir neklis. Tik vienas kitas tuomet atsiranda su kitokiais polikiais, kurie tikrai yra NENORMALŪS

priemus si istatyma, tikrai nedings homosexualai

Nedings, bet galbūt suvoks savo vietą ir nebesusireikšmins taip kaip dabar

del tokiu kvailu istatymu jie ir turi teise  susireiksminti... jei jie nebutu diskriminuojami ir jiems nereiktu kovoti uzsavo teises ir pan tai jie gyventu normalu gyvenim kaip ir kiti... mes patys skiriam jiems per daug demesio kad ir neigiamo bet tai visgi demesys...

Žinutė parašyta: 2009-07-19 15:08:41 | Nuoroda
Viilius rašė:
torquoise rašė:

trumpai ir aiškiai- įstatymas, dėl kurio ėmiau didžiuotis, kad esu iš Lietuvos. labai džiaugiuosi, kad Adamkaus veto buvo atmestas. esu labai nusivylusi prezidento antrosios  kadencijos  sprendimais...

Istatymas del kurio tau turetu buti geda. Tai ne tik kad neapsaugos vaiku, bet ir suteiks galimybe, prisidengiant vaikais kontroliuoti ziniasklaida.

man geda del to, kas paleidziama i eteri dienos metu, del nieko kito.

Žinutė parašyta: 2009-07-19 16:17:43 | Nuoroda
sanemis rašė:
patyleki rašė:
sanemis rašė:

Ir kaip jaustis homoseksualiems žmonėms nepilnamečiams? Kai apie tai iš vis nėra jokios teigiamos informacijos, tik neigiama arba nieko. Tada gali ir prisigalvoti jaunas žmogus, kad tai liga, sutrikimas, aš nesveikas, kas man yra, susirgti depresija? ir kas bus dėl to kaltas?

Būtent nepilnamečiams ir reikia mažiau galvoti apie homoseksualumą, nes paauglystėje daugeliui būdingas biseksualumas ir gal net homoseksualumas, bet tai yra laikina ir išaugama. Tačiau jei paauglys įsiteigs sau, kad jis tikrai yra homoseksualas, daug didesnė tikimybė, kad tokiu ir liks.

ooo. kokia nauja įdomi teorija, kad paauglystėje žmogus tampa biseksualus, o po to jei galvoja apie homoseksualumą, tai tampa homoseksualiu. Ir kokiasi čia faktais pagrįstas toks teiginys? 

Nevertinčiau taip skeptiškai :). Saviįtaiga galingas dalykas, nėra čia joks stebuklas.

• Fizika / VBE 82
  • Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 51
Žinutė parašyta: 2009-07-19 16:32:38 | Nuoroda

Pasiskaičius kaikurių žmonių nuomones, kyla mintis,kad nelabai mokslinės spaudos kaikurie skaito...Šiaip jau tai, mokslininkai nustatė,kad apie 1500 rūšių gyvūnų dažnai arba nuolat lytiškai santykiauja su tos pačios lyties individais. Tad kokie gamtos dėsnių pažeidimai yra homoseksualumas tarp žmonių, jei gamtoje taip vyksta. Žmogus ir yra gyvūnas. Pagal kaikuriuos, homoseksualumą reikėtų ne liga ar psichokos sutrikimu vadinti,o virusu, nes jau labai daug rūšių tuo ''serga''. Aš nesu prieš homoseksualumą, jei žmgus myli savo lyties atstovą, tai tegul.Vienintelis dalykas man atrodo nepriimtinas, tai tie paradai. Mano nuomone, kad jie,kaip ir visi kiti tūrėtų nesiafišuoti, jei myli,tai ylėk,bet pasauliui skelbtis nereikia.

Aš manau,kad šis įstatymas yra pasibaisėtinas. Neigiama informacija,kas tai? Nes aš laisvai galiu pasakyti,kad pasakos yra pilnos smurto, tad gal ir jas reikia drausti?

Žinutė parašyta: 2009-07-19 16:45:12 | Nuoroda
Ziuzelis rašė:

Pasiskaičius kaikurių žmonių nuomones, kyla mintis,kad nelabai mokslinės spaudos kaikurie skaito...Šiaip jau tai, mokslininkai nustatė,kad apie 1500 rūšių gyvūnų dažnai arba nuolat lytiškai santykiauja su tos pačios lyties individais. Tad kokie gamtos dėsnių pažeidimai yra homoseksualumas tarp žmonių, jei gamtoje taip vyksta. Žmogus ir yra gyvūnas. Pagal kaikuriuos, homoseksualumą reikėtų ne liga ar psichokos sutrikimu vadinti,o virusu, nes jau labai daug rūšių tuo ''serga''. Aš nesu prieš homoseksualumą, jei žmgus myli savo lyties atstovą, tai tegul.Vienintelis dalykas man atrodo nepriimtinas, tai tie paradai. Mano nuomone, kad jie,kaip ir visi kiti tūrėtų nesiafišuoti, jei myli,tai ylėk,bet pasauliui skelbtis nereikia.

Aš manau,kad šis įstatymas yra pasibaisėtinas. Neigiama informacija,kas tai? Nes aš laisvai galiu pasakyti,kad pasakos yra pilnos smurto, tad gal ir jas reikia drausti?

Bet niekas nepaklausė heteroseksualių gyvūnų, ką jie apie tai mano, ar jie tai laiko norma.

• Fizika / VBE 82
  • Istorija / VBE 86
  • Matematika / VBE 86
Žinutė parašyta: 2009-07-19 16:50:17 | Nuoroda
Ragutis rašė:
Ziuzelis rašė:

Bet niekas nepaklausė heteroseksualių gyvūnų, ką jie apie tai mano, ar jie tai laiko norma.

Gyvūnai tokie padarai, jei gentainis kenkia,tai jo nelieka.....

Žinutė parašyta: 2009-07-19 17:24:59 | Nuoroda
Viilius rašė:

Sexualine orientacija priklauso nuo zmogaus poziurio i aplinka ir nuo to kaip jis ja priima. ZMogaus sexualine orientacija neturi nieko bendro su jo psichika. Homoseksualus zmones taip yra gamtos darbas, tad nelabai gali sakyt, kad "priestarauja naturaliems desniams". Net tarp gyvunu pasitaiko homoseksualzmo atveju. Mokslinunku nuomone, gyvunai taip elgiasi del nepakankamo pateliu kiekio ir neturejimo is ko rinktis. Deja su zmonemis tai daug labiau komplikuota.
Is tikro ne tam as cia, kad ginciau homosexualus, tiesiog mane siutina tokie istatymai ir poziuris. Noredami tureti teise gyventi laisvai, negalime diskriminuoti mazumu, kurios nepazeidzia jokiu istatymu.

Poziurio i aplinka. Abstrakciai labai kalbi ir pats nelabai zinai ka nori pasakyti. Ar poziuris i aplinka nepriklauso nuo psichines bukles? O gamtoje daznesniu ar retesniu anomaliju bei sutrikimu nuolat pasitaiko, todel nebutinai tai kas sukurta gamtos yra naturalu. Vezys irgi ne zmogaus isradimas, bet kazkodel jis laikomas liga, gydomas. Zmones su Dauno sindromu kuris yra igimtas kaip kaikuriu teigimu ir homoseksualizmas, laikomi ligoniais, o juk juos tokius gamta sukure. Lytinis potraukis ir seksas yra labai paprasto ir naturalaus poreikio daugintis ir islikti pasekme. Homoseksualus santykiai niekaip nepriveda prie dauginimosi, todel jie yra nenaturalus nukrypimas.

Jei pazvelgtume i tai kaip i liga, neliktu jokio netolerantiskumo ir diskriminacijos situ zmoniu atzvilgiu. Nebeliktu patyciu ir t.t. Ar tyciotumetes is sergancio zmogaus? As nesityciociau, todel hoosekslualizma laikydamas liga is ju irgi nesitycioju.

Ir galu gale pasakykit man igimtas homosekslualizmas ar igijamas?

O del tv ir kitu informavimo priemoniu, tai su homoseksualizmu vaikai turetu buti supazindinami, bet tai neturetu buti pateikiama kaip naturali alternatyva heteroseksualiems santykiams, seimai. Jei nera prieita vieningos numones ar tai liga ar gyvenimo pasirinkimas, tuomet deretu homosekslualizma pateikti vaikams kaip fakta, tiesiog duoti zinot jog tai egzistuoja. O veliau jie patys ar tevu padedami susidarys savo nuomone.

O visi tie paradai tik skatina konservatyviu zmoniu neapykanta mazumoms. Kazkodel heteroseksualai nerengia tokiu paradu savo orientacijai isreiksti. Jie sito nesureiksmina ir tiesiog gyvena pagal savo isitikinimus. Kodel homoseksualai negali lygiai taippat ramiai gyventi? Mes juk puikiai zinom kad jie egzistuoja, gana cia skelbtis. O jei jie mano, kad toks demonstravimasis paskatins tolerancija, tai smarkiai klysta.

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 53
  • Matematika / VBE 49
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2009-07-19 17:29:09 | Nuoroda

Pirmas dalykas , kalbant apie sita istatyma , yra keistas jusu poziuris. Jusu supratimu jus iskelet svarbiausia problema , kuris yra sietina su kitos orentacijos zmonemis , bet pagalvokit dar karta , ka musu valdzios oligarchai siekia padaryt su situo istatymu. O gi valdyt mus .Prisidenge situo istatymu vykdymu , jie lengviau gales skleist propoganda , kuri ir taip ziniasklaidoje yra labai issipletusi.Svarbiausiais propagandos pozymis musu ziniasklaidoje buvo pastebetas per Gruzijos ir Rusijos konflikta , kai visoj europoj buvo gerai zinoma , kad konflikto zidini pakurste gruzinai , bet kazkodel Lietuvos ziniasklaidos kanalai garsiai saukte sauke , kad kaltininke yra Rusija.Taigi , sitas istatymas parodo , kad seimo atsotvai yra pasiryze valdyt musu poreikius , jie greitu metu nuspres , ka valgysim rytoj , o ko ne , nes "neva pazeidzia tavo mastyma" .Juokas pro asaras , bet kol musu visuomene bus abejinga , to ir sulauksim. Kontrole!  To sieka valdzioje sedintys ponai maro metu. nes tai uztikrina ju sauguma ir tokiu budu suvarzyta musu isorine laisve dar labiau suvarzo ir vidine.

Pagalvokit kodel taip greit buvo ivykdyta svietimo reforma. O gi atejus ekonomikos sunkmeciui , reikia mazint islaidas , o geriausias toks budas yra susiet su banko draugyste.Prisidenge graziais skaiciais ir pasitelke studentu atstovybes nariu pazadais , kad jie pasisakys uz sita reforma , mes turim rezultata , kuris mus zlugdo musu  svajones Lietuvisko "potriotizmo" padangeje.Faktas tas , kad kurie mokes pinigus uz studijas , jie nemokes uz "kokybes gerinima" , o uz tuos kurie nemokes uz studijas . Bingo! Stepas sugalvojo genialu plana uz kuri Kubilius graziai pagloste : "Geras sunelis taip ir toliau plauk smegenys". Viskas eina ratu.

Mes gyvename "Demokratiniame" valstybeje , kurioj mes esam vergai , kaip feodalizmo laikotarypje.. Arsim , keiksimes , bet bankai mus su sypsena visada priims. Grazi amerikietiska svajone.  

• Istorija / VBE 83
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 31
  • Matematika / MBE 7
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 10
Žinutė parašyta: 2009-07-19 17:29:18 | Nuoroda
Ziuzelis rašė:
Ragutis rašė:
Ziuzelis rašė:

Gyvūnai tokie padarai, jei gentainis kenkia,tai jo nelieka.....

Bet jeigu tu akcentuoji gamtą, kaip pavyzdį, tai gal tada ir smurtas, agresija yra laikytini normaliu dalyku tarp žmonių? :)

• Fizika / VBE 82
  • Istorija / VBE 86
  • Matematika / VBE 86
Žinutė parašyta: 2009-07-19 17:37:23 | Nuoroda

"Svarbiausiais propagandos pozymis musu ziniasklaidoje buvo pastebetas per Gruzijos ir Rusijos konflikta , kai visoj europoj buvo gerai zinoma , kad konflikto zidini pakurste gruzinai , bet kazkodel Lietuvos ziniasklaidos kanalai garsiai saukte sauke , kad kaltininke yra Rusija." - turint omenyje, kokia galinga Rusijos propagandos mašina, aš nesutikčiau su šituo teiginiu. Man rodos, kad Adamkus, bent jau idėjiškai, pasielgė gražiai gindamas Gruziją, nors ne visiškai naudingai. Tuo tarpu, Vakarai, kurie kalba apie demokratiją ir pan., rūpinosi savo dujų čiaupais ir pinigais, o ne tinkamai užkirsdami kelią naujam konfliktui.

• Fizika / VBE 82
  • Istorija / VBE 86
  • Matematika / VBE 86
Žinutė parašyta: 2009-07-19 17:39:12 | Nuoroda
Interliudija rašė:

Pirmas dalykas , kalbant apie sita istatyma , yra keistas jusu poziuris. Jusu supratimu jus iskelet svarbiausia problema , kuris yra sietina su kitos orentacijos zmonemis , bet pagalvokit dar karta , ka musu valdzios oligarchai siekia padaryt su situo istatymu. O gi valdyt mus .Prisidenge situo istatymu vykdymu , jie lengviau gales skleist propoganda , kuri ir taip ziniasklaidoje yra labai issipletusi.Svarbiausiais propagandos pozymis musu ziniasklaidoje buvo pastebetas per Gruzijos ir Rusijos konflikta , kai visoj europoj buvo gerai zinoma , kad konflikto zidini pakurste gruzinai , bet kazkodel Lietuvos ziniasklaidos kanalai garsiai saukte sauke , kad kaltininke yra Rusija.Taigi , sitas istatymas parodo , kad seimo atsotvai yra pasiryze valdyt musu poreikius , jie greitu metu nuspres , ka valgysim rytoj , o ko ne , nes "neva pazeidzia tavo mastyma" .Juokas pro asaras , bet kol musu visuomene bus abejinga , to ir sulauksim. Kontrole!  To sieka valdzioje sedintys ponai maro metu. nes tai uztikrina ju sauguma ir tokiu budu suvarzyta musu isorine laisve dar labiau suvarzo ir vidine.

Pagalvokit kodel taip greit buvo ivykdyta svietimo reforma. O gi atejus ekonomikos sunkmeciui , reikia mazint islaidas , o geriausias toks budas yra susiet su banko draugyste.Prisidenge graziais skaiciais ir pasitelke studentu atstovybes nariu pazadais , kad jie pasisakys uz sita reforma , mes turim rezultata , kuris mus zlugdo musu  svajones Lietuvisko "potriotizmo" padangeje.Faktas tas , kad kurie mokes pinigus uz studijas , jie nemokes uz "kokybes gerinima" , o uz tuos kurie nemokes uz studijas . Bingo! Stepas sugalvojo genialu plana uz kuri Kubilius graziai pagloste : "Geras sunelis taip ir toliau plauk smegenys". Viskas eina ratu.

Mes gyvename "Demokratiniame" valstybeje , kurioj mes esam vergai , kaip feodalizmo laikotarypje.. Arsim , keiksimes , bet bankai mus su sypsena visada priims. Grazi amerikietiska svajone.  

Bull shit. Jau maniau ismire sitam forume tokie su savo samokslo teorijom. Visu pirma valdzia niekaip nekontroliuoja ziniasklaidos. Ziniasklaida yra visiskai atskira jega. Galinga jega, bet tol kol nepalieciami jos interesai(kaip Valinsko atveju), tol galim tiketis gan objektyvios ir nefiltruotos informacijos. Ziuriu BBC, CNN, Russia Today ir ju pateikiamos naujienos niekuom nesiskiria nuo to ka mums rodo lietuviski kanalai.

Svietimo reforma taupo lesas? Sugalvojai pati? Siemet svietimui skirtos lesos pasieke rekordiniu 6% nuo BVP. Tai kaip galima taupyti didinant finansavima? Vilciu jokiu niekas nezlugdo cia. Paprasciausia jei anksciau i VU ekonomika studentas istojas su i dabartinius balus verciant 19KB mokedavo uz studijas kai i SU ekonomika istojas su 16kb nemokejo nieko. Tai ar cia teisybe buvo? Dabar finansavima gaus geriausi, o ne tie kurie vardan nemokamo mokslo bega i nepopuleres studijas lievuose universitetuose. tappat padauges studijuojanciu kolegijose. O panaikinus MBE padides ir profkese besimokanciu. Skandinavijos salyse tiek profkese tiek kolegijose ir univeruose mokinasi beveik po lygiai studentu. Taip ir turi buti norint pritaikyti darbuotoju pasiula darbo rinkai, gerint darbo kokybe, mazint nedarba.

• Istorija / VBE 99
  • Matematika / VBE 49
Žinutė parašyta: 2009-07-19 17:43:21 | Nuoroda
Ragutis rašė:

"Svarbiausiais propagandos pozymis musu ziniasklaidoje buvo pastebetas per Gruzijos ir Rusijos konflikta , kai visoj europoj buvo gerai zinoma , kad konflikto zidini pakurste gruzinai , bet kazkodel Lietuvos ziniasklaidos kanalai garsiai saukte sauke , kad kaltininke yra Rusija." - turint omenyje, kokia galinga Rusijos propagandos mašina, aš nesutikčiau su šituo teiginiu. Man rodos, kad Adamkus, bent jau idėjiškai, pasielgė gražiai gindamas Gruziją, nors ne visiškai naudingai. Tuo tarpu, Vakarai, kurie kalba apie demokratiją ir pan., rūpinosi savo dujų čiaupais ir pinigais, o ne tinkamai užkirsdami kelią naujam konfliktui.

Bet cia jokia ne propaganda. Valstybe ne tik kad gali bet ir privalo isreiksti savo pozicija tokiais klausimais. Musu pozicija buvo palaikyti Gruzija. Aadamkus visuomet i Rusija ziurejo kaip i gresme, o gruzinus laike kone likimo broliais, nors viskas ne taip jau paprasta ten buvo... O ziniasklaida tiesiog pateike fakta, rode protestuojanciu zmones, bet nesake, kad "banditai rusai skriaudzia gruzinus". Kur cia tada propaganda?

• Istorija / VBE 99
  • Matematika / VBE 49
Žinutė parašyta: 2009-07-19 17:44:10 | Nuoroda

"ZMogaus sexualine orientacija neturi nieko bendro su jo psichika." - nežinau kuom tu galėtum pagrįst, bet skamba nelogiškai. Juk žmogaus orientaciją nulemia hormonų kiekiai tam tikra prasme, o tai daro įtaką psichikai. Pavyzdžiui, didesnį testoterono kiekį kraujyje turintys vyrai yra labiau linkę į agresyvumą ir pan.

• Fizika / VBE 82
  • Istorija / VBE 86
  • Matematika / VBE 86
Žinutė parašyta: 2009-07-19 17:49:08 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Ragutis rašė:

Bet cia jokia ne propaganda. Valstybe ne tik kad gali bet ir privalo isreiksti savo pozicija tokiais klausimais. Musu pozicija buvo palaikyti Gruzija. Aadamkus visuomet i Rusija ziurejo kaip i gresme, o gruzinus laike kone likimo broliais, nors viskas ne taip jau paprasta ten buvo... O ziniasklaida tiesiog pateike fakta, rode protestuojanciu zmones, bet nesake, kad "banditai rusai skriaudzia gruzinus". Kur cia tada propaganda?

Dažnai kiekvienos šalies žiniasklaida pakreipia žinias ta linkme, kuria jai patogesnė. Tik tai skiriasi iškreiptumo mastai. Sunku nušviest situaciją iš įvairių perspektyvų.

• Fizika / VBE 82
  • Istorija / VBE 86
  • Matematika / VBE 86
Žinutė parašyta: 2009-07-19 17:52:07 | Nuoroda
Muuuu rašė:

@Mr. Lazy

Jau ne pirmą kartą šiame forume pastebėjau, kad būtent TU nesupranti žodžio tolerancija. Tolerancija, tai yra pakantumas kaip ir pats minėjai, o ne ABEJINGUMAS. Toleruoti, reiškia ne tik žinoti, kad tokių yra bet ir juos PRIPAŽINTI, NESMERKTI, REAGUOTI, o ne išgirdus žodį gėjai sakyt - ai, jie kaip nori, svarbu manęs neliečia.

Pirpazinti? Pripazinu kad jie tokie esa. Nesmerkti? Kur matei mane juos smerkiant? Reaguoti? As reaguoju. Siulau budus kaip butu galima jiems padeti gyventi musu visuomeneje.

O paskutinis tavo teiginys kuri paryskinau yra klaidingas. Toleruoti, tai dar nereiskia keisti savo isitikinimus. Tu tikrai neprivalai su jais tureti jokiu reikalu. Tolerancija reiskia gyventi paciam ir leisti gyventi kitiems. Pats zodis tolerancija pastaruoju metu labai iskraipomas ir naudojamas ne vietoj.

• Istorija / VBE 99
  • Matematika / VBE 49
Žinutė parašyta: 2009-07-19 17:55:43 | Nuoroda
Muuuu rašė:

Ir dar: jeigu nesugebi toleruoti gėjų ir iš tiesų nežinai, kaip tokiu tampama, tai nebūtina viską gyvenime paaiškinti psichiniais sutrikimais. Žmonės, kurie nesugeba suprasti, kad gėjus irgi žmogus ir jam nekenkti, o pripažinti jį pats turi psichinių sutrikimų.

Kur tu matei kad as ju netoleruoju? Jei skaityt moketum butum macius kad pats bent kelis kart rasiau, jog jie zmones kaip ir mes, ju negalima diskriminuoti, juoktis is ju ar tyciotis. Tiesiog mano nuomone jog tai yra sutrikimas ir ji galima bandyti gydyti, zinoma tik ne pries paciento valia.

• Istorija / VBE 99
  • Matematika / VBE 49
Žinutė parašyta: 2009-07-19 18:00:43 | Nuoroda

O šiaip čia dabar tas įstatymas yra skirtas nepilnamečiams, bet tv rodo visiems ir žiūri jį visi, tai dabar kentėti turės visi?

Ir šiaip, pagal tą įstatymą išeina,kad vaikams nebus galima ne tik tv žiūrėti,bet ir pasakų skaityti, mat jau smurto ten apstu, pvz. vienas pagrindinių motyvų lietuviškose pasakose : laumės užkutena arba pasmaugia godžios moteriškės vaiką...O jau velnių puotos, tai ištvirkimo apraiškos.....Užsenietiškos pasakos ne ką gražesnės....

Sako, negalima rodyti šeimos vertybes paminančių dalykų ir netradicines šeimas, tai kas tada liks vaikams,kurių šeimos yra pakrikusios, kai vaikai auga be vieno iš tėvų? Kaip tada mažam vaikui reikės reaguoti į našlaitį vaiką, kai jis nebesupras realiai kas tai yra?

Šitas įstatymas yra absoliutus šlamštas...o ir protingi žmonės kaži ar jo laikysis, knygų gi nedeginsim.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą