VU zurnalistika
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:36:34 | Nuoroda
only18, na kiek man teko laukti prie šviesoforo, vis kai atsisuku pažiūrėti, kas ką veikia, pastebiu tokį dėsnį: moterys dažosi lūpas, vyrai krapštosi nosį
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:40:42 | Nuoroda
feee ;DDD p.s. jabadabadu, tu stoji i zurnalistika, taip?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:43:13 | Nuoroda
na stoju į žurnalistiką lietuvoj, o rygoj stoju į ekonomiką, o tu juk irgi žurnalistė būsima? o dėl ko klausi? neatitinku žurnlistams keliamų reiklavimų?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:44:02 | Nuoroda
ka tu, nekeliu as gi jokiu reikalavimu ;DD o kur didesne tikimybe, kad istosi?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:46:37 | Nuoroda
na gali būti, kad ir ten, ir ten įstosiu, bet gal jeigu kur nors neįstočiau būtų lengviau nuspręsti, ką rinktis va dar kai šiandien perskaičiau tavo linko straipsnį, susimąsčiau, kad norėčiau iškart ir ten, ir ten mokytis, bet tai neįmanoma... O kur tu dar be žurnalistikos stoji?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:47:38 | Nuoroda
antroj vietoj anglu filologija vu. bet, manau, laimingesne buciau, jei priimtu i zurnalistika :]]
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:48:55 | Nuoroda
Na aš kažkaip net neabejoju, kad tave priims į žurnalistiką
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:56:25 | Nuoroda
aww ;D siunciu hug`a ;DD
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:59:23 | Nuoroda
acceptinu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-12 01:18:17 | Nuoroda
na kaip sekasi busimiems zurnalistams chat'inti? dar nepraradot entuziazmo...? ziuriu, vaikinai vis reciau isitraukia i jusu paneles(jabadabadu, only18), flirta (joke)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-12 11:32:25 | Nuoroda
auksaplauke, o ką? pavydi? DDD (joke) na šiaip reikia sulaukti liepos 23 dienos...15 valandos, kad viskas būtų aišku. Kai viskas bus aišku, tada visi tikrai pradės daug daug bendrauti ir pažindintis
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-12 14:08:35 | Nuoroda
o kada fuksu stovykla? va ten tai prisipazindinti galetume
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-12 16:32:32 | Nuoroda
dar nepranesa arba rugsejo pirmaja galesim eit kur
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-14 14:11:55 | Nuoroda
kur zurnalistu komunikabilumas? ;DD
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-14 17:29:59 | Nuoroda
kur zurnalistu nezinau, o kur busimuju zurnalistu, tai, matyt, atostogauja
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-14 18:09:01 | Nuoroda
nuskendo Baltijos jūros bangose vasarą reikia ne šnekėti, o dainuoti, todėl skiriu jums S.Povilaičio dainą (tiksliai nežinau, kaip vadinasi) "Sudeginti tiltai", tad "Kam sudeginai tu tu tu... DD sorry for nerimtumą...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-15 13:03:24 | Nuoroda
dirba busimoji tariamoji zurnaliste...devynis prakaitus lieja telemarketinge dingo mano optimizmas tai aprimau biskeli... ziuriu kad ir daug kas praranda entuziazma... (cia tau neskirta, jabadabadu )
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-15 20:52:51 | Nuoroda
oij kaip gaila mums musu busimosios zurnalistes, kuri savo talenta eikvoja telemarketindama... Auksaplauke, butent todel Tau skiriama daina "O paimk mane mama uz rankos ir veskis, veskis per sila" (mane vaikysteje mociute verte pageidavimu koncertus ziureti, o tai juk labai paveike mazo vaiko psichika ) va liko savaite iki busimuju zurnalistu skype konferencijos pradzios, vos 190 valandu...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-16 19:57:21 | Nuoroda
Sveiki, busimieji fuksai tikrai linksma skaityti ir kartu prisiminti pernai metu nerima. Dar idomiau, kad siemet cia gal net platesnes diskusijos Is tikruju pirmas patarimas - vaziuokit i fuksu stovykla. Geriausia bus tai,kad vieni ispudziai lieka po stovyklos, o visai kita nuomone susidarai po pirmuju dienu zurfake Stovykla mums vyksta su visu komfaku, todel pamatysit leidybininkus, VIVA ir pan. Beto is kuratoriu suzinosit naudingos informacijos pvz. isaiskins jusu tvarkarascius. (Kai pati pirma kart pamaciau - absoliuti painiava rodes). Bet o linksmu istoriju apie destytojus papasakojama, o ir siaip Pailgis = gera patirtis po mokyklos, isiliejant i studentu tarpa Esu is tu,kas istojo su 8 Tad nepanikuokit, kaip as panikavau suzinojus rezultata buna ir stebuklu, o labiausiai gelbeja egzaminai. Kiek pamenu musu kurse gal vos keletas su patirtim zurnalistine istojo. Pasirodo, beveik privalumu tampa tai,kad ateini be patirties. Universitetas nori sukurti zurnalista, o ne gauti ji, jau susidariusi savo nuomone ir mananti,kad rasyti tai jau tikrai moka. Oj, minciu srautu as cia pilu, bet esminius dalykus, kaip maciau, Daiva jums jau papasakojo Nusiteikit ''baisiom krikstynom'' O is tikruju, tai daug kam kils abejoniu istojus, ar vertejo ar ne. Prisipazinsiu net pries stojant tokios mintys man kilo. Kartais net labai naudinga pirma pabaigti tos srities moksla, apie kuri noretum nusviesti visuomene
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-16 21:20:16 | Nuoroda
to mysticca -> dekoju uz informacija. manau, dauguma neatsisakys paselt fuxu stovykloje siemet. ;DD ar man vienintelei skamba juokingai zodis "zurfakas"?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą