Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Konditeris
Sėkmingą konditerio darbą lemia gebėjimas gaminti, apipavidalinti plataus asortimento gaminius, naudoti naujas konditerijos žaliavas ir technologijas, vykdant saugos ir higienos reikalavimus, mokėjimas naudotis informacinėmis priemonėmis, technologine literatūra.
Priimami:
- baigusieji 10 klasių, mokymosi trukmė - 3 metai, suteikiant specialybę ir vidurinį išsilavinimą.
Konditerius ruošia:
- Panevėžio profesinio rengimo centras
- Marijampolės profesinio rengimo centras
- Utenos regioninis profesinio mokymo centras
- Vilniaus Žirmūnų darbo rinkos mokymo centras
- Amatų mokykla "Sodžiaus meistrai"
- Klaipėdos darbo rinkos mokymo centras
- Šiaulių darbo rinkos mokymo centras
- Panevėžio darbo rinkos mokymo centras
- Alytaus darbo rinkos mokymo centras
- Kaišiadorių technologijų ir verslo mokykla
- Kauno maisto pramonės mokykla
- Panevėžio Margaritos Rimkevičaitės technologinė mokykla
- Tauragės profesinio rengimo centras
- Veisiejų technologijos ir verslo mokykla
- Vilkijos žemės ūkio mokykla
- Zarasų žemės ūkio mokykla
- Vilniaus turizmo ir prekybos verslo mokykla
- Klaipėdos turizmo mokykla
- Biržų politechnikos mokykla
- Kauno prekybos ir verslo mokykla
- Panevėžio prekybos ir paslaugų verslo mokykla
- Kauno Dainavos darbo rinkos mokymo centras
- Alytaus profesinio rengimo centras
- Šiaulių profesinio rengimo centras
Komentarai
Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai