Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Kas stoja i teise apsilankykit
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
11:37:09
| Nuoroda
Viskas buvo super.Atsventem - ir pagerem( labai jau greitai istustinome alaus rezervuarus], ir pasokom iki paryciu.Myliu Birziskos Gimn.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
11:58:06
| Nuoroda
Ziuriu jau praedam grizt prie rimtu temu ir tik periodiskai nukrypstama prie ivairiu ispudziu Taigi reikia ar nereikia, kad notaras patvirtintu atestato kopija?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-12
15:16:24
| Nuoroda
Galva kaip skauda,matyt nuo pigaus sampano :FFF
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
15:21:44
| Nuoroda
karalaitis regis nebelabai besusigaudo, ką šneka, nes dar anam puslapy minėjo, kad negėrė , o šiame jau galvą nuo skauda..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
16:08:40
| Nuoroda
sveiki norejau paklausti o jei noreciau pakeisti savo prasyma...tai irgi reik ispirmo tuos 30lt banke susimoketi ar ne?beja pasikeicia tada regiracijos nr,burtu nr ir pan. ar ne?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
16:39:45
| Nuoroda
matyt karalaiciui sampanas per silpnas kad butu alk. gerimas jeigu jis sake kad negere vadinas gere tik sampana, sidra,vermuta ir aluti
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
17:23:11
| Nuoroda
o iš tikrųjų tai whaterver. net keletą postų skirti karalaičio gėrimo/negėrimo analizavimui būtų per didelis dėmesys kaip jam.. taigi grįžtam prie prasmingesnių dalykų. teisės ir šiaip studijų temos.. klausimas: ar rugsėjo pirmą universitete irgi būna tokia pat a le big šventė kaip vidurinėj, ar santūriau viskas vyksta?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-12
18:42:26
| Nuoroda
Negeriau,sampo stikline nesiskaito kaip geralas. Cia tik del oficialumo.
Rugsejo pirma unike nera dideliu svenciu.
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
18:45:16
| Nuoroda
ir ačiū dievams tada!
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
18:47:13
| Nuoroda
gaila man patinka sventes isleistuves tai siandien varysim dar pratest su palapkem prie kokio ezeriuko
|
Žinutė parašyta:
2008-07-12
18:50:51
| Nuoroda
Ką??? Nebus šventės?! Tik ne tai ... Kaip neįprasta, kad nereikės ieškoti spec. suknelės, spec. batelių ir spec. fontano - šukuosenos ant galvos
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-12
18:52:36
| Nuoroda
As gal klystu,bet draugo klausiau kuris pernai i MRU istojo,tai sake viskas oficialiai buvo,jokiu ten dideliu svenciu ar dar ko. Kiti net neatejo.
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-12
18:57:45
| Nuoroda
Ne, geriau tu neklystum --
Beje, minėjai debatus. Važiuodavai į Druskininkus (English Debates' Summer Camp)???
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-12
19:03:26
| Nuoroda
YEs,bet siais metais nebuvau. O tu? Linksma ten budavo,labiausiai isimines camp'as tai 2006. Einu test linksmybes,tik siandien jau ir sampano nevartosiu.
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-12
19:31:20
| Nuoroda
Aš irgi, tik šiemet nebevažiavau. Buvau 2005, 2006, 2007 - visais metais palėpėje smagu! Tai iš matymo gal pažįstami būsim ar net oponents
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
22:15:37
| Nuoroda
Aš kaip kenkėjas dar pasireikšiu truputį jūsų temoj... o gal ir aš netyčia papulsiu į teisę, kurios aišku nėra mano prašyme, bet juk dar iki kitos savaitės galima pataisyti..
Gossipgirl, nereikia notaro patvirtinimo, tik kai jau sužinai, kur įstojai ir formini dokumentus pačiam universitete tada, patariu turėti notaro patvirtintą atestato kopiją, nes universitetuose būna MILŽINIŠKOS eilės laukiančių nemokamo kopijos patvirtinimo, nors jeigu laiko turi ir šešių notarui atiduotų litų gaila, tada galbūt ir verta
Rugsėjo pirma universitetuose visiškai kitokia, nebelieka pompastikos. Bet kai būni per tuos dvylika metų prie jos pripratęs, kažkaip sugauni save galvojant, kad kažko trūksta Ryte oficialioji dalis,o vakare studentai kur nors su savo grupe vis viena eina atšvęsti, labiau susipažinti būna tikrai visai smagu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
22:34:29
| Nuoroda
thanks, jabadabadu-va, cia tai kalba
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
23:09:59
| Nuoroda
Nu VU rugsėjo pirtmoji palyginus dar pompastiška. Real;iai visą dieną yra ką veikti. Iš pradžių susirenkama auditorijoje, ten garbūs svečiai pasako savo kalbas (kai kurių būna įdomu paklausyti, o kai kurie neaišku ką ten veikia). Po to eisena nuo Gedimino prospekto iki VU centrinių rumų, vieni fakultetai varo ant kitų Po to Jonų bažnyčioje vyksta vėl oficiali dalis. Vakare būna koncertas, bet pernai jis buvo bažnyčioje, tai daug kas pradžioje pabuvo, o po to kas sau išsiskirstė.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
23:13:34
| Nuoroda
Dar neįstojo, o jau šneka apie studentišką ateitį Jūs man geriau pasakykit, kaip labai kils MRU teisės pereinamasis balas, norėtųsi tikėti, kad ne daugiau 0,3, nes šiandien man per priėmimą priskaičiavo tik vos daugiau 17-niolikos Sugadino nuotaika, nes internete klaidingai skaičiavau (daunas )
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
23:26:04
| Nuoroda
oij tikrai užmiršau eiseną Gedimino prospektu: tikrai eikit, labai labai smagu(taip gera išsirėkti, nlb svarbu ką), bet čia tik vu studentmas, romeriečiai taip nedaro, o kai į jonų bažnyčia įvaro tiek studentų, tai nelabai apsimoka pasilikti nebent būtumėte ėję pirmi eisenoje vakare buvo koncertas, bet jeigu grupė kaip tik tuomet susitinka, tada kažkaip atrodo, kad šio meeto jokiu būdu negeli praleisti
Azazello, ta studentiška ateitis tokia artima, kad tiesiog būtų negražu nekalbėti
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą