Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-21
21:51:22
| Nuoroda
išsikėliau problema. mąstau, kad galbūt menotyra būtų nieko, tačiau...pabandžiau primest balus ir balų skaičiuoklė man apskaičiavo, kad niekaip neįstočiau.. (vėliau primečiau kad pas mane visi 100 ir vistiek vos pralįsčiau), žodžiu nesupratau. taigi klausymas studijuojantiems arba daugiau išmanantiems. kokių balų reikia ir kokios perspektyvos su menotyra?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
15:48:14
| Nuoroda
Man taip pat būtų labai malonu sužinoti šį tą apie menotyrą. Visad labai norėjau stoti, bet dabar, kai jau atėjo laikas iš tiesų parašyti tą menotyrą, susimąsčiau, ar šios studijos tikrai man. Na, aš nesu iš tų vadinamųjų menininkų, vaikštančių su kerzais, žaliom skiauterėm ar ilgiausiais sijonais. Mane tiesiog domina studijų programą (pilnavertis kultūrinis išsilavinimas), bet pati neįsivaizduoju savęs dirbant muziejuje ar antikvariate (nesakau, kad būtų labai blogai, bet tiesog ne man). Mano galutinis tikslas - žurnalistika, kurios, deja, nėra Kaune. Tad tokia alternatyva.
Tikiuosi, jog atsiras galinčių ir norinčių papasakoti
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-02
17:29:40
| Nuoroda
kodel visi menotyra isivaizduoja kaip 'meno daryma', tai tera tiesiog meno istorija.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-02
18:18:36
| Nuoroda
kodėl tu manai, kad visi įsivaizduoja menotyrą daugiau nei kaip meno istoriją?
(ironija)
ačiū, išsiaiškinau viską savais keliais ir parašiau tik dėl vaizdo.
|
Žinutė parašyta:
2009-06-14
17:18:01
| Nuoroda
Esu vdu menotyros studente. Nevaikstau kerzavais batais ir t.t ir isvis i menininkus nesu panasi. Dazniausiai rengiuosi klasikiniu stiliumi, nes to reikalauja kita mano veikla.Tiesa neseniai nusipirkau placias kelnias ir idomiu papuosalu, bet tik todel , kad savaime pasikeicia poziuris ir retsykiaiis norisi atrodyti laisvesniam. Bet jei nenori rengtis kazkaip isskirtinai, tai ir nesirenk. Mano kursiokai rengiasi kaip menininkai tik todel, kad ir yra is tiesu menininkai, kurie studijuoja menotyra. O likusieji rengiasi kaip paprasti zmones arba kaip kokia ju nuotaika. Beje, klaidinga sakyti, kad menotyra - meno istorija. Istorija tik viena is jos daliu. Dar yra teorija ir kritika. Kritika nuo istorijos labai daug kuo skiriasi |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-14
17:22:41
| Nuoroda
Tiesa, del balu. Jei tavo valstybibniai apie 50 proc. gali buti, kad istosi i valstybes finansuojama. Mano pacios balai buvo auksti, bet buvau tik trylikta, nes labai daug istojo su 100 (mat pasirodo, siais laikais i menotyra stoja ne del vaizdo , o todel , kad lb nori) Jei zemi, bet vis delto valstybinai, istosi i pusiau arba nefinansuojama. Kad istotu su mokykliniais tokiu bajeriu negirdejau... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-14
17:25:20
| Nuoroda
Ir dar... Jei istosi i pusiau ar i nefinansuojama, nenusimink. Mokintis nesunku,jei netingyniauji. Meno istorijos paskaitoms reikia gryno kalimo, kaip visai bendrai istorijai; teorijos - bendro suvokimo uztenka; kritikos - bendro suvokimo ir gero rasymo stiliaus. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-14
20:13:28
| Nuoroda
lauriut_ rašė:
Man taip pat būtų labai malonu sužinoti šį tą apie menotyrą. Visad labai norėjau stoti, bet dabar, kai jau atėjo laikas iš tiesų parašyti tą menotyrą, susimąsčiau, ar šios studijos tikrai man. Na, aš nesu iš tų vadinamųjų menininkų, vaikštančių su kerzais, žaliom skiauterėm ar ilgiausiais sijonais. Mane tiesiog domina studijų programą (pilnavertis kultūrinis išsilavinimas), bet pati neįsivaizduoju savęs dirbant muziejuje ar antikvariate (nesakau, kad būtų labai blogai, bet tiesog ne man). Mano galutinis tikslas - žurnalistika, kurios, deja, nėra Kaune. Tad tokia alternatyva. Tikiuosi, jog atsiras galinčių ir norinčių papasakotiTuriu kerzus, bet neturiu žalios skiauteres... (gaila) ;D Iš tikro manau, kad ne išorė daro žmogų menininku, bet ne esmė. Vat o man prišingai. Nelabai save įsivaizduoju kažkokioj rimtoj profesijoj. Ir mieliau studijuočiau Vilniuj. Nors šiaip ar taip - man pusė Lietuvos iki šių miestų. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-15
19:24:02
| Nuoroda
Manau, kad baiges menotyra - nevaiksciosi su kerzais ir skiautere, nes MENOTYRININKAS bendrauja su taip vadinamais elito zmonemis, dazniausiai sukiojasi tarp pasiturinciu zmoniu, ir turi islaikyti nepriekaistinga stiliu ir reputacija. Vis del to menotyrinkas yra reikalingas zmogui, turinciam meno galerija, ar siaip prie pinigo, norintis ivertinti savo turimus paveikslus ar kita menine israiska. Taigi isivaizduokite issilavinusio, inteligento mina pamacius pries jo akis stovinti gota Tai va- buti menotyrinku, tai prestizas, o prestiziniai zmones, nevaiksto kaip gotai, toks stilius, mano nuomone, nevertinamas, kaip pavyzdinis. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-17
11:22:49
| Nuoroda
Na manęs tikrai nedomina visas tas elitas. |
|
|