Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Kas į SSE?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
12:20:49
| Nuoroda
Sveiki
tayp, į rygą nebūtina vežti atestato, ten juk tereikia pažymių nuorašo, nueik į raštinę ir paprašyk, kad mokykla parašytų tavo pažymius ir patvirtintų juos antspaudu.
O dėl tų važiavimų pas prezidentą, tai žinokit ir praeitais metais taip pat buvo, kad stojamsis į rygą tą pačią dieną kaip ir priėmimas prezidentūroje, jie gal susitarę?
Įdomu įdomu, kokias užduotis šiemet jie pasiūlys
|
Žinutė parašyta:
2008-07-03
12:37:46
| Nuoroda
Sveiki visi,
aš taip pat bandysiu patekti į antrą turą:)
Turiu kelis klausimėlius, kur rasti application form ? niekur nerandu...
Ir kaip jūs verčiat diplomus/padėkas ? Viršuj angliškai užrašot, ar naujam lape ?
Sėkmės besiruošiantiems
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
13:19:42
| Nuoroda
Jasutasu, palauk rytojaus, nes application form atsiranda tada, kai jau būna paskelbti kviečiamųjų į testus sąrašai. O dėl vertimų, na tai visi normalūs ir padorūs vertimai būna kitam lape, nežinau, bet mano tokia nuomonė, išplaukianti iš to, kiek teko susidurti. O tada vertimo lapą tiesiog pridedi prie originalo lietuviškos kopijos
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
15:11:42
| Nuoroda
Jabadabadu, o to pazymiu nuoraso vertima gali pats daryti ar turi mokykla/notaras patvirtint?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
15:25:08
| Nuoroda
Pulimantai, na aš tiksliai tikrai negaliu atsakyti, bet aš praeitais metais dar atestato oficialiai nebuvau gavusi, bet vat netikėtai užtikau pavaduotoją, "gaminančią šiuos brangius dokumentus" (na žodžiu spausdinančią juos), po to kartu nuėjom atsišviesti šios brangenybės (:D) ir man uždėjo mokyklos antspaudą ant kopijos Tai va, manau, kad notaras nebūtinas, o antspaudas mokyklos visai nieko būtų, bet šiaip logiškai pamąsčius SSE turbūt ir pati supranta, kad pažymių studentai neturi prasmės klastoti, nes vis viena prieš priimant bus reiklaingas mokyklos baigimo atestatas.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
20:08:06
| Nuoroda
Application form galit rasti http://www.sseriga.edu.lv/ => Admission => News
|
Žinutė parašyta:
2008-07-04
13:41:32
| Nuoroda
Tai ką, laukiat rezultatų ?:)
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-04
16:13:36
| Nuoroda
Be abejo
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-04
17:37:09
| Nuoroda
O as cia vian adar tik patvritinancio emailo negavau? Ar cia visiems taip?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-04
17:42:42
| Nuoroda
na as igi negavau...bet ir ju saite nera, o kokie tavo egzu rezultatai?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-04
17:42:55
| Nuoroda
gavau kvietima http://www.sseriga.edu.lv/admission/can ... s_2008.pdf
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-04
17:59:48
| Nuoroda
uuuhuuuu as irgi vaziuoju susitiksim Rygoj!!
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-04
18:15:06
| Nuoroda
Aš taip pat save radau pakviestųjų laikyti testus sąraše ir negavau emailo O kelinta valandą prasidės testų laikymas?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-04
18:22:17
| Nuoroda
Dear Applicant,
We have finished the 1st step selection and are pleased to inform you that you are among the applicants to be invited to the SSE Riga Test on July 8.
When coming to the Test, you should bring:
1. your passport
2. a pen, a pencil and an eraser
3. the filled out Application Form and the documents attached
On July 8 your Test time is at 14:00 and the registration starts from 13:30.
Address:
Stockholm School of Economics in Riga
Strelnieku iela 4a
Riga, Latvia
Sincerely yours,
Evita Lukina
Director of Admissions
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-04
19:10:59
| Nuoroda
Gera diena, turiu gana kvaila klausima: ta application form geriau uzpildyti su kompiuteriu ir tada atspausdinti ar pirma atspausdinti ir tada ranka viska surasyt? Ir dar klausimelis: pazymas del uzklasines veiklos turbut taip pat reikia versti i anglu kalba, ar ne? Is anksto dekui uz informacija
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-04
19:37:17
| Nuoroda
Aš irgi turiu klausimą: kaip manot kokį trintuką geriau vežtis į rygą? Turiu daug ir niekaip negaliu išsirinkti... DDD Gal kas patarti galit? Būčiau dėkinga
Valkata111,
Klausimas nekvailas. Atsakymas į pirmąjį klausimą: daryk kaip Tau patogiau, praeitais metais aš pildžiau ranka, mano pažįstamas kompu. Juk svarbiausia ne tai, kaip parašyta, o kas parašyta Na o pažymas bent aš tai tikrai versiuosi savamoksliškai iš lietuvių į anglų, manau, kad taip ir turėtų būti...
Tik kaip nervina tas atvykimas, kol randi tą sse, kryžiaus žygius tenka praeiti, jei aišku nepažįsti miesto ir gprs neturi...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-04
20:11:36
| Nuoroda
Jabadabadu, jei jau bandei laime SSE stojamuosiuose, papasakok bent mazdaug kaip ten viskas vyksta, kiek laiko kuri dalis ir pan. Nebijok, mes tau ne konkurentai, vistiek istosi
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-04
20:20:36
| Nuoroda
OMG. Kątik buvau pritrenkta. Tikrai nesitikėjau, jog mane pakvies, nes daugiausiai balų gavau iš istorijos ir lietuvių egzaminų, kurie ten nereikalingi... Bet štai, aš sąraše. Išsigandau, nes neįsivaizduoju, kaip ruoštis ir kokius dokumentus pildyti. Gal yra geranorių, norinčių mane apšviesti?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-04
20:37:49
| Nuoroda
Dar toks pastebejimas: siais metais kazkodel gerokai mazesnis konkursas negu man teko girdeti atsiliepimus apie praeitus metus, pvz. mano konkursinis balas ~88 ir as praejau pirma etapa, zinau tokiu, kurie ir su mazesniais balais praejo
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-04
20:59:49
| Nuoroda
Valkata111, kokie tavo egzų rezultatai?
Jei su žemesniais nei 88, tai tikrai labai įdomu, kaip galėjo tiek nukristi.
O gal jie daugiau žmonių kviečia šiais metais?
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą