Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
jej neislaikysiu vieno egzamino o pasirinkus esu 5
Visi forumai
>> Moksleiviams
>> Egzaminai 2008
>> jej neislaikysiu vieno egzamino o pasirinkus esu 5
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-09
23:12:27
| Nuoroda
jej neislaikysiu vieno egzamino o esu pasirinkus 5 tai to vieno taip iseina kad neuuzskaitys ar taip ? ar as klystu ?
|
Žinutė parašyta:
2008-06-09
23:14:06
| Nuoroda
su tokiais klausimais nepyk bet gali neislaikyt visu. jei islaikai tris egzaminus,vienas is ju yra lietuviu,visi likusieji gali but irasyti arba ne.kaip paprasysi,taip ir bus.
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-09
23:18:36
| Nuoroda
aciu uz informacija ir atsiprasau kad paklausiau
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-09
23:19:05
| Nuoroda
Pasąmonės srautas. Minties šuoliai.
Tik išsilaikyk tuos keturis likusius ir gausi tą atestatą. Čia apie tai kalba turbūt.
Jeigu egzaminai yra neišlaikomi nei per pakartotines, tai čia taip pat turbūt reiškia, tavąja leksika, kad neužskaityti.
ad finem - kad gautumei atestatą reikia tik trijų egzaminų, tarp kurių būtinai gimtosios kalbos.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-09
23:21:35
| Nuoroda
taip apie tai kalba .. islaikiusi lietuviu kalba esu ir du dar egzaminus . bet vistiek nerimauju . del kitu egzaminu dvieju
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-09
23:22:45
| Nuoroda
visi likusieji gali but irasyti arba ne.kaip paprasysi,taip ir bus.
Kad lyg ir ne taip. Jeigu išlaikai, tai niekas jau ir nebesiteirauja, nori tu to rezultato atestate ar nenori - įrašo be jokių derybų.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-09
23:39:41
| Nuoroda
Mąstytkit pozityviai, žmonės, jeigu jūs ir į egzus iškart pasidavę eiant, tai tikrai neišlaikysit tų egzų. Galvokit, kad maksimumą gausit, nedaužykit svajonių, kol jos tikrai nesudužo
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-10
00:03:12
| Nuoroda
As ilgai sprendziau sita uzdavini:
"Jeigu neislaikysiu viena egzamino o esu pasirinkus 5". Galiu nudziugint, pasitares su lochnese, gavau atsakyma: Jeigu tu laikei 5 egzaminus is kuriu vieno neislaike - reiskiasi (kulminacija) tu islaikei 4 egzaminus!
O istikruju parintis neverta del neislaikymo. Su 4 egzais (jeigu tarp ju, kaip jau minejo, yra lietuviu) galima drasiai kazkur istoti
|
Žinutė parašyta:
2008-06-10
00:35:39
| Nuoroda
Bebaimis
vanduo,nu as kai klausiau savo sliuchos aukletojos,tai sake,jei nenoresiu,tai gales nerasyt,o kaip yra is tikruju,tai bus matyt:)
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą