Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-01-09
21:08:21
| Nuoroda
Sveiki.Gal kas žinote ar stojant į užsienį būtina laikyti valstybinį anglų kalbos egzaminą?ar galima laikyti tik du,kad gautum atestara ir ietels? ar galima rasti tokių akademiju,kur nereikėtų jokių egzų? |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-29
23:32:04
| Nuoroda
Labas, gal kažkas šiemet išvažiuoja studijuotį į Daniją,Odense??Aš bandau rasti su kuo išvykti,apsigyventi:) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-04
09:50:04
| Nuoroda
Patariu pasiskaittyneti kastu.lt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2014-01-16
14:21:38
| Nuoroda
Mano pora draugių išvyko ir sako studijos danijoje labai joms patinka. Įmanoma kokio ir darbelio susirasti jeigu Kopenhagoje, mažesniuose aišku sunkiau, bet gal pragyvenimas pigesnis. |
|
Žinutė parašyta:
2014-07-24
13:35:11
| Nuoroda
Gerbemieji, kas per artimiausias pora savaiciu vaziuos i DK? Reiketu jei ka visai nedideles paslaugeles, perduoti kai ka zmonai. Pirkome italiskus baldus kampa ir parduotuve pamirso ideti i musu transporta keleta jungiamuju varztu. Dezute visai maza apie desimt centimetru ir sveria gal tris simtus gramu. O siusti pastu kiek brangoka. Kal kas galetu paimti
|
|
Žinutė parašyta:
2014-10-30
11:34:45
| Nuoroda
Su kuo vežate siutinukus iš Danijos, artėja Kalėdos reiks dovanėles vežti.A kas vežėtė su šia įmone |
|
Žinutė parašyta:
2018-02-06
10:25:50
| Nuoroda
Sveiki,kadangi kaip ir visus čia esančius mane domina studijos svetur, tai nusprendžiau ir aš pasidalinti kur daugiausiai informacijos radau [http://skrydziaiidanija.lt/apie-danija/danijos-universitetai/]Danijos universitetai[/url] , radau informacijos apie Danijos universitetus, kadangi žadu ten studijuoti tai man padėjo išsirinkti tinkamiausią vietą studijoms, ir labai daug informacijos kitos apie studijas radau, tikrai patariu visiems pasiskaityti |
|
Žinutė parašyta:
2018-05-18
17:02:28
| Nuoroda
Nauja, nemokama, moderni pažinčių svetainė Lietuvoje - www.pažintystau.lt išbandykite jau dabar! |