Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Architektūra
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-26
01:09:11
| Nuoroda
Gtye, aglų kalba mokysis tie, kurie patys pasirinko sitoki smaguma, niekas ju pagal egzus nerinko ten(cia jei teisingai supratau tavo minti) o studiju knygeles nr tai tas pats kaip ir lsp nr. ir ji gali pasiziuret lsp.lt
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-26
13:26:34
| Nuoroda
Sveiki, aš irgi trečioj grupėj. Ir ji tikrai ne anglų kalba.
O anglų kalbos nesirinkau ne dėl to, kad pati nesuprasiu, ką dėstytojai šneka, bet dėl to, kad dėstytojų anglų kalbos lygis yra toks apgailėtinas, kad būten jie nesuprastų, ką aš atsakinėju
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-27
11:23:59
| Nuoroda
Gtye, kaip neįdomiai.. Et tie architektai kokie!
kimikumaru, laba, grupioke
O gal kas žinot ar yra visi grupių sąrašai internete? Ar čia VGTU tik tokie nuskriausti ir neturi jokios info? beje, ar yra koks atskiras VGTU forumas pagal fakultetus or sth??
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-27
18:44:57
| Nuoroda
Del anglu grupes : man sake, kad jei bus daugiau norinciu studijuot anglu k , negu viena grupe, tai ziures i anglu egzo rezultatus.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-28
02:39:05
| Nuoroda
Man sake apie tai, kad pagal egzus rinks, kai ash brandos atestata pridavinejau Galvojau pasitikslinsiu xD
O kitos spec daro kokius meet'us?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-28
11:28:20
| Nuoroda
Joo, aš iš savo draugų tik ir klausau kaip va šiandien buvo meetas, savaitgalį vėl organizuojam ir pan..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-29
11:19:52
| Nuoroda
Klausykit, o ar niekas nenorit keist grupės?
Aš tai pasižiūrėjau savo tvarkaraštį (trečios grupės) ir pagalvojau, kad fantastiškai gerai būtų būt pirmoj grupėj.
Tada pasiskambinau į dekanatą ir sakė, kad jei kas nori keist grupę, tą reikia padaryt rugsėjo pirmą - ateit ir parašyt prašymą, tačiau ne vienam - reikia dviese ateit, kad apsikeist vietom. Taigi ar niekas nenori iš pirmos grupės į trečią pereit?
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą