Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-08-03
11:29:42
| Nuoroda
sveiki,
Pernai istojau i ŠU ir pusę metų ten kankinausi. Veliau isvaziavau i uzsieni dirbt ir tik neseniai grizau. Noreciau vel stot i ŠU tik jau i kita specialybe. Į bendraji priemima nepspejau grizt, todel stosiu per papildomo priemimo konkursa i likusias laisvas vietas. Kaip ir iskur man atsiimti reikalingus dokumentus, t.y. atestata. Beje, buvau pasiemes is ŠU bibliotekos kelias knygas ir dar ju negrazinau. Ka man patartumet daryti? |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-03
15:46:32
| Nuoroda
Petrask rašė:
sveiki,
Pernai istojau i ŠU ir pusę metų ten kankinausi. Veliau isvaziavau i uzsieni dirbt ir tik neseniai grizau. Noreciau vel stot i ŠU tik jau i kita specialybe. Į bendraji priemima nepspejau grizt, todel stosiu per papildomo priemimo konkursa i likusias laisvas vietas. Kaip ir iskur man atsiimti reikalingus dokumentus, t.y. atestata. Beje, buvau pasiemes is ŠU bibliotekos kelias knygas ir dar ju negrazinau. Ka man patartumet daryti? Del atestato kreipkis i mokykla kurioje igijai vidurini isilavinima. O kaip tu stojai pries metus, be atestato? ar ji pametei? |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-03
18:56:08
| Nuoroda
V3rSus rašė:
Petrask rašė:
sveiki,
Pernai istojau i ŠU ir pusę metų ten kankinausi. Veliau isvaziavau i uzsieni dirbt ir tik neseniai grizau. Noreciau vel stot i ŠU tik jau i kita specialybe. Į bendraji priemima nepspejau grizt, todel stosiu per papildomo priemimo konkursa i likusias laisvas vietas. Kaip ir iskur man atsiimti reikalingus dokumentus, t.y. atestata. Beje, buvau pasiemes is ŠU bibliotekos kelias knygas ir dar ju negrazinau. Ka man patartumet daryti? Del atestato kreipkis i mokykla kurioje igijai vidurini isilavinima. O kaip tu stojai pries metus, be atestato? ar ji pametei? As baigiau mokykla pernai. Stojant i universitetą, atestatą pasiėmė. Dabar jis turbūt ir yra ŠU universitete. |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-03
19:14:36
| Nuoroda
Petrask rašė:
V3rSus rašė:
Petrask rašė:
sveiki,
Pernai istojau i ŠU ir pusę metų ten kankinausi. Veliau isvaziavau i uzsieni dirbt ir tik neseniai grizau. Noreciau vel stot i ŠU tik jau i kita specialybe. Į bendraji priemima nepspejau grizt, todel stosiu per papildomo priemimo konkursa i likusias laisvas vietas. Kaip ir iskur man atsiimti reikalingus dokumentus, t.y. atestata. Beje, buvau pasiemes is ŠU bibliotekos kelias knygas ir dar ju negrazinau. Ka man patartumet daryti? Del atestato kreipkis i mokykla kurioje igijai vidurini isilavinima. O kaip tu stojai pries metus, be atestato? ar ji pametei? As baigiau mokykla pernai. Stojant i universitetą, atestatą pasiėmė. Dabar jis turbūt ir yra ŠU universitete. tai tu gali jį atsiimti, praėjus metams jį atiduoda. Taip jį laiko tam universitete kuriam įstoji. |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-04
11:14:41
| Nuoroda
Tai dbr rasant prasyma reikia vaziuoti i savo univera? ar uztenka nuvykti ten kur prasyma rasiau pirmame ture? ir kaip su pinigu mokejimu, dbr reikes tik 30lt moket uz viena o uz du jau 150lt kaip r pirmame ture? Beje dar gal kas zino gal galima sutarti nutraukti su univeru jei jau esi pasirases ir telefonu ar per emaila?Nes as jau sudariau sutarti, bet stosiu i kita specialybe tam univere tai nezinau kaip nutraukti viska. |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-08-05
11:35:36
| Nuoroda
Dėl sutarties gali čia pasiskaityt www.lamabpo.lt/pap_tvarka.pdf |