Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Kas i KU?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
19:35:55
| Nuoroda
o kaip dėl nuotraukų? kiek iš tikrųjų jų reikia?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-26
19:37:22
| Nuoroda
as dar nebuvau bet zurnale kur stoti yra parasyta kad reikia: brandos atestato, tapatybes klorteles 3 fotonuotrauku (3x4)..ir paskum jei rasysi prasyma norint gaut bendika tai reik turet lapeli apie seimos sudeti ir paskutiniu 3men seimos pajamas..
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
19:39:17
| Nuoroda
triju nuotrauku:)
burke:)i kokia specialybe istojai:)tai zadi lekt i fuksu stovykla?:)
|
Žinutė parašyta:
2008-07-26
20:01:34
| Nuoroda
istojau i ekonomika,vadyba..o tiu? jioa zadu lekt nes visai noriu susipazint su visais..o tu zadi maut?
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
20:05:23
| Nuoroda
sitkaip:)o patenkinta esi:)?as tai i istorija:)na as, kai buvau tenai ir veziau dokumentus tai neuzsiregsitravau:)tai dabar truputi gailiuosi:0nors dar turiu kelias dienikes pataisyti:)na taip istikro faina, kad gali su visais susipazinti, nes rugseji jau lengviau buna:)
|
Žinutė parašyta:
2008-07-26
20:08:41
| Nuoroda
apie kokią jūs čia registraciją šnekat, jei ne paslaptis?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-26
20:37:08
| Nuoroda
niu patenkinta..seip turejau 2 pasirinkimus: i VDU ekonomika arba KU ekonomika,vadyba..tai 1oj vietoj ir parasiau KU nes kaip ir minejau jau seniau kad arti namu, daug giminiu Klp gyvena o ir jura megstu.. tai dziaugiuos visai..niu va tai reikejo uzsiregistruot, o ten diena, para ar net kelias paras busim? o tu is kur esi ausriuke?
takie snekam apie KU fuxu stovykla smiltyneje kuri vyks rugpjucio 30d..kai varysi iformint dokumu tau viska pasakys ir jei noresi galesi uzsirasyt..
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
20:41:08
| Nuoroda
as jau istojau,tik nzn ar verta mokytis istojau i ekologija ir aplinkotyra... kokie atsiliepimai apie tai?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-26
20:52:47
| Nuoroda
niu tai reikejo nestot jei abejoji del sitos profesijos..seip mano nuomone, kad ekologija ir aplinkotyra yra gana gera specialybe, o ypac zmoniu su tokiomis profesijomis reikia uostamiestyje, nors ka ce gali zinoti, juk kiekvienas rizikuojame mokydamiesi, todel ir reikia rinktis tai, kas tau prie sirdutes
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
21:06:34
| Nuoroda
noro yra tik truputi baimes per daug,nes kiek teko dometis busimom paskaitom tai net plaukai pasisiause siaip jau baigiau viena specialybe, bet ja gilioj senatveje panaudosiu ,o norisi kazka visvien auksciau,o juolab buvo proga aplamai istoti,nes norinciu buvo nemazai hmm, tai dar vis galvoju ar verta tiek metu aukoti, ar i uzsieni islekti gyventi
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
21:18:39
| Nuoroda
burke;)tai dzuigu, jog esi patenkinta specialybe:)gerai, jog giminiu salia yra, nes jei beda tai galetum prisiglausti ar siaip:)o , kad jura salia tai tikrai jega:)nes man ir lb patinka, ypac pasivaiksciot taip kazkaip nuramina:)as tai esu is silutes rajono:)o pati is kur busi:)?ar daug pazistamu ku turi:)
montelimar:) siaip specialybe visai nebloga:)mano drauge vdu mokinasi biologija ir aplinkotyra ytai jai visai patinka:)po antro kurso turi rinktis specializacija, ka labiau nori aplinkotyra ar biologija:)tai tikriausia ir ku taip pat:)
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
21:21:55
| Nuoroda
burke:) pamirsau parasyti apie fuksu stovykla:) ji vyks rugpjucio 29-30d:) smiltyneje;)as dar pasiemiau lapeli is ku tai ten raso, jog bus 1980 stiliaus disko vakaras, zaidimai ir kiti pasilinksminimai:)
|
Žinutė parašyta:
2008-07-26
21:26:30
| Nuoroda
niu yra sakoma jog tobulejimui ir pazinimui ribu nera, todel mokslas visiem yra gana svarbus..o jei tau pasiseke istoti is galybes zmoniu tai cia gal pats likimas taip viska sureguliavo..be to manau i uzsieni suspesi islekt pamatysi kaip greit praeis tie 4 metai
ausriuks as esu is Rietavo, zinai toki? taip taip gimines yra gerai, nes zadu pirmus menesiukus pas ju pagyvent kol aprims kova del butu ar kambariu nuomos seip visi mano pazystami yra tik tie kurie seis metais istojo..o tokiu yra nemazai is musu abiturientu laidos, gal 7 zmogiukai
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-26
21:29:04
| Nuoroda
oo..tai jega tai gal ten ir dress code bus koks isskirtinis tai diskotekai? hm o kur nakvosim? palapinese? niu bendriau ko as ce klausineju dar uzknisiu su savo klausimais..kai nuvyksiu i KU tai ir susizinosiu..
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
21:36:11
| Nuoroda
kadangi pati esu beveik klaipediete tai vien pliusas jog savas miestas, nes jau 3 metelius atsimokiau vienos spec, bet zinoma tobulejimui nera ribu na dekui uz nuomones, padejot labiau pasitiketi sia specialybe, vadinasi nera jau tokia beviltiska
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
21:44:44
| Nuoroda
Jėrgutėliau, tai matyt niekaip neišvengsiu kelionės Klaipėdon dokumentų pridavimui... iš Vilniaus tystis tik tam... na tikrai nevilioja. Nors! Aš dar neesu matęs jūros savom akim, tataigi
A, tarp kitko, instojau psichologijon, rasis kolegų ar Vilniečių keliaujančių ten pat?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-26
22:28:53
| Nuoroda
o as tai labiausiai bijau,kad nesusirasiu draugu nors esu tikrai linksmo budo panele ir draugiska,bent jau mane taip draugai vadina
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-26
22:29:58
| Nuoroda
bus proga pamatyt
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-26
22:35:33
| Nuoroda
is pradziu gal busiu nekalbi,bet kai apsiprasiu prie aplinkos ir draugu,tada jau tikrai busiu tokia kokia esu istikruju
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-26
22:55:55
| Nuoroda
woriux -> labai primeni mane , tad žinok, kad ne tokia viena esi
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą