Skelbimai
Skelbimai > Darbo skelbimai > Skelbimo ID 2360
2009-08-28
Darbo skelbimai
27.00 Lt
Siūlo
Galioja iki: 2010-02-24

pinigai per 10min.

Kompanija AWSurveys atlieka apklausą ir moka už jūsų paliktus trumpus atsiliepimus apie interneto svetaines.Pinigus išmoka, kai surenkate ne mažiau 75$.



Taigi, Instrukcija: Registracijai nukopijuokite pilną adresą čia:



www.AWSurveys.com/HomeMa in.cfm?RefID=bimbamas



a rba matote jį apačioje, skyrelyje Tinklalapis.



kaip prisiregistruoti:



1. Spaudžiam Create A Free Account UserName – vartotojo vardas (loginas) Password - slaptažodis 7-15 ženklų First Name - vardas Last Name – pavarde (varda ir pavarde veliau galima pakeisti) Email Address – el.pasto adresas. Toliau vedam raideles-skaičiukus ir spaudžiam Create A Free Account. Jūs užsiregistravot!



2. Toliau matom tekstą, o dar žemiau tokią lentelę: The Following Surveys are Available: Welcome Survey A $6. 00 Website Evaluation is Available. A 4.00 Website Evaluation is Available. A 4. 00 Website Evaluation is Available. A 4. 00 Website Evaluation is Available. A 4. 00 Website Evaluation is Available. A 4. 00 Website Evaluation is Available. A October Bonus Website Evaluation is Available.



3. Spaudžiam vieną eilutę iš šių Websaitų ir papuolam į sekantį puslapį (čia mums džiugiai praneša, kad sumokės 6 dolerius) ir spaudžiam "Start Survey Now"



4. Čia 2 saitai (būtinai reikia atidaryti) ir 2 laukai, kuriuose reikia parašyti atsiliepimą apie saitą-puslapį anglų kalba. tai tikrai nesunku, galite nukopijuoti šiuos pavyzdžius arba parašyti savaip: 1.It is an excellent site! Arba - 2.It is an good site. 3.The Website is very unique! 4.This website I like! 5.This site I do not like Ir panašiai. Paieskokit zodyne ar tiesiog is galvos



5. Spaudžiam apačioje "Click to submit . . . " Perėjome į puslapį, kuriame mums praneša, kad į mūsų balansą įskaityti 6 doleriai. Spaudžiam "Click Here to go Home and. . . "



6. Pinigų gavimui reikia spausti "Redeem Money" , kuris yra puslapio apačioje. Viena diena ir 27 doleriai per 10 min be problemų! Už kiekvieną pakviestą draugą gausit po 1.25 dolerio vienkartinį mokestį. Tai bus bene pagrindinis uždarbis - iš pakviestų žmonių. Po kurio laiko vėl atsiras reklaminiai web-saitai už kurių komentavimą vėl Jums mokės.Pinigus perveda Internetinės bankininkystė būdu per PayPal arba AlertPay.



VIDEO: www.dailymotion.com/video /x65enn_aw-surveys-proof_people



NULIS RIZIKOS! UZSIREGISTRAVE NIEKO NEPRARASITE, O TIK ISLOSITE!

Vardas saras
Telefonas 863656919
Apskritis Vilniaus apskritis
Savivaldybė Vilnius


Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju