Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
KTU Taikomoji chemija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-27
00:16:02
| Nuoroda
bet ar tas tavo uzsienis paims kasmet po 15-20 chemiku vien is kmu? juk dar 38 ir vu ruosia... nu vaistus gamina dar ir aconitum (homeopatinius), bet ir jiem chemiku nereikia
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-27
00:17:00
| Nuoroda
atsiprasau, turejo buti ktu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-27
00:22:15
| Nuoroda
tikrai nemanau. i uzsieni isvaziuoti reikia ne tik kalba moketi bet dar ir buti siek tiek avantiuristu, netureti baimes,nes daznai vaziuoji i nezinia. Nors realiai as manau kad budamas jusu vietoje t.y. baiges KTU chemija ir nematydamas galimybiu isidarbinti Lietuvoje, patobulinciau anglu kalbos igudzius ir mauciau is cia. Chemija yra gera specialybe ir pasaulyje chemikai yra vertinami, cia tik pas mus nenormali situacija, kai visi nori tik vadybininku....
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-27
00:34:57
| Nuoroda
kam vargti 6 metus, lipti per galvas, kad isvaziuoti kazkur, kur niekas taves nelaukia? zadu buti viena is daugumos, kurie siemet perstoja geriau prarasti metai, nei sumautas gyvenimas... tik db tau atrodo viskas lb paprasta, o istojus ir pabendravus su tais zmonemis, kurie chemijoje jau ilgai sedi, tu pamatai, kad geriausiu atveju busi mokytojas... o ir del uzsienio nesinori mokytis 7 dienas per savaite ir kai kuriomis dienomis be langu iki 22h vakaro
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-27
00:47:38
| Nuoroda
o kur zadi perstoti ? i KMU farmacija ?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-27
00:55:11
| Nuoroda
farmacija arba medicina
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-27
00:59:54
| Nuoroda
Sekmes perstojant !
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-27
01:02:15
| Nuoroda
Beje, medicinoje tai mokysies labai ilgai - pagalvok apie tai. 6 metai plius rezidentura, taigi 10 metu maziausiai.
ir dar - pasvarstyk ar tau patiks dirbti su zmonemis (skirtingai nei chemikai kurie dirba laboratorijose su megintuveliais ir su zmonemis veik nebendrauja), be to, atsakomybe nezmoniska- biski suklysi ir apie tave rasys laikrasciai
medicina ne kiekvienam. nenoriu atkalbeti, tiesiog gerai pamastyk. dabar yra bumas i medicina - visi verziasi....
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-27
01:46:08
| Nuoroda
uzaugau ligoninej, tad maciau, koks tai darbas ir man tai patinka aisku, gerai ir laboratorijoje (nervu maziau), bet kad chemikai nevertinami, o medicinoje jau rezidenturoje alga gauciau nemaza o ir siaip malonu, kai padedi zmogui... del atsakomybes, tai jos reikia visur: tiek medicinoje, tiek teismuose, tiek ekonomikoje ir t.t. jei bijosi atsakomybes, tai gyvenime nieko nepasieksi
o i kur pats galvoji stoti?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-27
10:15:44
| Nuoroda
tada gerai.
mane traukia biochemija arba molekuline biologija. Bet panasu kad Lietuvoje su sitais mokslais nekokia situacija (i biochemija istoti nezmoniskai sunku, o mol. biologijos programa ne visai tokia kokios tikeciausi). dar svarstau. Variantas yra mauti i uzsieni.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-27
18:44:32
| Nuoroda
http://internet.ktu.lt/aidai/2089/aidai2.pdf straipsnis "Kurkime ateitį drauge!" gal vis del to bus perspektyva.
|
Žinutė parašyta:
2008-06-27
20:37:29
| Nuoroda
man net baisu pasidare cia jusu beklausant.
aciu kad pasaket. kadangi tikrai jokiu budu nenoreciau i uzsieni, tai labai rimtai jusu zodzius apmastysiu.
|
|
Žinutė parašyta:
2008-06-27
21:00:55
| Nuoroda
IVAIRI ar gali pasakyti kokie dalykai tau buvo pirma kursa?
o dieve, jei yra fizika, man kirvis visiskas, as jos 2 metus nesimokiau, o dar 2 metus vos 6 turejau. ziauru.
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-28
10:47:55
| Nuoroda
man fizika irgi kirvis bus .. sakes.. ka daryt ??!
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-28
14:51:30
| Nuoroda
vat taikomiesiems ir inzinieriams fizika ziauriausia maistininkams nuskilo... o mokiausi tai matematika 1, matematika 2, neorganine chemija 1, neorganine chemija 2, fizika 1 (dar bus fizika 2 ir optika bei atomo fizika ), informacines technologijos 1, informacines technologijos 2, anglu abu pusmecius (blogai islaikius testa teks mokytis 2u metus), komunikavimo pagrindai, filosofija, kompiuterine braizyba, pazintine praktika ir jei dar ka pamirsau pamineti, tai lb sorry
p.s. jei vis del to istosite ir kils bedu del fizikos nd uzdaviniu, tai rasykite man zinute ir duosiu fiziko nr nes pas didziai gerbiama minialga uzdaviniu savarankiskai padaryti beveik neimanoma
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-29
20:39:53
| Nuoroda
Kodel maistininkams nuskilo? Kad pas neprimatancia destytoja fizika turi?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-02
22:00:47
| Nuoroda
o geras, cia ir grupioku mano yra na nereikia tiems fuxams taip baisiai visko nupasakoti:) ateis pamatys, gal ir patiks, bet nemanau:D ka as zn, man kaip patiko chemija taip ir tebepatinka:)
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
00:17:45
| Nuoroda
jop. visi varom į chemijos inžinerija. pabandyti vistiek verta o chemijos inžinerijoje yra FIZIKOS? pas mane fizika 92% dar daugiau nei chemijos... tai spėju nebus labai sunku. tik va, jei info bus, tai gali būt prastai. aš B lygiu ėjau. bet tik todėl, kad tas mokslas manęs netraukia. na 10B lygiu turėjau. bet tai kas iš to... ...
p.s. pas manęs 1numeriu chemijos inžinerija. 2 numeriu maisto inžinerija. kaip manot, nesuklydau rašydamas prioriteto tvarka? jūsų nuomone, kas geriau?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
10:52:54
| Nuoroda
nu siaip tai nk nereiskia tas balas is egzo fizikoj, jei iskalsi teorija tai ir praeisi, jei ne-turesi nemenku problemu bet cia tik antram semestre. informatika patarciau mokytis nuo pat pirmos dienos, kai sutiksit destytoja ir taip iki pat galo pirmo kurso, nes kitaip irgi turesit nemenku problemu daugiau problemu pirmam semestre neturetu kilti, jei matkej normaliai gaudotes o kaip surasysi tas specialybes, tai jau cia asmeninis reikalas kiekvieno.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
21:00:50
| Nuoroda
aišku. vadinas nieko nereik bijot, tik pono informatikos mokytojo
daug kliučių atrodo nebus
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą