Verslo informacijos vadyba / informologija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-29 14:27:05 | Nuoroda
na as issiunciau patvirtinima, bet jokio laiskelio negavau
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-29 17:03:12 | Nuoroda
O iš kur man žinot, kada tą patvirtinimą kažkokį siųst? Jie man į paštą atsiųs laiškelį? (Beje, aš ne į viv'ą įstojau, bet vis tiek įdomu, nes fuksų stovykla vis tiek bus ta pati. )
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-29 18:08:34 | Nuoroda
Heh, kiek klausimų, Vaida ramink žmones.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-30 23:37:02 | Nuoroda
Raminu raminu Siųskit, mielieji, savo patvirtinimus iki rugpjūčio 17 (paskutinė diena)ir laukit atsakymų. Su visais, kurie galės važiuoti, KFSA susisieks ir atsiųs visą smulkią informaciją, kur rinktis, kada ir ką su savimi turėti kantrybės
Žinutė parašyta: 2008-08-03 00:16:39 | Nuoroda
sveiki, siek tiek patikslinsiu vaida visi, kurie per priemimus uzsiraset i sarasiuka fuksu stovkes, turit kaip ir sake iki rugpjucio 17d. nusiust patvirtinima i arba karolio telefona (jis nurodytas ant jums duoto lapo apie stovke). Taciau reiktu nepamirsti, kad vietu skaicius kiek ribotas, tad kuo greiciau nusiusit patvirtinima - tuo didesne tikimybe, kad tikrai vyksit i stovke be to, kai nusiunciat patvirtinima (sms ar el.laisku), atsakymo gauti neturit tai nesijaudinkit, kad ir negaunat tik po rugpjucio 17d. gausit atsakymus ir info priminimus bent jau kol kas tikrai dar neuzpildytas sarasas vaziuojanciu, taip kad siuskit patvirtinimus ir susitiksim pailgyje
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-05 17:08:25 | Nuoroda
ar yra busimuju informologu jei taip parasykit cia kas nors daugiau susikontaktinsim
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-05 17:42:01 | Nuoroda
twixiau, rasyk savo skype ir ijungsma tave i informologu chata
Žinutė parašyta: 2009-05-28 21:08:27 | Nuoroda

Sveiki. Na arteja laikas, kai siais metais reiks siusti parasikas i universitetus. Domiuos sita specialybe, yra bendraminciu siemet? :)

Žinutė parašyta: 2009-05-28 21:34:58 | Nuoroda

Yra! Norėjau informologiją, bet žiū ir viv'as neblogai skamba, paskaitinėjau čia pradžioj... O_o 

Žinutė parašyta: 2009-05-28 22:25:54 | Nuoroda

Ei, skaičiuojant su šita studijos.lt balų skaičiuokle atrodo, kad istorija (80%) Lietuviu (70%) anglu (70%) informatika A lygio metinis (10) turetum įstoti! Kazin taip imanoma.. Na bet vis tiek tai yra dideli balai, nezadu islaikyt tiek daug. Gaila, kad tokia paklausi specialybe, o net 40 zmoniu per metus nepriima! P.S noreciau Anglijoj sita specialybe studijuot. O tu Isprotej planuoji islaikyt tiek, kad uztektu cia istoti? :) Ka cia dar paklausus nesugalvoju... Kaip jau sakiau, sunku tiketis tokiu rezultatu turbut. :)

Žinutė parašyta: 2009-05-28 22:54:11 | Nuoroda
Baranka rašė:

Ei, skaičiuojant su šita studijos.lt balų skaičiuokle atrodo, kad istorija (80%) Lietuviu (70%) anglu (70%) informatika A lygio metinis (10) turetum įstoti! Kazin taip imanoma.. Na bet vis tiek tai yra dideli balai, nezadu islaikyt tiek daug. Gaila, kad tokia paklausi specialybe, o net 40 zmoniu per metus nepriima! P.S noreciau Anglijoj sita specialybe studijuot. O tu Isprotej planuoji islaikyt tiek, kad uztektu cia istoti? :) Ka cia dar paklausus nesugalvoju... Kaip jau sakiau, sunku tiketis tokiu rezultatu turbut. :)

iš kur tu žinai, kad su tokiais balais imanoa, juk palygint nėr čia su kuo :]

Žinutė parašyta: 2009-05-29 10:36:33 | Nuoroda

Na, gaut tokius balus kaip surašei būt laaabai neblogai bent jau man (istorkės ir anglų) ;D va tik lietuvių manau bus mano >90 

O ten įstot-neįstot pagal balus nelabai žiūriu, nes : 1. Vistiek nieko nebepakeisiu, kiek moku tiek, egzų geriau nebeišlaikysiu; 2.Kas čia žino kaip bus šiemet, gal labai skirsis nuo pernai stojančiųjų skaičius, tuo pačiu ir balai ir pan.;  3.Nenervinu savęs, o taip būtų jei pamatyčiau, kad žiauriai balų trūksta ;DD

Žinutė parašyta: 2009-05-29 19:52:47 | Nuoroda

na o aš susidomėjus tiek VIV, tiek Informologija.:) abu rašysiu į prašymus. Tik VIV rašysiu pirmesnį.:) o šiaip, iš egzaminų nesitikiu labai įspūdingų balų, tai žiūrėsim kaip čia bus, kai sulauksim egzaminų rezultatų.:)

• Geografija / MBE 7
  • Informacinės technologijos / MBE 9
  • Istorija / VBE 76
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 26
Žinutė parašyta: 2009-05-30 22:13:33 | Nuoroda

Skaiciau, kad norint istot reikia surinkt daugiau nei 1840 ar panasiai, tai i sito puslapio balu skaiciuokle irasius mano minetus egzaminu rezultatus panasiai tiek ir gaunasi... Nezinau, cia tik samprotauju, o kaip bus pamatysim... Labai noriu i Vilniu ir ne i kolegija... :/

Žinutė parašyta: 2009-06-15 22:49:33 | Nuoroda

O žiūrėkit, kuom skiriasi Klaipėdoj informologija ir Vilniuj? O_o Aš bent jau iš aprašo Klaipėdos univere supratau, kad ten konkrečiai bibliotekininko profesija... O pavadinimai abiejuose universitetuose vienodi... INFORMOLOGIJA. 

Žinutė parašyta: 2009-06-19 12:15:41 | Nuoroda

klaipedoje bibliotekininkystes studijas tiesiog pervadino i informologija, nezinau gal kad kieciau skambetu:) mano nuomone kad vu tik yra tikra informologija nors su studiju programa nesu suipazines ku, bet vien pagal aprasyma galima spet kad tai tiesiog yra bibliotekininkyste

• Istorija / VBE 98
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 88
  • Matematika / VBE 34
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 64
Žinutė parašyta: 2009-06-25 23:34:25 | Nuoroda

laba :)

kaip jau pasisakė čia, KU informologija - tai tiesiog bibliotekininkystė, tik pakeitė šiais metais pavadinimą, o studijų programa visiškai nepasikeitė.

o dėl verslo informacijos vadybos - baigiau jau trečią kursą, gal tik antro gale truputį užčiuopiau, kas čia per mokslas ir ką su juo veikt.. :) šiaip labai jau sakyčiau laisvos čia studijos, bet jei norėsi, tikrai rasi ką mokytis :)

Žinutė parašyta: 2009-06-26 12:43:58 | Nuoroda

O tai pati jau sugalvojai ką veiksi pabaigus šias studijas? :) nes kažkaip nelabai įsivaizduoju į kurią sritį čia orientuoja ;D 

Žinutė parašyta: 2009-06-29 00:46:06 | Nuoroda

Sveiki, būsimieji fuxai ;) kaip tik vakar buvo paskutinis egzaminas, tai drąsiai galiu teigti, kad baigiau pirma kursą, woohoo ;) jei kyla kokių klausimų, klauskite, bandysiu padėti, atsakyti į juos visus. Iškart sakau, kad informologija ir bibliotekininkystė nėra tas pats, mums pirmame kurse nesutapo nė vienas dalykas. O taip pervadina bibliotekininkyste tikrai dėl kietumo ;D į informologiją nėra sunku įstot, į VIV`ą pati neįstojau. O balai buvo neblogi... Taip kad pasiruošus būt jum naudinga ;)

Būsima antrakursė ;)

Žinutė parašyta: 2009-06-29 10:04:20 | Nuoroda

Logiškai mąstant, į informologiją įstoti lengviau, tai gal kas nors ką tiksliai  žinot apie galimybę iš vienos specialtybės pereiti į kitą? Visgi rodos,kad jos a la 'giminingos'.

• Istorija / VBE 88
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 95
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą