Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
ekonomika
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-27
19:48:55
| Nuoroda
Tai sakykit db kas galit ir negalit, KTU ar VDU ekonomika?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-28
15:49:12
| Nuoroda
savo asmenine nuomone siulyciau nedvejojant rinktis ktu ekonomika pati pernai stodama vdu ekonomika ish karto atmeciau ir rinkausi tarp ktu ir vu. taciau kaunas man buvo patogesnis visais atzvilgiais kaip miestas (nors visada buvau uz vilniu ) tdl stojau i ktu. na ir kol kas nenusivyliau tad jei nori geresnes kokybes studiju (nors lietuvoje visos ekonomikos studijos yra ypac zemo lygio) siulyciau rinktis ka jau ir priesh tai minejau
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-28
16:34:56
| Nuoroda
I vu konkursas yra mazesnis ne del to kad susidomejimas sumazejo o del to kad kartos dauneja. Patys pasiklauskit mokytoju pamatysit ta pati atsakys. As i vu istojau turedamas 95 is matkes 94 is lietuviu 95 is anglu 97 is istorijos. Cia tikrai nematau kur vargo. Pas mane grupej yra pora krepsininku tai jie vargo mato nebent matiekoj bet ten visi ja mato. Taip kad neskleiskit cia ereziju. Be to jeigu nesi pazangus mokinys tai cia tikrai neistosi...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-28
19:54:11
| Nuoroda
kodel atmetei VDU? as kuo toliau, tuo labiau noriu stoti butent ten
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-28
21:02:16
| Nuoroda
reikia man rasyt jau prasyma del stojimo i universiteta. pirmo j vietoj rasysiu VU ekonomika dienini, o vat i antra nzn rasyt ar VU ekonomika vakarini ar tada jau MRU finansu ekonomika dienini. ka manot?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-28
21:04:25
| Nuoroda
beje, kaip supratau Transporter mokosi VU ek, ir skaiciau sakei kad ten lenkva mokytis, bet ar baigus sitas "lengvas" studijas imanoma toliau gyvent, dirbt ir kazka uzdirbt? ar tik naudos bus tiek kad tik VU baigimo diploma turesi, o galvoj nieko?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-28
22:53:43
| Nuoroda
Manau jis nėra kvailas kad stotų ten kur jokios naudos
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-29
17:34:55
| Nuoroda
Kai apraso ekonomisto darba visada raso kd jis priklauso nuo specializacijos.TAi tipo jei baigsiu kokia juru ukio ekonomika jau finansu imonej dirbt negalesiu?nu sako visi kad galesiu nu bet kam tada tos specializacijos?ir ar kai baigi universiteta buna parasyta tik ekonomikos bakalausras ar ir specializacija kurnors nurodyta?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-29
21:01:06
| Nuoroda
Buvo mums paskaita apie karjeros galimybes tai sake kad istojom i teisinga vieta. O ten del tu specializaciju tai krc jos ten visos daug maz panasios yra bet krc is ju tolko tai mazai. Jei magistra zadi studijuot tai tada nesvarbu kas ten per specializacijos...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-29
22:17:16
| Nuoroda
vutauteE vdu atmeciau visu pirma del to kad ktu man kaip universitetas labiau priimtinas ir ktu ekonomikos studijos kiek teko girdeti labiau vertinamos darbdaviu. be to dar priesh stojant turejau pazistamu vdu studijuojanciu shia specialybe tai ju atsiliepimai nelb patiko.bet shiaip cia tik asmenine nuomone o ish esmes kox skirtumas kuriam universitete svarbu sugebet ish studiju pasiimt tai ko reikia. o del karjeros galimybiu tai tikrai geru ekonomistu nesvarbu kurios specializacijos visada reikia bet norint tokiu buti tikrai neuztenka vien tik 4 metu destomos medziagos. reikia daug papildomai dometis. todel priesh stojant reiketu gerai pagalvot ar bus noro tai daryti nes kitaip galesit but eiliniais ekonomistais - bedarbiais
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-29
22:21:24
| Nuoroda
Kas su ta ekonomika pasidarė šiemet, labai jau daug kas planuoja stoti. :}
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-29
22:28:47
| Nuoroda
ne tik shiemet bet ir pastaraisiais metais ten daug kas planavo stot tik va kad istoja tai maziau negu puse turbut visu planuotoju o kas neistoja i ekonomika istoja i vadyba ir td varo ant ekonomistu kad va cia moksliukai susirinke
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-30
09:01:44
| Nuoroda
Dėsiu vis dėlto pirmu nr. KTU, nes vis tiek jaučiu, kad neįstosiu Turėčiau minimum 70 proc. gauti iš maitiekos, o tiek jau nebesitikiu Tiks ir VDU, galėsiu kalbų pasimokyti
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-30
09:07:37
| Nuoroda
O kad istot i ekonomika kokius egzus reik laikyt? ;DD
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-30
09:11:42
| Nuoroda
Matematiką, lietuvių, anglų ir istorijos metinį reikia turėt, jei stoji į KTU arba VDU, o VU reikia istorijos egzo
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-30
09:13:49
| Nuoroda
Matematika, lietuviu, anglu/istorija
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-30
09:16:41
| Nuoroda
Em. :> pataikaiu ,rinkdamasi egzus.. ;D** o visi valstybiniai turi but? kokie minimum balai? ;p
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-30
09:18:05
| Nuoroda
Monthana, kokiam univere ziurint
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-30
09:23:33
| Nuoroda
as turiu but ekonomiste. ;D niue gerai gerai,renkuos sia profesija ,nes graziai atrodai dalykiskai apsirengus ;DD
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-30
09:25:15
| Nuoroda
Aš jau kaip ir perspektyvų turiu, tai man tik diplomo reikia
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą