Kaip supratot Anglu VBE rasinio tema???
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 18:44:55 | Nuoroda
ash irgi supratau kaip vietą į kuri norėčiau nuvykti rashiau apie wieta kur jau karta buwau na wistiek kazkiek gausiu bet jie patys netiksliai suformuluoja ir mus klaidina..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 18:49:51 | Nuoroda
Parsisiunčiau šį egzaminą. Nu ir pacituosiu dabar užduotį, dėl kurios čia tiek ginčų ir intrigų: You have been asked to write a composition for an international student magazine which offers holidays as prizes. THE PLACE I LIKE TO GO. Describe the place and explain why you like it. That's all
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 18:57:54 | Nuoroda
hah...aš kažkaip tai užduoties net neperskaičiau,kažkaip pabaigoj į ją atkreipiau dėmesį.. na bet irgi parašiau apie vietą,kurioje mėgstu lankytis
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 19:19:00 | Nuoroda
na as sujungiau tas dviprasmybes, nes parasiau ka ta salis gero turi, pasakiau kokios naudos joje galima gauti ir pasakiau, kad noreciau nuvykti.tik va, as rasiau ne essay or opinion article.kaip manot ar tai didele klaida?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 19:25:52 | Nuoroda
ech, as ir supratau kad vieta kur noriu nuvykti,bet ilgai svarsciau ar tik nebus kitaip,po to skambinau aukletojai(anglu kalbos mokytoja) tai ji sake apskambino visas pazystamas anglistes ir visu nuomone buvo skirtinga, pasake kad like to go to gali reiksti ne tik iproti(kaip cia turejo but) bet ir nuolatine busena(tuomet tiktu ir salis kur nori nuvykti),del to kad rasinys parasytas ne i tema-jo nevertina, ir duoda 0 tasku is 16..Taigi tikiuosi kad bus pasiektas kompromisas del dviprasmybiu ir bent jau uz turini tik taskai sumazinami bet rasinys uzskaitytas..Nors gal ir labai naivu to tiketis..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 19:29:20 | Nuoroda
Ko is manes nori sitam rasiny svarsciau ~20 min, bet taip ir nerpiejau isvados... Soviau is lempos, ir manau prasoviau, nes aprasiau vieta kurioje megstu lankytis ( savo sodyba). Bet jei butu vieta i kuria NORECIAU nuvykti maniau turetu buti I WOULD LIKE TO GO...nu zodziu...suvare cia graziai, jei su situo rasiniu bus blogai, islaikyt be sansu
Žinutė parašyta: 2008-06-04 19:33:44 | Nuoroda
ai nulis...ok!!!:D as sakiau,kad drakono galima tiketis:D ir va tai tau:D tai gerai,saunu,i'm really happy:D
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 19:36:42 | Nuoroda
Na as net neteigiau ar noreciau nuvykti ar ka... Tiesiog parasiau kad, mano nuomone, graziausia salis yra Italija ir reasons why. ir pabaigoje, kad ten yra geriausia praleisti atostogas manau bus gerai visais atzvilgiais, o jus?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 20:04:37 | Nuoroda
Gerai jums,kad galit tiek laiko apmąstymams skirti. Aš tai ganėtinai ilgai užtrukau ir su kitomis užduotimis,todėl per daug į tą paskutinę ir nesigilinau. O iš pirmo žvilgsnio ir nepasirodė kažkas labai sudėtingo. Perskaičiau apie konkursą,kuriame galima laimėt atostogas,tai ir rašiau apie vietą kurią norėčiau aplankyti. ir išvis nesuprantu,kas čia per prigaudinėjimai. Ir taip tuos abiturientus belenkiek prigąsdina dėl tu egzaminų,o dar čia visaip sukirst bando. Na šioje vietoje manau persistengė,nes kiek pastebėjau tai daugiau nei pusė čia suprato ne taip kaip pagal juos reikėjo suprast.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 20:13:07 | Nuoroda
asmeniskai as supratau kad vieta,kurioje patinka lankytis,nes dar reikejo tris priezasti nurodyt kodel... bet manau jei tokia situacija bus,kad puse vienaip,puse kitaip suprato,tai bet kokiu atveju bus uzskaityti abu rasiniai nes labai jau neaiskiai salyga pateikta.siaip kad daret pilotines uzduotis,tai buvo parasyt rasini:the person i admire very much ar pan. o cia the place i like to go,tai juk per pilotine reikejo aprasyt asmeni kuris tave zavi,o ne kuris zavetu
Žinutė parašyta: 2008-06-04 20:18:02 | Nuoroda
rasiau apie matta damona:DDDD
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 20:23:41 | Nuoroda
sveiki, aš tai supratau, kad rašyti reikia apie vietą kurioje tau patinka lankytis ir kodėl , kažką rašiau apie Palangą,kaži tiks?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 20:26:12 | Nuoroda
niekas nezino kur as lankaus ir kur ne, tai galejo rasyt ir apie tai kur nesi buves, bet imi ir meluoji kad esi
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 20:38:23 | Nuoroda
as tai rasiau apie Nida! dziaugiuosi kad nors karta viska gerai supratau.. nes ma irgi taip daznai buna
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 20:41:23 | Nuoroda
Na va, o rodėsi toks egzaminas lengvas... Aišku, dabar tie, kurie parašė ne į temą verks, kad neteisybė, tie, kurie pataikė/žinojo patyliukais ar atvirai džiaugsis ir manys, kad viskas labai gerai. Tačiau vis tik norėčiau kai ką pasakyti: juk skaitymo/suvokimo įgūdžius tikrina reading'o dalis, o writing'as skirtas tikrinti rašymo gebėjimus. Juk reading'e kažko nesupratus ir atsakius, kad ir visą užduotį neteisingai, netenkama ~6 taškų, o writing'e nesupratus 1 kvailo sakinio 16... Manau, jog asmenys, sėdintis NEC, nėra kvailiai ir sudarinėdami užduotis daugmaž numanė, kad čia daug kas susikirs. Tai kam tada reikia tokių dviprasmiškų dalykų? Na, bent jau to sakinio, kad laimėjusieji gaus dovanų kelionę ar ką ten galėjo nepridėt, kur kas paprasčiau būtų. Juk tikrinami rašymo, o ne skaitymo gebėjimai.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 20:43:47 | Nuoroda
uzskaitys visus, tik tasku maziau duos, visada taip buna.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 21:01:51 | Nuoroda
as skambinau savo anglu mokytojai. Ji sake, kad is tos ivesties kur "You have been asked to write a composition for an international student magazine which offers holidays as prizes." turejome suprasti ir rasyti apie sali. Tuo tarpu kita musu anglu kalbos mokytoja teige, kad reikia rasyti apie vieta kurioje lankaisi daznai. Galiausiai jos priejo isvada: "egzaminus taisydami visi susiriesim ir galiausiai bus uzskaityti abu variantai" kazkodel neabejoju kad taip ir bus
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 21:03:48 | Nuoroda
tas jau aisku kad uzskaitys, gal tik balus numazins uz temos nesupratima, tie 16 balu tai yra ne tik temos atskeidimas, o ir rastingumas ir zodynas, tai nereik parkiu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 21:11:53 | Nuoroda
nu už temos suvokimą nubrauks kokį balą, ne daugiau. taigi tema vis tiek suvokta (bent jau iš dalies). Nesvarbu dabar, kuri pusė teisi. Visi, manau, teisūs. Nes čia dviprasmybė. O dabar aš pagalvojau, kad taip ir nenurodžiau normaliai, ar aš noriu ten nuvaryt, ar aš ten dažnai būnu. Tiesiog paporinau apie šalį, įvardijau, kuo ji mane žavi. Tik vienoj vienoj vietoj parašiau "It's Iceland - the most beautiful country I dream about". Bet tai čia irgi tas dream gali būti kaip prisiminimas. Nu krč Faina bus, kai sužinosim rezus. O kas čia remia savo nuomonę tuo "duokit, vakai, tris argumentus", tai aš taip pat sėkmingai galiu tris kart argumentuot, kodėl mėgstu tą vietą ir kodėl noriu ten varyt. Taigi tas argumentavimas tai ne argumentas. Sviestas Sviestuotas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 21:15:23 | Nuoroda
manau bus puse tokiu ir puse tokiu darbu tai ims manu ir uzskaitys, kazi kaip patys vertintojai suvoktu ta uzduoti?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą