Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
VU KHF kas bandys įstoti?
Visi forumai
>> Būsimiems studentams
>> Aukštosios mokyklos, specialybės
>> VU KHF kas bandys įstoti?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-25
23:58:59
| Nuoroda
ciburaska ciburaska kritike mano nu taip as suprantu kad skype ar one tai tik bendravimo priemone bet kox jos tikslas jei nepazisti?ir kam taip vaikiskai skubet,ateis mokslo metai ir susipazinsi normaaliai ir realiai jau pats metas isaugt is to amziaus
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
00:04:42
| Nuoroda
man tik abydna kad tiek vaiku istojusiu,trizniu,issakiau savo nuomone ir ramus mokinkities,tusavokities,bet normaliai kai susipazinsit normaliai trizniuokite
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
00:09:03
| Nuoroda
Sveiki,būsimieji fuxiukai!
Visų pirma sveikinu visus įstojus į mūsų fakultetą,net neabejoju,kad prasideda vienas iš gražiausių jūsų gyvenimo periodų.
Pati jau esu 3-iame kurse.Taigi,manau,kad galėčiau suteikti jums kažkiek naudingos informacijos.Dauguma domitės bendrabučiais-išties mūsų fakulteto bendrabutis yra vienas ir ne visi norintys ten telpa,bet pirmenybę visada skiria pirmakursiams ir visada juos ten stengiasi apgyvendinti jei yra noro.Vėliau jei atsiranda vietų kitų universitetų bendrabučiuose-siūloma apsistoti ten.Tačiau nepamirškit pasiieškoti ir nuomojamų kambarių bei butų.Jei turit dar kelis draugus,tai čiupkit juos ir kaina bus tikrai įkandama.
Pristatydami dokumentus po to greit nepabėkite(nors nuo banko darbuotojų įkyriai siūlančių pasidaryti korteles,tikiu,kad norisi bėgti kuo greičiau:D) bet užtat drąsiai eikit prie Studentų Atstovybės stalo(žmogiukai geltonais marškinėliais),kur jums parodys kaip pasigaminti Lietuvos studento pažymėjimą ir dar atsakys į visus rūpimus klausimus:)
Vienas iš įdomiausių dalykų-tai žinoma fux'ų stovykla!:) Būtent priėję prie SA stalo galėsite tuoj pat užsiregistruoti į ją.Vėliau registracija vyks ir internetu,tačiau vietų skaičius labai ribotas ir per priėmimus visada užsipildo visas sąrašas ir internetu jūs pakviečiami jei kažkas netikėtai atsisako ten vykti.Kadangi SA kruopščiai ruošiasi stovyklai ji niekada nebuvo virtusi "eiline pjanke".Stovykla turės savo dienotvarkę,kurios visi draugiškai laikomės,dienos metu vyksta įvairiausi žaidimai,universiteto bei fakulteto pristatymai,įvairiausios kūrybinės užduotys ir tt.Ir tik vakare visi susirenkame i 'socialinį vakarą',kuris tęsiasi iki tam tikros valandos,o tada visi yra gražiai suguldomi ilsėtis ))
Gal jau kiek ir per daug prirašiau,bet žinau,kad pirmomis dienomis tos informacijos visada labai reikia.Ir dar kiekviena pirmakursių grupė turės kuratorius,kurie bus didžiausi patarėjai pirmaisiais metais,jie jumis visais rūpinsis,neleis nieko pamiršti:) Tad tikrai jums nėra ko jaudintis,o tik džiaugtis,nes jūs jau STUDENTAI! Sveikinu!
Taigi visų mielai laukiam mūsų fakultete iki trečiadienio!
Iki pasimatymo!
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
13:19:34
| Nuoroda
pagaliau radau kazka is savu..as taip pat cia istojau, lt filologija ir reklama..kazkaip nejauku kai nepazistu nieko nieko ir net nerandu,o va cia ziuriu pirma gal normali tema, taip kad sveiki visi busimieji kolegos
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
15:28:11
| Nuoroda
DeeAnA
o kurioj kauno wietoj yra tas vu KHF bendrabutis?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
15:48:46
| Nuoroda
Nejaugi taip sunku rasti per google.lt?! Reik minimaliu pastangu ir viskas...
Si karta parasysiu. Muitines 8. Pacioj senamiescio sirdy! Ura!
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
20:31:19
| Nuoroda
man tai studentai sakė, kad ant Aleksoto kalno, tai ten Muitinės gatvė?:)
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
22:45:12
| Nuoroda
taj ashku kad ne muitines gatweje bendrabuciai....muitines gatwej fakultetas vu....
o jej studentaj sake aleksote.....
o aleksotas taj uz tilto...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-27
01:43:16
| Nuoroda
Na sveiki dar kartą jau pridaviau visus dokumentus,ir užsiregistravau fuxų stovyklai tai norėčiau priminti universiteto vaikinams,kad registruokitės greičiau,nes kolkas tai tik 5 bahurai ir 30 merginų ... čia moteriškas universitetas ar kaip yra?:D
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-27
09:46:17
| Nuoroda
moteriškas
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-27
11:12:12
| Nuoroda
as ir i stovykla jau uzsirasiau
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-27
12:14:05
| Nuoroda
O nuotraukos turi but spalvotas, ar gali but juodai baltos ( cia kur reikia nesti iforminant dokumentus ) ?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-27
12:44:11
| Nuoroda
na, bent mano kaip ir daugumos - tai spalvotos,
o ir šiaip šiais laikais nelabai, manau, nespalvotas 3X4cm daro
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-27
21:59:24
| Nuoroda
Sveiki. Kas liečia nuotraukas, tai manau nėra svarbu, kokios jos- spalvotos ar ne. Svarbiausia yra jų nepritrūkti. Bent jau man pirmieji metai šiam universitete žiauriai greit pralėkė, kaip bus su antraisiais- bus matyt Nerealiausia- tai šio universiteto atmosfera, dėstytojai taip pat labai malonūs, nei vienas (bent jau mano sutiktas) nebuvo nusiteikęs studento nenaudai. Smagių mokslo metų! (ir patikėkit jie tikrai bus smagūs ) )
|
Žinutė parašyta:
2008-07-28
17:31:08
| Nuoroda
Ir aš KHF 4 metus praleisiu Ekonomikoj
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-29
01:13:30
| Nuoroda
Kažkaip smagu pasidarė šiandien pamačius pakankamai gausų stovyklautojų sąrašą ;> Taip sakant, girdėjau balius nusimato .)
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-29
14:03:50
| Nuoroda
[quote="IngrI":3570mn2w]taj ashku kad ne muitines gatweje bendrabuciai....muitines gatwej fakultetas vu....
o jej studentaj sake aleksote.....
o aleksotas taj uz tilto...[/quote:3570mn2w]
Ups, sorry... Kazkaip susisviete, kad klausia univero adreso... Matyt paskubejau perskaityti. Jo, bendrikai ant aleksoto kalno. Tiksliau ten vienas is LZUU baraku, kuriuo mes dalinsimes su jais... Mat VUKHF neturi savo atskiro... Dar zinau, kad visuomeniniu transportu ten vaziuot reiketu apie 20min (net). O auto vaziuoja tik mazdaug kas valanda...
|
Žinutė parašyta:
2008-07-29
14:19:41
| Nuoroda
Pridaviau šiandien dokumentus ir toks opus klausimas iškilo
Kur mašiną reiks palikt ? Ta prasme kur arčiausiai nemokama aikštelė kokia ? Bo visam senamiestu kiek mačiau mokamas stovėjimas
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-29
17:38:41
| Nuoroda
ta prasme Kaune kur palikt?...
|
Žinutė parašyta:
2008-07-29
17:58:18
| Nuoroda
ta prasme Kaune kur palikt?...
ta prasme kuo arčiau fakulteto važiuojant į paskaitas.
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą