Kas planuojat i VU Ekonomika?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-29 17:05:17 | Nuoroda
istoti i VU tikrai fajniai butu... rezultatai mazoki tad nemanau kad teks mokytis cia Bet pvz kuo visi dziaugias lengvom studijom? kai sunku tj ir mokais uoliau ir seip judi i prieki nestovi vietoje...o cia... na nzhn...seip kiek bekalbejau tai visi sake kad VU jau praranda savo slove ir blizgesi... kaip manot? bet seip visi sako kad is VU vardas likes tiktais nieko gero jame nera bet vis vien chebra kai pasiutus traukia ten
Žinutė parašyta: 2008-06-29 17:08:33 | Nuoroda
Manau tą patį, ką ir tu. Lengvos studijos toli gražu ne kokybės rodiklis.
  • Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-29 17:12:30 | Nuoroda
seis metais ir as tokia nuomone susidariau pradejus daugiau dometis universitetais ir studiju programom...pakalbi su studentai tai dauguma sako kd VU tikrai jau sensta kartu su pasenusiomis auditorijomis bendrabuciais ir destytojais...mane labiau sudomino MRU...ir studentai gerai atsiliepia...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-29 17:35:03 | Nuoroda
pvz mano vienas draugas (studijuojantis IT ) sake akd jei amtieka daug sunkiau mokes nej kad VU ir tai pats VU pripazhino... na bet visu nuomones skirias...sheip MRU irgi viliojantis bet ten daugiausia i teise susikoncentruota ekonomikos studijos ten ganetinai sviezios O dar domintu jeigu baigi finansus... kokio pobudzio darba daugiau tikimybes dirbti - su popieriais daugiau ar bendrauti su zmonemis?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-29 18:39:46 | Nuoroda
manau kad viskas priklauso koke krypti pasirinktum ir i kokie darba patektum... manau ir tas ir tas yra galimas variantas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-29 19:22:52 | Nuoroda
Na mano matke94lt94istorija93 ir metiniai visi deskes,tai gal istosiu kaip nors,konkursinis berots gaunasi 1999..Nors isties dar neapsisprendziau:)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-29 20:38:15 | Nuoroda
Norėjau paklausti, ar čia visuose universitetuose balai krinta ekonomikos ar tik VU? Norėčiau pažiūrėti pvz: 2006m statistiką su kokiais balais buvo galima į ekonomiką VU ir kituose univeruose...Kažin lamabpo.lt nėra tokios galimybės?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-29 20:42:01 | Nuoroda
a krenta ekonomikos balai? kazkaip nemanau...kiek ziurejau tai MRU tik dideja....
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-29 21:42:07 | Nuoroda
jus cia savo tuos balus rasot rasot o apie pacia ekonomika ka nors ismanot ? idomi ji jum is vis ? ar tik kad visi sneka vu ekonomika , tai ir einat ? no offence cia
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-29 23:58:47 | Nuoroda
as nesakau kad tai ka pasakysiu apie cia susirinkusius bet aplamai toks mini pastebejimas: Kaip pries kokius 5 metus buvo popular teise...jei kas jau gerai baigdavo visi begdavo i teise nes tipo prestizas buvo nesvarbu reik nereik, patinka nepatinka... tai buvo madinga tai dabar ekonomika isgyvena ta pati... kartais abiturientas baiges aukstu balu net neisivaizduoja ka su tokiais gerais rezultatais veikti jei nevaryt i ekonomika
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 11:41:39 | Nuoroda
shamadas, kas del merginu, tai, patikek, ten jos visos keistos ( is pazistamu girdejau).... Vienos moksliukes kaip turi but, kitos nerealiai gabios, bet graziu tai turbut nedaug ten Juk ten ne blondines stoja, be to, su tokiom mergom geriau ir nesusidet, jei blondine gali manipuliuot, tai tos merginos tave taip savo protu uzliuliuos ,kad..... O del mokamu dieniniam, tai tiek pasakysiu, ten i mokama tik 14, tai nemanau, kad lb kris tas balas, nors gal ir bus apie 1930, mano tenai balas 1955, tikrai yra sansu patekt i vdf, nes balas turi ir krist apie 10-15, o i m , tai patekciau ir... Zodziu, mano situacija visai nk....
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 13:44:06 | Nuoroda
Negaliu neįsiterpti Turiu perspėti stojančias į VU eko merginas, kad vaikinų čia vertų nuodėmės irgi laaaabai jau maža dalis Šiaip dauguma tikrai įdomūs žmonės, visada rasi apie ką pabendrauti, nors nuo kai kurių neišpasakytino protingumo ir genialumo jau kartais negera darosi tiesą sakant Tai vat tokios tokelės.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 14:03:55 | Nuoroda
Ee, ant vaikinu negalima varyt... Jie yra fenomenalus... Beje, vaikinai tikrai stokit i VU eko, nes dar karta sakau, kad ten maza konkurencija tarp vaikinu del merginu, statistiskai vienam vaikinui tenka daugiau nei 5 merginos...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 14:45:02 | Nuoroda
Sveiki, taip pat planuoju cia stot. Balas 1991.5, tai gal kaip nors istosiu. Kur chebra ruosiaties gyvent bendrabuty ar buta nuomosities?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 18:45:40 | Nuoroda
kazko as cia nesuprantu-jus sakot kad balas kasmet krenta apie...(koks skirtumas),bet juk 2005m balas i mokama vieta buvo tik siek tiek virs 15,o dabar jus rasot,kad jis yra apie 19...tai kokiu budu jis taip krenta?!?!?!??????
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 22:30:24 | Nuoroda
one of the greatest, nevaryk ant panu stojanciu i ekonomika, tikrai ne visos jau tokios idomios as padaviau prasyma i eko ir tikrai nesu moksliuke ar siaip idomi, be to dar ir blondine, nors ir neperoksidine
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 23:27:54 | Nuoroda
Krc ka cia svaigstat Jei jums mergu labai reikia tai susirasit barakuose ar kur tai. I ekonomika tikrai nestokit del to kad prestiziska profesija ar kad daug mergu yra ar kad siaip protingi zmones visi nes as jums galiu 100% uzgarantuoti kad nusivilsit. As pats ten mokausi (beje irgi busiu kuratorius galbut kazkieno is jusu) ir jau supratau viena dalyka: "jeigu nera didelio noro stoti i ekonomika arba jeigu noras yra vien del to kad prestiziska profesija arba jeigu menkai zinot kas yra ta ekonomika tai cia jums tikrai idomu nebus." Tai va pries rasant prasymus pirmiausia pagalvokit ar jums to reikia. Geriau jau rinktis tokia profesija kuria baigus gausi maziau $ bet uztat busi patenkintas savo darbu negu kad pasirinksi prestiziska profesija ir kentesi per amzius.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-01 00:11:34 | Nuoroda
kai kurie zmones net negalvoja stodami...jie mato $$$$ ir jiem tai puikus paskatinimas stot
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 12:43:42 | Nuoroda
Na as ten noriu stot nes visuomet norejau stot i bankininkyste,bet ta tikraja o ne kolegiju,kuria pabaiges kasoj sedesi ir mokescius priiminesi,o vu ekonomika yra vienintelis kelias man ten patekti,nes po jos yra bankininkystes ir tarptautines ekonomikos magistrai kur as ir noriu,tai todel ir renkuosi,labai tikiuosi kad istosiu ir uzteks tu mano 1999 i vf ar dvf.O del raginimo stoti del merginu ar vaikinu pozicijos tai skamba neitiketinai kvailai.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 13:08:14 | Nuoroda
niu ir man ta diskusija apie vaikinus ir merginas studijuojancius eko tikrai juokinga... visur galima rast visokiu zmoniu..as pati ketinu stot i eko bet nelaikau saves nei moksliukei nei neidomia...tiesiog ta specelybe traukia mane bet aisku kad reikes nemazai pastangu idet studijuojant...
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą