Straipsniai
Atgal
Gimtadienį „SAVAS" pažymės apdovanodamas skaitytojus
2011-04-27

Nemokamas dvisavaitinis laikraštis studentams „Savas", platinamas universitetuose Kaune ir Vilniuje, o kitus miestus pasiekiantis internetu (puslapis www.savas.lt skirtas visos Lietuvos studentams), savo šešioliktojo gimtadienio proga skelbia kūrybinį konkursą, kurio nugalėtojai bus apdovanojami puikiais rėmėjų prizais.


Dalyviai gali varžytis dviejose linksmose kategorijose. Pirmojoje studentai turėtų sukurti eiliuotą sveikinimą „Savui" gimtadienio proga. Šilčiausią, artimiausią ir šventiškiausią išrinks ir apdovanos „Savo" kūrėjų kolektyvas. Tuo tarpu tie, kurių kūrybinis potencialas viršija trumpo ir aiškaus sveikinimo ribas, kviečiami kurti eilėraštukus apie tai, kaip jie įsivaizduoja studentišką gyvenimą (laukiami tiek kūriniai apie paskaitas ir konspektus, tiek ir apie alų ir keptas bulves - nelygu, kas ką laiko svarbiausiais studentavimo ypatumais). Šios kategorijos laimėtoją išrinks komisija, kurioje surinkti šeši itin kompetetingi žmonės: rašytojai, dėstytojai, žurnalistai, menotyrininkai.

Abiejų kategorijų dalyviams galioja tos pačios taisyklės: kūrinukai neturi viršyti dviejų posmelių ilgio, adresą [email protected] visi jie turi pasiekti iki gegužės 15 dienos, o pagrindiniais vertinimo kriterijais pasirinkti originalumas, žaismingumas ir „studentiškumas". Konkurso organizatoriai skyrė ir Publikos Favorito prizą: jis teks tam kūriniui, kuris sulauks daugiausia mygtuko „Patinka" paspaudimų „Savo" Facebook puslapyje (čia bus skelbiami visi gauti konkurso dalyvių darbai).

Geriausiuosius apdovanos konkurso rėmėjai: grožio namai „Saulės menė" palepins, „Baltų Lankų" dovanojama Laimos Vincės knyga „Rašyti gali kiekvienas" - skatins ir padės tobulėti, o dažasvydžio klubas „Šaudom.lt" bei šokių muzikos ir koktelių baras „Pop Star Bar" pakvies puikiai praleisti laiką. Visi trys nugalėtojai bus skelbiami paskutiniajame šių metų „Savo" numeryje gegužės pabaigoje, taip pat
www.savas.lt ir „Savo" Facebook puslapyje.

 


Su šilčiausiais linkėjimais!


Milena Puchova
Vyr. redaktorė

Lietuvos Studentų laikraštis "SAVAS"
www.savas.lt
 

Komentarai