Skelbimai
Skelbimai > Rašto darbų rašymas > Skelbimo ID 50873
2012-01-30
Rašto darbų rašymas
0.00 Lt
Siūlo
Galioja iki: 2012-07-28

Rašto darbai tau ir už tave :) !!!

Labas, mielas studente ! Puikiai suprantama problemėlė, kuri ištinka kone kiekvieną: " Ir vėl pasilikau visus rašto darbus paskutinei minutei ... ". Nieko baisaus, tam esu aš :) Sunku pasitikėti svetimo parašytais darbais, bet geriau kažkas kažką parašys- negu skola :) Pradėjau rašto darbus rašyti savo malonumui, nes turiu daug laisvo laiko- taip tobulėju. Todėl prisiemu atsakomybę už nepriekaištingai parengtus rašto darbus.

Kadangi studijuoju vadybą, tai darbus mėgstu rašyti vadybos, ekonomikos, sociologijos, psichologijos, filosofijos temomis. Na dėl kitų temų manau taip pat susitarsim :) Kainos išties prieinamos, darbai neplagijuojami ir vienetiniai, todėl drasiai galite juos pristatyti dėstytojams, nebijodami, kad kolega pristatys tokį pat :) Be to tiems, kurie užsisakys kursinius, bakalaurinius ir kt. darbus, kuriuos reikės gintis, visuomet prisegami papildomai patarimai, ir nuorodos į ką prieš ginimą vertėtų atkreipti dėmesį. Juk dažnai darbai būna įvertinami geriau nei pats gynimas :)) Kad taip nebūtų, aš mielai padėsiu.

Laukiu Jūsų skambučių tel. nr: 860762011, arba elektroninių laiškų: [email protected] !!! Rašyk man ir aš išspresiu tavo studentiškas problemas :))

Vardas Olivija
Telefonas +37068680858
El. paštas [email protected]
Apskritis Kauno apskritis
Savivaldybė Kaunas


Foto
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju