TVM - tarptautinis verslas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-23 16:23:01 | Nuoroda
Nium as tikiu kad taip pat istosiu gal busim grupiokai su tavo draugais
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-24 14:18:45 | Nuoroda
ir as cia noriu manau pirmu numeriu ir rasysiu. Visai nesvarbu kas ka sako apie TVMA'a: blogas- geras...svarbu pati noriu specialybe gan gera, tokia, kurios nei vienam univere nera bei manau labai perspektyvi siandieniniam pasauly. Kazkodel manes nei MRU, nei VGTU netraukia.Paciam VU taip pat nenoreciau. O kaip kazkas cia sake jog VU prestiziskas universitetas, tai taip, sutinku, bet jau po truputi studiju kokybe manau prasteja ten. Baigus TVM'a irgi gausi to prestizisko univero diploma, nes kaip suprantu tai diplomas VU, ar as klystu?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-24 15:39:37 | Nuoroda
taip, diplomas VU su TVM simbolika, tauciau daugiau niekuo nesiskiria galite paziureti ji www.tvm.lt . Del prestiziskumo nebesigincysiu,tikrai zinau kad TVM siuolaikiskas ir modernus. Tiem kas klause del visu mokykliniu tai istot istosit, betpo pirmo-antro kursu daug labai tokiu iskrenta kurie tik mokykliniais istojo...tiesiog per sunku pavezti aukstaji moksla kai nera geru pagrindu mokykloje... Gal stojantys i TVM`a kur buriasi? kaip del stovyklos?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-24 15:51:44 | Nuoroda
manau i cia stosiu tikrai. Kokiu treciu numeriu bandysiu gal, niekaip neapsisprendziu. Del viso pikto pabandysiu ir kitus univerus kad nebutu nuoskaudos jog niekur nebandziau, su matematika nepasiseke todel esu beveik uztikrinta kad niekur kitur neistosiu(i panasia specialybe, nes kitur matkes reik) tik i TVM'a. Visai noreciau su tais, kurie planuoja stoti i cia ,pasikalbeti gal skype galit pasakyti savo? padiskutuosim
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-24 19:11:50 | Nuoroda
Kad mokyklinius laikiau tik vokieciu bet jau su ta mateka nepasiseke tai vat eisiu i pakartotine ,nors seip nieks netiki kad neislaikiau , tesiog labai susijaudinau ir tiek
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-24 21:12:46 | Nuoroda
hmm as ir siaip lb noreciau i tarptautini versla vien del toooooo nes kitur tokios spec nera! o tos visos vadybos jau yra tiek pabode kad nzn... o juolab tokius kasmet iskepa laaabai daug o siaip gera ar bloga priklauso nuo to kiek pastangu idedi ir nuo to kaip po to sugebesi prasisukt!!!! jei prasisuksi tai pasiseks, jei ne ir baigus kitur nk neiseis as noriu ir nieko nzn stosiu beto man Lietuvos per mazai
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-24 22:15:46 | Nuoroda
Panos o su kokiais balais stosit ?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-24 22:26:59 | Nuoroda
kad tu balu nera dar o beto kiek ziurejau tai ten nera labai auksti
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-24 23:46:46 | Nuoroda
na tai tikekimes visi norintys istosim as tai labai noriu. o gal bus tokiu kurie ne siemet mokykla baige ?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 10:23:05 | Nuoroda
Mieli būsimieji TVM'o studentai, netikėkit ką sako žmonės, kurie peikia, keikia tą TVM'ą, paskaičiau jūsų komentarus, tai toks įspūdis, kad ten vien turčiai, narkomanai, alkoholikai studijuoja vos ne, nieko panašaus tame TVM'e nėra. Gera studijų kokybė, dėstytojai super, pati, jeigu kam įdomu, laikiau istorijos egzaminą (60% islaikyta), matematika (50%islaikyta), anglu(50% islaikyta), lietuviu (66% islaikyta) galejau įstoti tikrai kur nors kitur, bet pasirinkau TVM'ą ne dėl to, kad ten studijuoja turčių vaikeliai, ne todėl, kad ten važynėja su super mašinom, ne todėl, kad reikia 7000 Lt mokėt, o dėl to, kad ten sudarytos idealios galimybės studijuoti ir studijuoti įdomiai, va dabar antram kurse pereinu į tarptautinę grupę, viskas bus anglų kalba, patirtis bus neįkainojama, studijos iš pažįstamų ten be galo įdomios, iš Erasmus programos atvyksta studentai iš užsienio, komunikacija anglų kalba, ryšiai, kur išvažiuoti pusmetį pastudijuoti užsienyje bus praktiškai be problemų. Ta pati studentų atstovybė, esu informacinio komiteto koordinatorė, žmonės ten susirinkę tikrai ne turčiai, draugiški, geri žmogeliai. Na ko dar reikia laimingam studenčiukui!!!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 10:32:23 | Nuoroda
Čia dar kažkas klausė dėl stovyklos, nepergyvenkit, mūsų studentų atstovybė, tuo pačiu ir aš, pateiksim visą informaciją kada nešit prašymus, diplomus į TVM'ą. Tikrai, sakau ir prašau, nepasigailėsit įstodami į TVM'ą. Žinoma, gerai buvo pastebėta, kas laikė mokyklinius tik egzaminus, tiems ne tik antram, bet jau ir pirmam kurse antram pusmetyje bus sunkoka, prasidės matekamita, makroekonomikas, pirmam pusmetyje ne visi išsilaiko mikroekonomiką, dokumentų valdymą, bet sakau, kas tikrai pasirinkęs valstybinius egzaminus, kuriuos pati laikiau, nors kažkiek procentų gavo, bus be problemų ten mokintis tikrai, o žmogeliai ten tikrai tvirtai galiu pasakyti, kad yra daug draugiškų, studentų atstovybėj ypač, visada prašom ateikit, išsišnekėkit, išsižliumbkit, išsikeikit, jeigu sunku, visada patarsim, padėsim kuom galėsim, na belieka tik įstoti ir patys pamatysit kaip ten yra gerai ir studijuoti, ir studentauti, ir stovyklauti.
Žinutė parašyta: 2008-06-25 13:50:02 | Nuoroda
Keistas požiūris. Pagal tave, lengvas mokslas=geras mokslas?
  • Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Žinutė parašyta: 2008-06-25 17:43:39 | Nuoroda
o norejau pakalusti kaip del bendrabucio? tvm studentai gyvena vu univeruose ar is vis jiems tokios galimybes nera?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 17:56:26 | Nuoroda
As noreciau paklaut , bet su mokykliniais imanoma istot ??? pernai buvo daug kurie su mokykliniais istojo ?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 19:50:05 | Nuoroda
Bendrabuciai viskas yra ok, TVM'as pasirases sutarti su VU, studentai turi pilna teise gyventi tiek "kamciatkoj", tiek "niujorke", del sito nesijaudinkit, tik paskubekit su prasymais, nes labai daug norinciu yra ir galit paveluot i traukinuka kaip sakant. Su mokykliniais istot imanoma tikrai, tik jau nuo rugsejo 1 pradekit normaliai mokintis ir tada viskas bus gerai, jeigu galvele turit be problemu bus, svarbiausia nepamirsti studijuoti, o ne studentauti.
Žinutė parašyta: 2008-06-25 20:41:20 | Nuoroda
sakaj kad daug norinciu yra i bendrabucius, bet taj jej as dar nezinau ar istojau vistiek rejkia jau prasymus duot del bendriko ar kajp?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:08:26 | Nuoroda
viva la "TVMo studente" tiek reklamos tokioje trumpoje kalboje.. tik keista, kad nepateikei jokiu tiksliu faktu... o tiesiog "rojus" ir jums daugiau nieko zinot nereikia, pats ketinu ten studijuoti, tik labai jau norejau prie taves prikibt.. tik viena klausima turiu, kaip del anglu grupiu, pries suskirstant reikia laikyti testa kazkoki ar tiesiog pagal valstybinio balus sumetys? beje o tai jus ten studentu atstovybe organizuojat stovykla? ir darot ka norit?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 23:06:34 | Nuoroda
pagal testa skirsto i grupes galvoju stoti i TVM ar ne,nes egzaminu rezultatai aukšti,tik su matematika labai nepasisieke 9% surinkau sako TVM'e labai geros salygos tiems kurie nori mokytis,aišku kaip ir kiekviename universitete penketui visada ištempsi,taciau 9-10 net moksliukai ne visi turi. Draugai mokosi,sako jiems patinka,geras kolektyvas,stipri anglu,geri destytojai.kurie baige irgi patenkinti diplomu. Istoti lengva,bet daug iškrenta. Mane domina butent verslas ir girdejau neblogu atsiliepimu apie šia istaiga, bet vistiek kažkas stabdo ten stoti, nes vf visgi patraukliau skamba nei mokomas...(ateity dar stosiu i turkologija i VU) Nemanau,jog turime teise peikti viena ar kita universiteta patys ten nesimokydami, juk viska lemia žmogaus pastangos ir tiek,kiek jis prisems žiniu. taigi stokite ten kur iš tiesu norite neklausydami kitu, o kiek laiko ištempsite ir kaip pasirodysite, priklauso tik nuo jusu. TVM'e tikrai puikios salygos mokytis, o kvaileliu visur pilna koks universitetas,ar kolegija bebutu
Žinutė parašyta: 2008-06-26 02:02:22 | Nuoroda
Vis dar laukiu TVMo studentės replikos į mano pasakymą, kad, pagal ją, lengvas mokslas=geram mokslui.
  • Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 11:24:15 | Nuoroda
Tai Tarptautinio turizmo vadybos ir kalbu skias nebus
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą