Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-10-11
23:42:03
| Nuoroda
Sveiki, Matematika man sekasi pakankamai neblogai, todel galvoju studijuoti finansus (KTU, VU) arba finansu ekonomika (MRU) GAl kas galit kanors patart? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-10-17
23:36:27
| Nuoroda
Gal galėtum konkretizuoti, į kokius klausimus tikiesi gauti atsakymus. Nes su abstrakčiu prašymu patarti tai gali sulaukti lygiai nei vienos reakcijos . |
|
Žinutė parašyta:
2011-10-18
00:09:13
| Nuoroda
Na, galvoju studijuoti kazka kas butu susije su matematika. o realiausia galimybe butu finansai manau nes nko kolkas dar nesugalvojau. tai noreciau esamu studentu pasisakymu pvz. kur geriau stoti, ar VU, ar KTU, ar MRU ir kodel:) su kokiais balais kas istojo i finansus ir vf o gal kas nors turi kitu variantu. Manau, kad mano pagrindinis arkliukas yra matematika |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-10-18
00:45:47
| Nuoroda
Na, jei Tavo pagrindinis arkliukas matematika, tai nereikia galvoti vien apie finansus. Taip pat į savo sąrašą galėtum įtraukti ir tokias specialybes kaip: finansų ir draudimo matematika, ekonometrija, matematika ir matematikos taikymai, taikomoji matematika ir dar daug kitų. |
Žinutė parašyta:
2011-10-18
22:30:37
| Nuoroda
tai zinau kad yra daugybe variantu, juos taip pat esu apzvelges, taciau kazkodel pasilikau prie finansu:) gal zinai, su kokiais galima istot i vf? ir kur, tavo manymu, butu geriausia stoti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-10-22
17:13:25
| Nuoroda
Sveiki, mane domina finansu analitika, tik kad labai jau minimaliai informacijos yra. Gal zinot, kur reiketu stoti? Ir ar is vis tokia spec. Lietuvoje egzistuoja? |