KTU žiniasklaidos inžinerija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-05 00:42:31 | Nuoroda
na tai manyciau jog egzamino pazymi
Žinutė parašyta: 2010-05-12 18:50:05 | Nuoroda

is istojusiu butu idomu suzinot, ka daugiau mokotes- pacios produkcijos kurima (pvz ar kuriat kokius lankstinukus ar kazka pns.) ar labiau ziurima is technines puses, grynai spausdinimo ir leidimo technologija. dar butu idomu suzinot ar mokotes interneto puslapiu dizaino, nes studiju programoj jis yra paminetas. dekui ;)

Žinutė parašyta: 2011-05-23 19:04:25 | Nuoroda

Aš studijuoju šią specialybę, esu pirmakursė. Tikrai nesigailiu pasirinkusi studijas čia. Na tos techninės dalies pirmame, antrame kurse tikrai nemažai, tai nedžiugina bet galima kentėti. gal tie tikslieji dalykai ir geriau pagalvojus, prieš kolį pasėdi, pasprendi ir viskas, nereikia kaip humanitaram kalt teorijos knygų storiausių. :P o  ir  pirma sesija visai nesunki buvo, du egzus tik laikiau ir tai abu neprivalomi :)

Pirmame pusmetyje buvo įvadas į studijas, pavažinėjom po spaustuves, pažiūrėjome ką pagal specialybę mūsų veikia žmonės. Parodė maketavimo, dizaino skyrius ir visą techninę pusę, tikrai idomu :)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą