Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Apeliacijos
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
22:15:05
| Nuoroda
tj wa, mano draugė ruošiasi pateikti apeliaciją dėl MBE įvertinimo kadangi iki geresnio pažymio jai pritrūko tik 1 ar 2 taškelių tik klausimas: ar ji nepasigailės dėl šito, kaip jūs manote? Ir kas vertina moksleivių darbus pateikus apeliaciją? kiek žinau tj ne tie patys mokytojai kur vertino prieš tai ar aš klystu..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
22:18:31
| Nuoroda
dėl mokyklinio?? nu manau, ji padarys tik klaidą, nes vertina specialiai sudaryta komisija ir jei dar labiau numažins balus... dar sakyčiau dėl valstybinio rašytų tai suprasčiau o čia dėl matkės mokyklinio..keistai.. juk pati kalta, kad pritrūko kelių taškų, daug kam šitaip tai jei visi pradėtų apeliacijas rašyti tai bardakas būtų.. nu aišku čia mano nuomonė
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-06
02:45:28
| Nuoroda
nu jei ji galvoja, kad jai specialiai numažino, tai reikia apeliuot.
gana čia to kuklumo. juk tas balas gali daug ką nulemti šioje tobuloje stojimo į aukštąsias sistemoje.
o jei trūko tik kelių balų iki aukštesnio, vadinas tikrai nenumuš tiek, kad gautu mažesnį pažymį. Nu gal ir numuš, bet abejoju, ar tiek numuš
|
Žinutė parašyta:
2008-06-06
07:10:44
| Nuoroda
a) jeigu neišlaikė ir pritrūko vieno balelio, kad išlaikytų, tada paduoda.
b) jeigu specialiai numažino ir kažkas jos manymo smarkiai nesiderina, teku paduoda.
Ko tikėtis? Jos darbas bus labai išsamiai dar kelis kartus patikrintas ir galimas atvirkštinis atvejis, jai bus dar sumažinti balai dėl naujų klaidų radimo (jeigu tokių bus). Todėl jinai iš dalies rizikuoja ir tuo ką jau turi.
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-06
13:34:43
| Nuoroda
mums mokytoja buvo sakius, kad 90% atveju pazymys numazinamas, nes bendrojo vertinimo metu visada vertinama taip, kaip palankiau mokiniui, prideda tasku kur tik imanoma, o specialiai sudaryta komisija tikrai nesicackina. Praktiskai tu keliu tasku iki geresnio pazymio truksta bent 30%ciai procentu visu laikiusiu Na bet sekmes, jei nuspres rasyt apeliacija, parasyk kaip pasiseke, idomu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-06
13:58:17
| Nuoroda
Sutinku su tavim visiškai. Mūsų mokytoja irgi pasakojo ne vieną atvejį, kaip pvz mergina surinko 30 procentų iš VBe, padavė apeliaciją, patikrino jos darbąiš naujo ir išvisnebeišlaikė Šiaip tikrai, kai taiso darbus, o ypač mokyklinių, jau tikrai stengiasi mokytojai užskaityt ir atsakymus, ir taškelius pritempt kiek įmanoma.O kai paims tikrinti dėdulės iš komisijo gali oho kiek taškų nubraukt. Kaip bebūtų įdomu, kuo čia viskas baigsis. Aš tai apeliaciją duočiau nebent tuo atveju, jei neišlaikyčiau-vistiek nieko neprarasi.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-06
14:06:19
| Nuoroda
na tj wa, čia ir yra didžiausia bėda: galima wiską pasukti sau rejkiama linkme, tačiau galima ir dar labiau wiską susigadinti, o tada jau rejkės werkti dėl dar prastesnių rezultatų na žiūrėsim kajp ten bus.. būtinaj pasidalinsiu naujienomis, o sėkmės tikraj prirejks aš tj irgi manau, kad geriausia būtų rizikuoti tuo atveju, kaj tikraj žinaj, jog neturi ko prarasti
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą