STUDIJOS Lietuvoje!??!!O gal verta rinktis EMIGRACIJA???
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 18:04:01 | Nuoroda
Studijuosiu mediciną. Dar klausimų kyla dėl nupirkto diplomo pritaikymo realybėje? Nepyk, bet manau, jog perdėjai su "tokių žmonių nedaug".
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 19:30:30 | Nuoroda
Na, su medicina sutinku, aš, tiesa, tave iš pradžių ne taip supratau: galvojau tu šneki apie perkamą vietą universitete, o ne diplomą. Dabar dėl sąžinės: kad pasaulyje laimi stipresnieji nėra jokia paslaptis. Tiesiog jei žmogus turi galimybę prasimušti jis ja būtinai pasinaudos. Vieni prasimuša sunkiai dirbdami, o kiti prasimuša per pažintis, kyšius ir t.t. Ar tai moralu? Gal ir ne. Bet nemoralu yra ir valgyti 3 kartus per dieną pirktinį maistą, važinėti automobiliu, skristi atostogauti į Ispaniją, pirkti laikraščius ir žurnalus, kai tuo metu Afrikoj žmogus badauja. Mes juk nekeliame sau tokių klausimų. Taip nekelia jų ir tie, kurie perka diplomus.
Žinutė parašyta: 2008-06-09 19:36:14 | Nuoroda
To ziuziu Aha, myliu Nyderlandus. Kiek kartų lankiausi - neteko gailėtis, ir išvažiuojant kaskart liūdniau būdavo ;] To Fokky Man pažįstamas tavo pyktis.. Džiugu, kad stoji į ten iš idėjos, tokiems kuo nuoširdžiausiai linkiu sėkmės! Pratęsiant kalbą dėl diplomų pirkimo ar šiaip korupcijos, jeigu kokia burtų fėja sakytų: "Rinkis: sumoki tiek ir tiek, ir aš tau atveriu VU Teisės fakulteto duris arba eini trečiadienį į istorijos egzą, susimauni ir ilgai kankiniesi, nežinodama, ar pavyks." Vis tiek rinkčiausi antrą variantą. Kodėl? Nemanau, kad kiekvienas norintysis yra vertas studijuoti savo pasirinktą dalyką. Nesvarbu, ko mes norim, bet reikia dar ir protinių galimybių tam turėti ar labiau pasistengti...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 19:48:26 | Nuoroda
to sundinga Kaip tau parodys kazkokia istorija protines galimybes. I teise istot, reikia anglu, istos ir liet. Tai cia grino kalimo mokslai, jie protiniu galimybiu neparodo. Gal but tik isprusima padidina. Bet as supratau, ka tu turejai tuo omenyje, tiesiog siandiem neras ima po egzo del nezinios, tai noriu prie ko nors prikibti
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 19:55:50 | Nuoroda
Parodo silpnas protines galimybes jei reikia kalti.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 19:57:28 | Nuoroda
Pandžiau cituot kai kuriais frazes, bet pastarasis post'as, švelniai tariant, yra nesusipratimas... Žinoma, nervinasi visi, bet nereikia tokiom formom? O, kas rodo "išprsusimą"?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 19:58:31 | Nuoroda
P.S Turėjau galvoje lol.
Žinutė parašyta: 2008-06-09 20:01:12 | Nuoroda
to lol Aha, lietuvių suvokimo testą iškalti? Lietuvių rašinį iš vakaro pasirašyti ir iškalti? Anglų klausymą iškalti? Istorijos supratimas ir žinojimas nerodo asmens proto?! Na, šitai galbūt subjektyvu.. Mažiau nervų, viskas yra gerai ;]
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 20:21:38 | Nuoroda
Tai ir sakau, kad isprusima rodo ista, lietuviu ir kalbos. Bet jie nerodo protiniu galiu. Protines gales rodo viskas, kas susija su logika, mastymu(matematiniu). Lietuviu turbut labiausiai parodo isprusima, bent jau siu metu.
Žinutė parašyta: 2008-06-09 20:29:47 | Nuoroda
To lol Dar pasakyk, kad publicistiniame rašinyje nereikia logikos, tai eisiu pasikart su durų rankena. Juk ne visiems yra artimi tikslieji mokslai, tačiau tai nereiškia, kad žmogus neturi logikos, intelekto!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 20:36:37 | Nuoroda
Protas ne tik logika ar matematika.Proto galias rodo ir atmintis,informacijos suvokimas ,analizavimas,panaudojimas.Vaizduotė ir t.t
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 20:43:25 | Nuoroda
Kazkas ne taip mane suprato. As nesakau, kad jei nesimokina tiksliuju mokslu, tai durniai yra, neturi loginio mastymo.Tiesiog ten jis labiau reikalingas ir greiciau ir labiau islavinamas. Man paciam ir labiau prie sirdies humanitarinis mokslas.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-10 11:17:45 | Nuoroda
As jau senai suplanaves baigt cia mokslus ir varyt i Svedija su broliu visam
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą