kiek gavot is LT egzamino ?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 20:23:47 | Nuoroda
na aš gavau 91%. pilotinės užduoties 98%. tačiau pilotines užduotis vertina savi mokytojai, tad tuose vertinimuose kartais apsilenkiama su objektyvumu, tad visai nenuostabu, kad pilotinės užduoties ir valstybinio egzamino rezultatai skiriasi. na taip, daugiau būtų buvę puiku, tačiau maniau, kad rašinį "nupyliau" ne į temą... ir šiaip egzamino metu buvau labai abejingai nusiteikusi... paskui pradėjau nerimauti. maniau, kad gausiu kokius 20%. tačiau, rezultatas visai geras.:} o kas dėl metinių pažymių... na, pati turėjau 9 - 10, tačiau, manau, kad mokykloje gauti pažymiai nelabai daug ką reiškia.. juk įvertinamos tik tavo žinios, su kitų balais tavieji nelyginami, o dar jeigu mokytojas palankiai į tavo darbus žiūri.. taip ir prisideda arba atsimeta balas kitas... ir šiaip... juk visi žinome, kad visąlaik gimtosios lietuvių kalbos egzaminą visada lydi nesusipratimai, skandalai... juk šis egzaminas toks subjektyvus.. moksleivis gali manyti vienaip, ir ta jo nuomonė iš esmės yra teisinga... tačiau.... juk visų nuomonių į vertinimo instrukciją nesurašysi... taip, teisingai, tai loterija.... nemėgstu šio egzamino, labai nemėgstu. o kaip jūs?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 20:24:09 | Nuoroda
Absurdiska.. Lietuviu A lygio turejau metiniam 8, kalbejimo iskaitos 10, o VBE surinkau tik 59%..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 20:25:40 | Nuoroda
mokykloj turejau 9,neislaikiau,turiu grist i lietuva issleiti 500 euru vien del kazkokiu durniu...nesu durna,lietuviu sekesi gerai visada...neturiu zodziu isvis
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 20:32:37 | Nuoroda
as neislaikiau, metiniam 9 turejau..apsurdas... jau parasiau apeliacija...verkiu bet netikiu, negali buti...nieks netiki nei as nei mokytojai nei tevai.. ir dar nesuprantu tai kada as gausiu atsakyma del apeliacijos?? iki liepos 18d. tai kaip as dokus priduosiu? ner teisybes ner..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 20:32:56 | Nuoroda
kas čia per nesąmonės su tais egzaminais šiais metais.. už lietuvių surinkau tik 76%, nors gerai ją moku.. o visokie bambukai, kurie vos mokėsi ir tai sugebėjo gauti ~50%.. kur teisybė?? tu sėdi, mokaisi, o tavo žinios net lieka neįvertintos.. kaip galėjo gauti kai kurie mokiniai tokius balus gerus, jeigu rėmėsi vien tik citatomis? tai po galais, kur žiūri tie, kas taisė darbus?? kam mes tiek metų mokėmės literatūrą, skaitėm knygas? aj, be žodžių aš.. nusivylusi... atrodo, kad geriau būčiau gimusi 4 metais anksčiau...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 20:36:25 | Nuoroda
na, aš buvau laikoma viena geriausių lituanisčių, amžina rašinių konkursų dalyvė (kartais ir pasisekdavo prizų juose gaut geresnių), o gavau 46..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 20:42:59 | Nuoroda
noriu verkti..nusivyliau savimi šiais metais.. įvertinimų , kokių tikėjausi, kažkodėl nesulaukiau..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 20:46:53 | Nuoroda
bet kiti tai geri - '' is kalbejimo iskaitos 10 turejau o mazai gavau '' ne nu sorry ar per ta iskaita yra gaunama mazhiau? ta iskaita tikrai nera rodiklis...net metinis nera rodiklis nes moktoja mokytojai nera lygi viena griezciau vertina o kita svelniau. Nejau jums niekada nebuvo tokio situacijos kad koki klasioka ar pazystama visada 9 - 10 ivertina, nors kaip jis pats sako '' nesimokau visai'' ???? Manau kiekvienas tokiu yra sutikes mokytojos kartais ( o kartais net labai daznai ) vertina subjektyviai '' va tas saunuolis aktyvus la la la...parasysiu jam geriau ...na stengesi vaikas'' ir paraso o kai sedi egzamino suole niekas nezino kas tu kokie tavo nuoplenia ir pan...stresas ir jaudulys gali tokiu '' dovaneliu '' pateikti kad ojojoj.... taip akd cia irgi nevienareiksmiski vertinimai....
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 20:49:15 | Nuoroda
Metiniam - 7 iskaita - 8. VBE Neislaikytas...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 20:50:35 | Nuoroda
didžiausias "zapadlo", kad vienas leidėjas įkalbinėjo mane vieną savo kūrinį leist, tik dar delsiu vis.. o še tau, boba, devintinės, egzas parodė, kad aš tai nė velnio rašyt nemoku
Žinutė parašyta: 2008-06-25 20:51:34 | Nuoroda
Nereik cia lot,kad bambukai gerai gavo. Jei bambukas tai ir gauna bambukiska pazymi.Man egzas labai lengavs pasirode,kaip tikejaus taip ir gavau.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 20:52:24 | Nuoroda
Metiniam - 10, VBE - 100% Laiminga kaip nežinau kas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 20:55:17 | Nuoroda
teko girdet kad parasius prasyma galima sawo darba istaisyta pamatyt
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:02:25 | Nuoroda
Žinot ką, gal ir durnokai čia daugeliui nuskambės, bet nesureikšminkit tų kvailų rezultatų čia šitaip. Faktas, kad čia labai subjektyvu, daugybė vertintojų ir neįmanoma užtikrinti, kad visi jie kaip vienas įvertintų teisingai, ypač tokį dalyką kaip rašinį. Viską ką išmokot tą ir turit, niekur tos žinios nedings, juk dėl savęs, ne dėl kažkokio durno egzamino mokytis reikia. O žinias dar bus kur panaudot, egzaminas akivaizdžiai nėra vieta, kur gali parodyt ką ištiesų sugebi, daugiau loterija čia ir nėra čia ko taip sureikšmint visko. Mano pačio rezultatai toli gražu nežiba, bet man tiesą sakant dzin, tikrai kažkokie skaičiukai negadins man nuotaikos ar neprivers manęs kažkokiu blogesniu jaustis. Aš pats puikiai žinau ką ir kaip sugebu, kam gabesnis esu, o kam neesu gabus. Turėjau ir aš norų studijuot ten ar ten, tačiau jau prieš sesiją žinojau, kad šansų ten pateks daug neturiu, dabar jau žinau, kad tikrai nepateksiu, bet iš kur man žinot, kad būtent ten aš būčiau atradęs save? Pff, niekas to nežino ir nėra ko čia gailėtis, nes tikrai nereiškia, kad kažkur ten man būtų buvę labai gerai, o dabar bus labai blogai. Vienu žodžiu, į priekį reikia žiūrėt, rezultatai kokie yra tokie jau yra, nėra ko čia atgal dairytis.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:43:19 | Nuoroda
turejau 9 ir gavau 99proc.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:44:29 | Nuoroda
GAL ŽINOT KIEK % NEIŠLAIKĖ?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:48:20 | Nuoroda
neislaike mzdg 12 procentu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:49:18 | Nuoroda
man regis neišlaikė 13proc.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 22:26:06 | Nuoroda
100 gavau:) semestre 9
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 22:58:29 | Nuoroda
Gavau 96 ir esu visiškai patenkinta. Tikėjaus, kad mano rašinys bus nesuprastas ir pareis ~50
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą