Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Keisti dalykai del LT VBE!
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-29
13:41:58
| Nuoroda
antigone, galbut tiesiog neatsake i pagrindini klausima, beto reikejo surinkti 31 taska, o tai daug! bent jau man atrodo, tiesiog jo mintys buvo issibarsciusio ar panasiai,
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-29
13:54:13
| Nuoroda
Man kilo susidomejimas ar spesiu paduot savo atestata. Taigi treciadieni islaikau mokyklini ir ju rezultatai po keliu dienu. Taigi suzinau rezultata ir laukiu apeliacijos rezo. Matau kad nepareina jau paskutine diena apeliacijos rezultatai ir nusprendziu isirasyt i atestata mokyklinio ivertinima. Negi apeliacija man neleis to padaryt? Butu totali nesamone.....
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-29
14:01:17
| Nuoroda
su siuo egzaminu gavosi visiska nesamone,daugelis gerai besimokanciu gavo prastus rezultatus arba neislaike...kazkaip neatsakingai vertino musu egzaminus..ar gerai besimokantys per giliai zvelge suvokimo teste
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-29
15:06:27
| Nuoroda
juk nieks neziurejo kaip tu anksciau mokeisi, ziuri kaip darba parasei, jei tame darbe nieko nebutu, tuomet nieko ir parasyti negaletu!..nemanau kad kele kazkam.. ir nemanau kad sumaise tiek daug, net jei ir sumaise, tai kodel sumaise butent tu, kurie gerai mokesi.. nu absurdas.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-29
15:09:14
| Nuoroda
Galetu moderatoriai istrinti is viso sita tema. Kiek begalima. Kas dave apeliacijas tie ir issiaiskins o daugiau tai bergzdzias reikalas (fubar)
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-29
17:01:26
| Nuoroda
Neiskenciau ir as, nutariau prisiregistruoti jau prirasiau daugybe komentaru visokiuose delfiuose ir forumuose, tai kodel gi ir cia nepasireiskus? nors nieko naujo nepasakysiu...
Metiniam turiu 10, bandomajam 99 surinkau, o cia tik 62... Niekada neturejau problemu nei su rasiniais, nei ypac su interpretacijom, neatsimenu, kada paskutini karta padariau gramatine klaida, uzsienio universitetai puikiai ivertino mano personal essays... Klasioke, vos tempusi 5, is bandomojo gavusi ~30, o rasto namu darbus uz ja visada atlikdavo sesuo, surinko tiek pat. Vaikis, vos tempes 7, kurio teksto suvokimai baltuodavo del puses neatsakytu klausimu, surinko 93. Ir zinote kiek tokiu? Is 20 mokiniu klaseje, tik keletas tokiu rezultatu, kokiu buvo galima tiketis...
Kieciausiai tai vienai merginai is kitos mokyklos pasiseke, kartu laikiusei- vidutiniu gabumu, turejusi vidutini pazymi, niekur nesublizgejusei - tik tekst ir 100...
Egzo pradzioje gavau lapus su numeriais neatitinkanciais sedejimo vietos, tiesa, veliau man juos atkeite. Taciau, kas zino, kaip is tiesu turejo buti???
Padaviau apeliacija, laukiu rasto pavyzdzio. Taciau abejoju, kad kas is viso perziures ta apeliacija. Juk NEC'o pozicija seniai issakyta- virs 20 balu jei surinko, musu nedomina. O cia: " ai kaimietukas surinko 60 tasku ir dar kazko nepatenkintas prunkstauja... " Bet tikrai nepatingesiu nuvaziuoti iVilniu pasiziureti savo darbo - netikiu,kad galejau parasyti taip blogai, jgo imanoma parasyti 40 tasku didesniam balui...
O su apeliaciju tvarka irgi idomiai- iki liepos 17...
Aciu dievui, man dzin, istojau uzsienyje ir universitetas jei ka palauks mano atestato. Ir esu neitiketinai laimingas, kad galesiu palikti ta sali ir visa supuvusia jos sistema, neivertinancia intelekto, ziniu ir nesirupinancia persektyviu jaunimu.
Visi pasirasom peticija!
O fainiausia- jau keleta dienu abiturientai uzia del lietuviu VBE, o niekas- nei NEC, nei SMM, nei dar kas- net i tai nesuregavo...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-29
18:36:13
| Nuoroda
Kas žinot ar mokyklose jau yra LT VBE rezultatai?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-29
18:48:16
| Nuoroda
o kaip tas necas reaguot turetu? taigi netikrins is naujo visu darbu, arba neprisipazins klaidu, kurias galbub padare, ar dar ka nors. zmones dabar prasymus duoda, ziuriu galimybes kur istot, laikas brangus ir niekas cia negais laiko kazka keisdamas. kaip yra taip, nieko nepakeisi
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:52:32
| Nuoroda
je pagaliau pasiekem savo.perziures darbus!!!bet as nesupratau ar tik kodus perziures ar atitinka ar ir darbus perziures?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
20:00:37
| Nuoroda
kodus. kas cia tikrins tuos darbus is naujo? net jei ir laiko butu nieks netikrintu, necas yra lengvai padejes ant tu abiturientu. jei apeliaciju pateikta daugiau nei dvigubai siemet, o neco atstove sako jog ju skaicius nedidelis, tai iseina jo praeitais metais isvis apeliaciju nebuvo, pagal jos nuomone dar kaj pagalvoji, jei pertikrintu darbus ir is tikruju gerai besimokantieji butu atgave prarastus taskus, o nesimokantieji prarade, pakeltu suma cia forume. jie verktu vietoj musu bet cia kas butu jeigu butu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
20:20:14
| Nuoroda
Aš gavau irgi ne tiek kiek tikėjausi, bet čia kažkas pasakė, jog dėl vieno nusigrybavimo, pavyzdžiui interpretacijoje, kai gylin per daug imi, gali labai daug prarast, taip galėjo nutikti, mano klasėje visi gavo kaip reikia, ir kas beje tas ''tikėjausi tiek ir tiek, bet negavau'', čia sėkmės reikalas, pervertinot galimybes tikriausiai, abejoju labai dėl netikslumų visų, nebent kokie pora jų. Reikėjo rašyt, o ne žiūrėt, maždaug turiu 9 ar 10, tai turėčiau gaut virš 80. Bent jau mano tokia nuomonė, visi ją turi, jei ką patikslinkit mane dėl netikslumų Jūsų atžvilgiu.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
20:37:12
| Nuoroda
sutinku kad cia labai naivu tiketis virs 80 arba 90 jei turi metiniam 9-10, bet netikiu ir niekada nepatikesiu kaip 10 turintis zmogus gali neislaikyt?! NEIMANOMA. visgi yra keletas paaiskinimu: arba jis dundukas i kuri tevai investavo arba jo mokytoja yra jo mama as juokai juokais, bet nesamone kad neimanoma islaikyt. uz kazka tuos pazymius gauni, is oro gi neraso. siaip dar papiktino necas, kaj teige jog apsvarste skundus, jog gerai besimokantieji siemet dauguma neislaike. tuomet jie paneige sita ir sake jog TIK 4 DESIMTUKININKAI neislaike lt egzo. kyla klausimas ar 9-8 besimokantys yra blogai besimokantys? drisciau paabejot..graziai necas neslepe tikraji gerai besimokanciuju, neislaikiusiuju skaiciu, graziai
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
20:41:06
| Nuoroda
nu si tema visada prisikelia is numirusiuju
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
00:59:54
| Nuoroda
Žinot, Jūs tikrai labai juokingi skaitant tam tikrus komentarus susidaro toks įspūdis, kad tik blogieji gerai išlaikė atsiprašau, bet aš nesiskundžiu. MOkykloje gerai sekėsi, egzamine dar labiau pasistengiau ir sulaukiau labai gerų rezultatų. Nereikia kalbėti už visus "Gerieji- neišlaikė, blogieji- maximumą". Juokinga... Jaučiuosi diskriminuojama, kaip galima kalbėti už didžiąją daugumą? Kas aš tokia? Nemokša, nes gerai išlaikiau?. Nuostabus požiūris. Deja, mano draugai, kurie mokėsi 12 metų kažkodėl surinko tiek, kiek leido jų galimybės + kai kuriems padėjo susikaupimas ir sėkmė. Žinoma, jie taip pat nemokšos ir blogi mokiniai, nes jie gerai parašė,o juk visi protingi neišlaikė arba gavo 10 procentų.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
01:18:59
| Nuoroda
Atsiprasau, bet tikrai juokinga. Na jei susimovet, tai bent bukit pakankamai suauge, kad tai pripazintumet. Juk yra ir kitu budu teveliams paaiskinti del ko mazai surinkot (susimovet, nepavyko temos atskleist ar dar kas), o ne sistema ir kodus kaltint. Jei jauciates tvirtai del savo nuvertinimo, rasykit apeliacijas, o ne vaju per visa sali kelkit. Kam reikalinga dar viena savaite sukakotu nervu ir mesmales, nes vos pasakes, kad gavau gerai vos netampu atsitiktines bukos sekmes sinonimu. Atsiprasau, bet man visa sita nesamone gana marazmatiskai atrodo... Pripazinkit, jus irgi esat mirtingi ir amzinai gerai sektis negali
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
01:33:58
| Nuoroda
stjz, malonu matyti džiaugiuosi, kad tokių "nemokšų" yra ir daugiau
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
01:48:28
| Nuoroda
As tai nesutinku su savo ivertinimu,niekaip,nesamone,mano klasiokas kuriam visa gyvenima taisiau rasinius,islebizavodavo vos pora puslapeliu saivinio gavo daugiau uz mane D as ir nesakau kad lietuviu kalboj asas esu, bet visada dirbau klaseje, tekstus suprasdavau, domiuosi kultura,politika,rasytojais,knygomis,dalyvavau ne vienam konkurse ir neblogai sekdavosi,o dabar sast net 40%negavau nesamone, netikiu, apie nieka kita negaliu galvot tik apie lytu egzo rezultatus.Man idomu butu paziuret kas ten per genijai taise. Kurie patys nieko neismano ir jiems pikta kad atsiranda zmoniu parasanciu geriau negu jie ! va taip vat
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
16:32:25
| Nuoroda
amzinai sektis negali? ka cia reiskia? pakomentuok ta prasme metiniam 10 turintciam zmogui visa gyvenima sekesi ir tik bam! per 21 geguzes nepasiseke? nesuprantu logikos
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
16:47:49
| Nuoroda
jau sunervinot jus mane. nieks ir nesako kad VISIEM sumaisyti rezultatai. 70% galbut gavo tai ko tikejos, bet kaip jaustis tiek 30%? nu ok atmetam 15% tu kurie save pervertino. bet vistiek lieka 15% neaiskumu. galbut tarp ju ir yra sumaisyti tie kodai. tie kurie gavo tiek kiek norejo, tai zjbs vsio jus laisvi, galit cia nedalyvaut
|
Žinutė parašyta:
2008-07-01
16:54:44
| Nuoroda
chebra,nesimuskit tarpusavy,del visko kalta lochnese:) ir visa si sistema,kurioj mes esam tik nereikalingi sraigteliai
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą