Skelbimai
Skelbimai > Rašto darbų rašymas > Skelbimo ID 35593
2011-04-10
Rašto darbų rašymas
15.00 Lt
Siūlo
Galioja iki: 2011-10-07

Kokybiškos lietuvių kalbos įskaitos kalbos

Parduodu lietuvių kalbos įskaitos potemes. Visi darbai paremti literatūriniu ir kultūriniu kontekstu, esu 4 kurso studentė - tad darbai brandūs ir išsamūs. Rašausi, kur siunčiau, tad į tą pačią mokyklą nesiunčiu. Turiu parašiusi šias:

1.Rita Miliūnaitė teigia: „Spaudimas lietuvių kalbai, esančiai kitų kalbų apsuptyje, didžiulis – tiek iš vidaus, mūsų pačių, tiek iš išorės, ir jis vis stiprės.“ Ar pritartumėte šiai minčiai? Argumentuokite savo požiūrį konkrečiais pavyzdžiais.

2.Dažnai literatūroje kalbama apie meilę. Remdamiesi konkrečiais kūriniais pasvarstykite, kokia meilės samprata dažniausia lietuvių literatūroje.

3. Filosofas Algis Mickūnas teigia: „Senovės lietuviai apskritai buvo kitokie – linksmi, laimingi, bet ir mąslūs, gilūs, filosofiški... Iš liaudies dainų matyti, kokie mes esame.“ Paaiškinkite, kaip suprantate šią mintį, ir argumentuokite savo požiūrį.

4. Ar svarbu išsaugoti senamiesčius, senus dvarus, jų parkus? Pagrįsdami savo nuomonę remkitės konkrečiais jūsų aplinkos pavyzdžiais.

5. Literatūroje dažnas žmogaus būsenos, jo situacijos pasaulyje ir gamtos paralelizmas. Pagrįskite šį teiginį konkrečiais lietuvių literatūros pavyzdžiais.

6. Kaip kinta lietuvių kalba, keičiantis visuomenės komunikacinėms reikmėms? Pagrįskite savo nuomonę konkrečiais pavyzdžiais.

7. XX a. pradžios Lietuvos rašytojų moterų kūryboje vyrauja šeimos problematika. Pagrįskite šį teiginį konkrečiais pavyzdžiais

Vardas Giedrė
Telefonas
El. paštas [email protected]
Apskritis Klaipėdos apskritis
Savivaldybė Klaipėda


Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju