Nuosprendis del Anglu VBE rasinio vertinimo
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-06 21:59:14 | Nuoroda
Teisingo varianto nebuvo isvis arba ju buvo daug!!! Tai buvo gryniausia dviprasmybe,juk pats egzaminu centras isverte ir patvirtino rasinio tema: "Šia užduotimi siekiama tikrinti kandidatų rašymo gebėjimus aprašyti vietą ir pateikti argumentus, kodėl ji patinka ir/ ar norisi ten nuvykti". Tai jeigu as pasirinkau vieta, argumentuotai ja aprasiau, parasiau kodel ji man patinka ir kodel as noriu ten nuvykti, tai as kazka ne taip supratau!?!?!?! Juk viskas pagal reikalavimus!!! "The place i like to go to" zodis like turi labai daug reiksmiu-pirma jo reiksme yra patikti arba megti, taciau antra yra noreti ,tai gi pavadinimas gali buti verciamas taip: Vieta i kuria as noriu nuvykti...ir jokio would cia nereikia!!! Kas dar anot egzaminu centro: "Kandidatai, aprašę lankomą arba lankytiną vietą ir pateikę argumentus, bus vertinami vienodai pagal valstybinio brandos egzamino vertinimo instrukcijoje numatytus rašymo dalies kriterijus". tai cia iseina tipo iseina,kad Kandidatai, aprašę lankomą arba lankytiną vietą ir pateikę argumentus tipo nenukentes ir bus vertinami vienodai kaip ir tie kurie rase apie vieta i kuria noretu nuvykti??? tai kas cia labiau suklydo??? ar as sito punkto nesupratau???
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-06 22:11:31 | Nuoroda
na ne taip supratai. vieta kuria lanko arba LANKYTINA vieta ( turi aumeni kad vieta kuri yra lankytina t.y nori aplankit What is your favorite place to go? sitaip gal butu visi suprate
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 00:44:44 | Nuoroda
man tai atrodo jie patys nežino, ko nori
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 09:34:36 | Nuoroda
ir teisingaio kad vertinti abu variantus, nes tema buvo gana aiski ir galejai rasyti ka nori
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 16:36:48 | Nuoroda
Aš taip pat esu patenkinta sprendimu.Tegul vertina abu. Visiems jaudulys, stresas, visi viską suvokia skirtingai ir nėr čia ko jeigu patys (NEC) norėjo pavaidinti, 'šūstriau' užduotį paruošt ir va kas gavosi, tegul turisi dabar O kitas dalykas, dėl kai kurių pasisakiusių, kodėl vertinami vienodai tie kurie atliko teisingai ir tiek kurie neteisingai, tai būkit geri, nerodykit savo cinizmo ir siauro suvokimo. Būtų jums taip nutikę kad būtumėt atlikę ne taip kaip reikalavo užduotį, pažiūrėčiau kaip NEverkšlentumėt. Idiotų kompanija
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 19:02:41 | Nuoroda
kokie jūs gudrūs slapyvadžiu pasirašinėdami internete "durnint " tuos, kurie nesutinka su nuomone.gal vardą, pavardę parašyk, bus maloniau, visgi reikia žinot kokia ASMENYBĖ šitaip tave vertina. pasakysiu taip. mano anglų kalbos žinios yra aukštas, turėjau ir daug daug praktikos, galų gale mokiaus ir galiu drąsiai sakyt, kad moku kalbą. paskutinės užduoties pateikimas, mano manymu, buvo visiškai teisingas. tačiau nusprendė taip, kaip nusprendė. apskritai po šių metų brandos egzaminų sesijos suprantu, akd čia visi mažiausiai siekia išsiaiškint brandumą, bet kiekvienas kovoja kaip ką ištraukt arba kaip ką "sumaut". be to kokia bus naujiena, kai gerbiamas ŠMM'as sužinos, akd nemažas skaičius mokinių patraukė studijuot į užsienį. štai tau ir sulaikė nutekėjimą.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 19:24:46 | Nuoroda
idomu butu suzinoti ,kiek mazdaug procentu rase apie vieta i kuria noretu nuvykti,o kiek-apie vieta kurioje megsta lankytis.manau gautusi 50 ant 50.tad dziaugiuosi kad vertins abu rasinius vienodai.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 19:25:31 | Nuoroda
idomu butu suzinoti ,kiek mazdaug procentu rase apie vieta i kuria noretu nuvykti,o kiek-apie vieta kurioje megsta lankytis.manau gautusi 50 ant 50.tad dziaugiuosi kad vertins abu rasinius vienodai.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 20:48:53 | Nuoroda
realiai paskaicius uzduoti vieta i kuria noriu nuvykti, tai kur jus matot zodi ar issireiskima kad as ten nuolat turiu lankytis, as ta vieta galiu buti macius tv ar knygoj skaicius ir susidariusi nuomone apie ja, tai gal apie mokykla rasyt reikejo... sutinku kad tai gali buti kur jau esu buvusi ne karta bet taip pat gali buti vieta apie kuria daug zinau bet dar nesu buvusi, uzduotyje nebuvo sukonkretinta, tai suteike rasymo pasirinkimo lasve. manau tie kurie parase apie vieta kurioje daznai lankosi neturetu kelt skandalo ir pasipiktinimo, kad bus vertinamas ir kitoks temos supratima, JUG TIKRINO MUSU RASYMO GEBEJIMUS, taigi bukime tolerantiski ir isiskaitykime kita karta i uzduotis.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 22:26:27 | Nuoroda
applejam, ne taip jau ir gerai moki tą kalbą, jei neįžvelgi čia dviprasmybės. Moki jau labai siaurai, vadinas.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 19:23:22 | Nuoroda
wieni moka maziau,kiti daugiau ir taip wisada bus. kas butu jei wisi wienodai moketu... as tai tik wieno nesuprantu ko zmones parasiusieji taip kaip newa reikejo,piktinasi kad bus wertinami abu wariantai. tai come on,parasei gerai-dziaukis. negi jum gaila kad bus wertinami abu wariantai? kad zmones geriau islaikys egzaminus,gaus didesni bala? zinot jei jau puse Lietuwos parase wienaip,o puse kitaip,tai padarykit iswadas,reiskia tikrai temos formulawime buwo kazkas negerai. as uz tai kad butu wertinami abu wariantai.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą