MRU teises studijos
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 15:36:41 | Nuoroda
nu daaa.. būsimas advokatas ir taip info ieškot nemoki.. negi taip sunku pasižiūrėt stojimai.lt ir primest, kokių tau tų balų reikia? arba tiesiog peržiūrėt bent kelių savaičių senumo žinutes forume apie teisę MRU? nu žo, tavo bėdo sčia jau, bet jei jau čia rašau tai ir į temą šiek tiek pasakysiu. pastebėta tendenciją, jog jau nuo 2003m. kb į teisę krinta. jei 2003 ji sdar buvo gerokai virš 17, tai pernai jau buvo tik 16,84. tas reiškia, kad užtenka visus maždaug 75 - 85 išlaikyt, kad įstotum. žinoma, neaišku, kaip šiemet bus, nes tie egzai baisiai jau savotiški buvo.. bet šiaip jau istorijos ir anglų tau dabar reikėtų apie 85 kiek paskaičiavau. čia teisėj ir valdyme. pvz. kokioj teisėj ir muiti9nės veikloj net su 60 - 70 - 71 prasmuktum ko gero..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 16:27:28 | Nuoroda
neieskau info nes tingiu O kokiu balu reikia, tai zinau, bet sie metai bus pirmieji, kai bus dienine momomos studijos.Niekad nebuvo tokiu studiju, tai idomu pasidare ant kiek balas bus mazesnis uz nemokamas studijas. Siaip i vakarines mokamas studijas balasi -15,77.O dienines mokamas turetu but didesnis, nor gal ir ne , nes tarkim i inzinerines specialybes tai daugiau renkasi vakarines mokamas, negu dienines mokamas.Cia tipo, tam, kad galetu dirbti ir susimoketi.Ir nevaryk ant manes, nes as dabar esu pavarges tinginys.Tu palostum puse dienos fule, tai paziureciau ar dar noretum ieskot ko nors
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 16:38:47 | Nuoroda
visai lol nedaro įspūdžio man ta tavo fulė žinok aš pvz pas babą kaime daržą (koks ten daržas, plantacijos blem!) visą savaitėlę praravėjau ir grįžus dar vistiek įstengiu erezijų studijos.lt pakelt.. nu žo jei tingėsi tai advokato kėdė taip ir liks tik neįspirtas golas o jei rimtai tai ką tu čia - tarp teisės ir inžinerinių spec. svaidais??
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 17:27:58 | Nuoroda
As visur gabus.Be visu anglu, isoriju dar ir fizika laikiau(beje virs 90% tikiuos).Tai ir galvoju jei neistosiu i teise, tai i inzinerija eisiu,o paskui po metu ziuresiu ar perstosiu ar ne.O inzinerijose, kas neistoja i dienines nemokamas studijas, tie dazniau stoja i mokamas vakraines studijas, negu i mokamas dienines.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 21:55:44 | Nuoroda
man idomi tokia zmoniu nuomone. pati baigiau pirma kursa ir yra grupioku kurie norejo stoti i ekonomika, bet neistojo i ja, tai i teise atejo bet juk jei traukia tikslieji mokslai, tai kam stoti i teise? puse is tokiu zmoniu nejaucia net noro mokytis, tai kam versti save skaityti bei kalti tai, kas neidomu...?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 22:15:18 | Nuoroda
va tą patį pagalvojau, bet tingėjau gilintis..
Žinutė parašyta: 2008-06-26 23:13:00 | Nuoroda
Tai logiskai pagalvokit. Jaunimas pirmiausiai pagalvoja apie uzdarbi,o tik po to gilinasi i pasirinkta specialybe. Tarkim Kaziukui idomus darbas atrodo vairuot autobusus,bet kaziukas puikiai suvokia,kad jo negerbs,neziures i ji kaip i protinga zmogu,galu gale jis supranta,kad atlyginimas nebus didelis. Sie veiksniai lemia,kad Kaziukas stoja i visiskai jam neidomia specialybe ir tikisi,kad po kazkurio laiko ji jam prades patikti. Ir is praktikos zinau,kad daznai zmogus stoja i jam neidomia specialybe,taciau pasimokes siek tiek igilina ir tas dalyaks jam pradeda patikti.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 23:41:48 | Nuoroda
Cia tikiuosi ne as tas Kaziukas.Nes as noriu i teise ir ten stosiu.O jei nepavyks, bet pavyks, bet jei taip atsitiktu, kad nepavyktu, tai stociau i inzinerija, nes antras mano pasaukimas kaip tik ten.O po metu ziureciau ar bandyt ar ne prasibrauti i ta teise.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 21:24:05 | Nuoroda
eee, o kaip suprast "praeinamasis balas MRU konkurse" ir kuo jis skiriasi nuo "praeinamasis balas bendram priimo konkurse". Nes tame pirmame tai daug mazesniu balu tereikia, kad istotum.tai kas cia, man tai atrodo, kad ten stojant I etapu, tai yra tie kurie baige anksciau mokslus, tarkim pernai ir jau turi diploma, ar as klystu???
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 21:33:30 | Nuoroda
lol taip, cia tie, kurie stoja I etapu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 22:19:19 | Nuoroda
Praeinamasis balas BP konkurse pvz. teise 16 .55 turiu toki gan kvailoka klausima. cia kiekvienais metais tas balas kinta, pagal sustojusiu zmoniu balus? ka tik i galva sove tokia mintis, kad gal neturint sito balo is vis neimanoma pakliut? bet nesamone cia sugalvojau, taip? please pasakykit kad taip
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 22:28:00 | Nuoroda
beje, kas nors, kas domejosi praeitu metu studijomis, gal zinote ar daug zmoniu praeitais metais stojo i teise lyginant su ankstesniais metais?
Žinutė parašyta: 2008-06-28 01:46:54 | Nuoroda
Berods su kiekvienais metais vis maziau stojanciu i teise buna.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-28 08:55:17 | Nuoroda
Abituriente_ tas balas kiekvienais metais keiciasi, taciau labai nezymiai
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-28 16:17:10 | Nuoroda
Na va, jau aiškūs rezultatai, bet neaišku ką daryt. Galbūt atsiras gerų žmonių, galinčių kompetetingai atsakyt - ar įmanoma man įstot į bent kurį nors teisės fakultetą MRU (apie VU jau tyliu...) - rusų 97, anglų 88, lietuvių 84, istorija 83? Dėkui
Žinutė parašyta: 2008-06-28 17:40:37 | Nuoroda
Imanoma. Na mano svajones studint MRU teisej D zlugo,linkiu sekems kitiems.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-28 17:43:10 | Nuoroda
O kiek gavai karalaiti, kad žlugo ?
Žinutė parašyta: 2008-06-28 17:45:55 | Nuoroda
87lietuviu,70 istorija ir 60 anglu. Aisku irasysiu visus M,rasysiu ir N. Gal kaip nors ir pataikysiu,viltis durniu motina.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-28 17:47:49 | Nuoroda
Aš irgi dėl anglų susinervinau, nedaug tegavau.. Gal prasmuksiu kaip nors į D.. Bet gali tekt rinktis mokamą...
Žinutė parašyta: 2008-06-28 17:49:45 | Nuoroda
O kokie tavo rezultatai? Na as dar pries egzus zinojau,kad i DF nepateksiu,tai rinksiuos M. neisivaizduoju kodel tiek is anglu gavau,buvau isitikines,akd neblogai parasiau,o se tau.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą