Kas zadat stoti i KLVTK? ir kokia specelybe rinksites?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 18:10:02 | Nuoroda
Tai va galim truputi padiskutuoti ar verta stoti i klvtk kokie privalumai ir kokie trukumai, kiek girdejau is savo draugu tai ten tik amzinos linksmiybes ir klubu lankimas o to mokslo velnias zino kiek ten Seip mane domina logistika ir inzinerines specelybes fizika ir matematika laikiau valstybinius Laukiu jusu diskusiju, patarimu ir nusiskundimu apie sia kolgija
Žinutė parašyta: 2008-07-03 18:25:36 | Nuoroda
Aš žadu stot jei įstosiu Į transporto logistiką. Šiaip kiek girdėjau ten faina kolegija, su dėstytojais gali susitart. O dėl linksmybių nežinau, na sakė, kad baliukai vyksta barake Man įdomu koks konkursinis balas buvo į transporto logistiką pernai ar užpernai. Mano yra 12,1 (užsienio kalba 85%, lietuvių perlaikyta vakar ant 7 , matke 7, istorijos b lygio metinis 9, daugiau nieko nereik ten)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-08 19:13:30 | Nuoroda
na kolegija tikrai nera bloga, o destytojai yra ir visai nieko... aisku yra visokiu vat Fizikos destytoja tj tikrai lbj faina daugiau galetu but tokiu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-08 23:14:13 | Nuoroda
as zadu stot i turizmo administravima;]
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-09 03:14:59 | Nuoroda
Sveiki chebryte,aš irgi žadu į šitą kolegija stoti, į Turizmo Administravima planuoju,nes balas i šią specialybę yra didžiausias kiek žiurėjau(15.56),šiandien buvau pasiskambinęs i tą kolegiją,norėjau pasiteiraut kur galėčiau sužinot balus praeitų metų stojimų,ir atsakė,kad tokios info neteikia..gal žinot su kokiais panašiai balais įmanoma i vf arba dvf papult ten? ir koks ten barakas,imanoma gyvent?;D ir ar kolegija savo bendrabutį turi ar kokios kitos kolegijos arba univiero barake glaudžiasi? Dekui už info ;]
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-09 13:56:16 | Nuoroda
turi klvtk savo barakus verslo fakulteto barakas yra jaunystes gatvej (tai jei y turizma istotum tai ten turbut ir pakliutum nuo miesto gan tolokai yra 17autiks ten tevaziuoja ).. vat o tehnologiju fakultetas yra taikos 16(sitas misrus) ir taikos 20(sitas bernu) cia netoli yra avitela ir vetrunges pasazas aisku ir akropolis nepertoliausiai:)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-09 14:16:33 | Nuoroda
aš šeip iš provincijos ir tikrai pradžioj nesigaudyčiau klaipėdoj,nu bet su laiku juk viskas įsimenama ir kaip studijos,nėra sunkios?:) kur pati gyveni beje? bendrabuty gal?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-09 14:25:34 | Nuoroda
as ir is provincijos atrode is pradziu didele ta klaipeda bet kai pagyvenau pamaciau kad nekiek eini gatve pazystamus sutinki na as ir pati barake gyvenu todel esu apsisvietus jau as tai gyvenu Taikos 20 bendrabuty, netoli kolegija yra 5min kelio tik .... ir dar pasiklysti neimanoma nebent ne i reikiama autobusa isestum kaip ne karta man buvo
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-09 14:30:58 | Nuoroda
ir kokia spec studijuoji? kaip darbdaviai žiūri i šitą kolegija nežinai? kokios pespektyvos? praktikos neteko atlikinėt kokios dar?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-09 14:34:35 | Nuoroda
dar apie sudijas pamirsau.. na pirma sesija tai nera labai sunki panasus dalykai ka vidurinej mokinais.. visu specialybiu panasios buna nes atsiranda zmogeliuku kurie nori pakeist specialybe.. vat o 2sesija tai labiau jau su specialybe susijusi aisku sunkiau yra nes per kelis menesius turi ismokti nauja dalyka kur mokykloj tu mokais 12metu tapati na dar + praktika jau pirmame kurse
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-09 14:38:50 | Nuoroda
na as tai Programavima kompiuteriams studijuoju na kiek destytojos pasakojo kad treciakursiams kurie atlieka praktika tose firmose dazniausiai gauna pasiulyma dirbti... dar priklauso aisku ir tai ar tu ismanai tai na siaip esu girdejusi kad tai viena geriausiu kolegiju klaipedoje
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-09 14:46:39 | Nuoroda
ir su kokiu balu i vf istojai?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-09 14:52:46 | Nuoroda
na dabar gerai nebepamenu koksai buvo.. kazkas pan apie 12 bet tada sarase buvau 15 is 100 stojusiuju bet dar keli neatvyko tj dar keliom vietom pakilau.. is viso i sia specialybe buvo 34 istoje bet dbr esma like 24 pirma sesija gavo 80%zmoniu stipendija, kad ir mokejo uz moskla vistiek keli pakliuvo kurie gavo
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-09 15:01:51 | Nuoroda
ir kokia stipendija gauni? aš turbut tada istočiau laisvai i turizmo administravimą,nes mano balas 15.56?..,bet dbr mastau apie ateities perspektyvas,nes dauguma baigusių sako,kad algos lb mažos turizmo srityje,nors neaišku kas bus po kokius 3-5 metų,verslo vadyba,logistikos vadyba manau,kad geriau apmokamos,tačiau mano balas i šias specialybes yra mažokas 11 liktais tik,nes matieka man yra kryžius,todėl gal geriau pasilikt prie turizmo administravimo kur matiekos nebus tiek..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-09 15:07:49 | Nuoroda
na dar negali but garantuotas nes kazin kiek stojanciuju bus na bet tavo tikrai dideli sansai kad istosi visgi toks balas ziurek ir busi kokioj 2oj vietoj istojes o stipke 1sesija gavau 80 2 sesija 130
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-09 15:14:03 | Nuoroda
na jau turiu lekt jei nori dar ko paklaust susirask
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-09 17:54:30 | Nuoroda
o kur rast skaiciuokle sitos kolegijos?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-09 18:15:57 | Nuoroda
http://www.studijos.lt/index.php?topic=bal_sk&mok=22
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-09 21:03:01 | Nuoroda
Nu ka tikriausia susimatysim rudeni klvtk kolgijoje Tikiuosi i logistika priims :))
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-09 23:02:47 | Nuoroda
alahas su kokiu balu bandysi stot?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą