kas i VU KULTUROS VADYBA (KAUNE)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 00:10:08 | Nuoroda
tiesiog mačiau kaip tu nori į tą leidybą ;] o pvz, niekad nesusimąsčiau. Galima rašyti tą pačią specialybe 2 numeriais? 1 kartą kaip į vf, o kitą kartą kaip į m? ;> huh? jo, būtų miela jau dabar žinot kas bus tavo kursiokai ;D ačiū.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 00:12:51 | Nuoroda
Noriu labai, bet žinai ne visi norai pildosi ;] Kiti nori lygiai taip pat... Taip galimal. Pirmoj vietoj rašyt vf o antroj m jei jau be galo nori bet irgi tai negarantuoja, jog įstosi, jei balai per maži ;] Na nuo liepos 23 čia turbūt visi ir pažindinsis ;]
Žinutė parašyta: 2008-07-02 00:16:00 | Nuoroda
aaa. tai va, betkur įstosi ;] o aš ir žiauriai norėčiau į leidybą, atrodo įdomu. naa, aš vakarais/naktim nemiegu, tai bandau greičiau ;D
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 00:21:57 | Nuoroda
O tu į mokamą leidybą nebandei rašyt? ;] aš irgi dažnai nemiegu tai gal ir gerai draugų pradėt dabar ieškot ;]]
Žinutė parašyta: 2008-07-02 00:27:11 | Nuoroda
nee, aš taupau pinigus. susiskaičiavau balą, pažiūrėjau, kad turėčiau įstot. žinai, paskui už sutaupytus pinigus galėsiu sau dovaną kokią nusipirkt, pvz bilietą į coldplay koncertą kur :}
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 00:33:37 | Nuoroda
Gal ir gerai mąstai ;] aš turbūt irgi neberašysiu mokamo, o pataupysiu. Jei labai norėsiu trokštaoj srity vistiek darbą gausiu ;] p.s coldplay gėris (y)
Žinutė parašyta: 2008-07-02 00:43:37 | Nuoroda
bet kątik pažiūrėjau, ir į kultūros vadybą didelis konkursas. į 32 vf stoja 314 žmonių (skaičiuojant iki šiandien paduotus prašymus).
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 00:47:42 | Nuoroda
Na man atrodo, kad daugelis ten laimės ieškotojų, kurių balai nelabai atitinka realią situaciją ;] bet juk bandyti nedraudžiama, žmonės bando siekti savo svajonės ir tiki ;] Kaip ir aš ;]]
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 13:02:16 | Nuoroda
Kultūros vadyba...ka galiu pasakyti visada svajojau ir tebesvajoju,bet mano realybe sako,kad ne dabar ir ne cia... . Kita met kai susitvarkysiu savo principus del kuriu siais metais nepavyks istoti... Beto kita met muzikos akademijoje ir klaipedoje bus si specialybe,ur tikrai 80% geriau paruosia zmones siam darbui,todel nepergyvenu ir beto ten patenka tikrieji zmones,nes 50% sudaro vien stojamasis egzaminas,kuris atskleidzia kurybine ir idejines zmogaus galias...o vu galioja tik balai,nors kai kurie zmones net nera nei plataus kulturinio konteksto sanklodoje,nei gabus tokiam darbui... Aisku-yra isimciu:) Tikiuosi Jus butent toji isimtis,su kuria susidursiu darbo ateityje ir bus malonus bei idejinis darbas,kuris irodys,kad Lietuvoje kultūra ir menas yra aukšto lygio
Žinutė parašyta: 2008-07-02 13:25:23 | Nuoroda
o lmta bus ne kino ir muzikos vadyba? aš ten labai norėjau stoti, bet ji būna kas 4 metus, tad išeina, kad po 3 metų.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 13:43:06 | Nuoroda
lmta buna ir kino ir muzikos vadyba,taip pat buna ir kultūros vadyba...Suklydau tikrai,kad kursas bus naujas renkamas tik po 3 metų, nes pernai buvo renkamas ir zinau viena vaikina,kuris praejo konkursa;> . Taciau tikrai zinau,kad klaipedoje(nors ir velniskai toli) kita met bus renkamas kursas ir pasitarusi su pussesere,kuri mokesi ten aktorystes pagrindu,nusprendziau stoti ten kita met...gal but jei balas butu aukstas ir nebuciau laikiusi savo kvailu principu buciau studijavusi vu kaune,bet tikrai nenusimenu.Esu uztikrinta, kokio auksto profesionalumo zmones iseina po siu studiju...ash uz kokybe,o ne uz greituma ir diploma,kuris nieko neduoda,jei nesi sio darbo vertas...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 16:16:02 | Nuoroda
lt 51 (su apeliacija), istorija 88, anglu 94. sita rasiau 6 vietoje:)
Žinutė parašyta: 2008-07-13 20:30:51 | Nuoroda
tiek daug paduotų pareiškimų į kultūros vadybą, o niekas nieko čia nediskutuoja, nesiskelbia? ;>
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-16 16:36:01 | Nuoroda
kultūros vadyba rašiau 2 numeriu, šiaip. tikiuos dabar neįstot, o konkursinis 2065,5
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-16 22:44:51 | Nuoroda
na ka, man be sansu... O taip norejau istot... Nesveikai megstu viska planuoti, organizuoti... Pirmu nr rasiau, bet ai nieko nekeicia. Deja. As jau metelius praradau, tai kazkaip gaila ir antrus aukot Sekmes jums visoms!!! Saunuoles, kad tokius balus pasieket
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-23 16:57:26 | Nuoroda
Cha!... Vat ir istojau!
Žinutė parašyta: 2008-07-27 22:33:25 | Nuoroda
aš ir įstojau ;]
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-28 12:45:13 | Nuoroda
ir ash:D
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą