VU KHF kas bandys įstoti?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 03:52:40 | Nuoroda
Apsireiškė dar vienas žmogus, įstojęs į kultūros vadybą, t.y. AŠ Beje, gal galite kas nors padėti? Man ir mano klasiokei, kuri taip pat įstojo į KHF, iškilo toks klausimas. Kur reikia dokumentus vežti? Į Vilnių, ar Kaunan? Ar tas reikšmės neturi, tik svarbu, kad į VU?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 09:52:41 | Nuoroda
aš one.lt neturiu, skypas - urokajus, į fuxstovyklę nelėksiu gal galit pasakyt (mažu kas nors žinot) kokius dokumentus reikia priduoti dėl bendrabučio gavimo? kažką girdėjau apie šeimos sudėtį, tėvų algas... vu khf prisiskambint nepavyko o tuo tarpu galim padainuot - these open doors these open doors these open doors
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 10:05:55 | Nuoroda
Photophrenic: šiaip į Kauną dauguma veš, ten ir reikia, ko gero, bet, manau, jei labai nori, galima vežt ir Vilniun (universitetas juk tas pats!) o aš jau prisiskambinau, sakė, jokių dokų dėl bendrikų nireik :> :> But I'm a million different people from one day to the next I can't change my mold, no, no, no, no, no
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 10:18:54 | Nuoroda
sveikuciai!visu pirma sveikinu istojus!! as ir labai i kulturos vadyba norejau, bet neistojau ;( galbut ateity yra galimybe perstoti? taciau istojau i vadyba ir verslo adm 4 nr ;] nekantrauju susipazinti ;DDD
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 10:19:32 | Nuoroda
sveikuciai!visu pirma sveikinu istojus!! as ir labai i kulturos vadyba norejau, bet neistojau ;( galbut ateity yra galimybe perstoti? taciau istojau i vadyba ir verslo adm 4 nr ;] nekantrauju susipazinti ;DDD
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 11:06:48 | Nuoroda
sveiki...as istojau i anglu filologija.. ar yra daugiau zmoniu kur ten pat istojo?? parasykit man ..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 11:21:27 | Nuoroda
sveiki busimi studentai as istojau i VU lietuvių filologiją ir reklamą, KHF. kas dar? parašykit laiškelį - susipažinsim artimiau kas žadat gyventi benrabutyje? ieškau tvarkingų, linksmų ir norintčių man valgyti gaminti kambariokių
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 11:52:16 | Nuoroda
gabrieliune, busim koleges as taip pat i bendrika noriu tik jau valgyt man geriau neleist gamint, nes paprastai tai geruoju nesibaigia
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 12:04:00 | Nuoroda
Sveiki as istojau i verslo informatika, bet ziuriu daugiau is sitos specialybes niekas cia neapsireiske
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 13:39:09 | Nuoroda
O varysit i fuksu stovykla kas nors?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 13:40:43 | Nuoroda
Beje,gal kas zinot ar yra galimybe pasimokius kazkiek veliau persokti is vadybos ir verslo administravimo i ekonomika...nes as tai labai norejau i ekonomika VU,bet neistojau;[ o su ta vadyba ir verslo administravimu..isvis pasimetus..nezinau net kas cia tiksliai per specialybe:) gal kas papasakotu?:) nes as tai visada daugiausia gilinausi i ekonomika. aciu uz info.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 14:56:41 | Nuoroda
kaip prie tu bendraklasiu prisijungt
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 15:01:27 | Nuoroda
Sveiki., as taip pat istojau i VU KHF vadyba ir verslo administravima., bet labiau norejau i kulturos vadyba., tai irgi galvoju po pusmecio perstot.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 16:13:22 | Nuoroda
Sveiki. As taip pat i KHF, bet i verslo informatika. Matau cia as vienas toks ;D
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 17:31:58 | Nuoroda
alkin, ne vienas ;] būsim kursiokai
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 17:47:07 | Nuoroda
oo kiek daug jau prisirinko kursiokų ir grupiokų sveiki visi, su kuo dar nesusipažinau nepamirškit onėj spaudžiat BENDRAKLASIAI ir įvedate VU KHF kad mokysitės, bus lengviau susipažinti aš tai ketinu noriu važiuoti į fuxų stovyklą:D jei kas nors tik pateiktų informacijos,tai būtų dar geriau varom visi !
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 18:15:16 | Nuoroda
bandau registruotis wa jezus kol suradau kur cia kas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 18:25:19 | Nuoroda
Girdejus,kad fuksu stovyklos vyksta rugpjucio pabaigoje keleta dienu. uzsiregistruoti gali visi fuksai istoje i VU KHF nepriklausomai nuo specialybes:) taigi visa musu laida turi galimybe vieni su kitais susipazinti ir uzdalyvauti tai ka,zmoguciai,varom?:) juk reikia linksmai pradet naujus mokslo metus..ka cia naujus;DD nauja etapa;) emm..ir dar..sake,kai vesit dokumentus ,tai ten galima daugiau paklausti ir susizinoti apie ta fuksu stovykla ir zinoma nepamirsti uzsiregistruoti;)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 18:29:45 | Nuoroda
siomsyte -> o tu gal zinai kaip ten galima po pirmo pusmecio perstot?:) nes as tai tikrai nuo neatmenamu laiku noriu i ekonomika ir apie ja ir svajoju..aisku dziaugiuosi ir verslo administravime istojusi,nes analogiska specialybe, taciau nieks niekada negales pakeisti man ekonomikos..isvajotos ekonomikos.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-24 18:59:11 | Nuoroda
Įstojau į verslo informatika o kur registruotis dėl fuksų stovyklos?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą