Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Ar matet ltv zinias????
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:16:37
| Nuoroda
Nu zmones ziurit ir nesuprantat ka kalba
![]() |
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:18:14
| Nuoroda
Na tuomet vadinasi kad tau buvo priskirti ne tavo balai. Ivykdyta teisybe ir viskas. Turbut teks perrasyti tuos savo blankus ir grizti i realybe ;]]
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:24:16
| Nuoroda
Bet tai irgi juokingai jau mazdaug tie kurie 5 turejo tai jau jie visiski dundukai taip iseina ir nieko nesugeba juokina kai kurie mane tikrai
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:28:41
| Nuoroda
manau,kad nec nemeluoja apie kodu perziurejima,ir labai tikiuosi,kad niekas nepertikrins VISU kodu.gal pagaliau grizkit i realybe,kad neparaset taip,kad butumet verti daugiau....
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:32:49
| Nuoroda
o kas garantuos kad dabar kieno nors nesupainios? ir aplamai kiek tai uztruks? manau NEC rimtai tiesa sako nes nu nelabai tikiu kad ten kokios pietietiskos bezdziones tuos kodus suvedinejo
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:34:45
| Nuoroda
Pritariu amalijai
|
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:35:23
| Nuoroda
pietietiskos bezdziones
Pabandziau isivaizduot bezdziones dirbancias nece ir suvedinejancias kodus.
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:36:17
| Nuoroda
Na bent jau nustos verkt visi tie "nuvertinti" moksliukai
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:36:41
| Nuoroda
Nu kaip juokingai skamba ,,tikiuos kad nepertikrins visu darbu". Dieve tikrai lietuve - mirsta is pavydo.. Sedi su savo balais ir sedek ramiai. O jei balai ne tavo tai tu ju ir negausi buk sazininga.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:37:38
| Nuoroda
cinamonine mergaite net neisivaizdavau kad gali but tokiu tupu kaip tu...ka cia bl sneki? kas kokius balus pasisavino? ka mes patys paemem ir pasisavinom jusu balus? tu protauk bisky kaip galima pasisavint kito balus? jei is ties tie kodai sumaisyti tai ne musu kalte bl dura tu!!! kazkaip net ramu pasidare netikiu kad tu islaikei o jei islaikei tai max 5 proc
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:38:17
| Nuoroda
dziaugiuosi kad pakursciau fantazija
Bet cia truputi nesazininga abiturientu atzvilgiu - tie kas gavo gerai vel stresas ir vis vien bent mazos abejones apniks '' o gal tai ne mano rezas gal maziau gausiu'' tokia baime manau nors trumpam aplankys kiekviena gerai islaikiusiji o tie kurie islaike prastai tiesiog tures vilti, kuri gali buti visai nepasiteisins... manau tai tik bereikalingas stresas ir taip iskankintam abituriento organizmui
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:39:13
| Nuoroda
Na jei ten būtų ne mano balai ir tikrieji būtų mažesni, tai paduočiau į teismą
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:39:48
| Nuoroda
Tai vadinasi pertikrins visų, ne tik tų, kas apeliacijas davė? Tai triskart valioooo LMP ir tiems, kas mums padeda
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:43:54
| Nuoroda
pirma mintis isgirdus sia zinia.... padusiu nec'a i teisma! ir jej rimtai bus klaidu, uz moraline zala... paduosiu! kiek galima ziasti su abiturientu nervias? mes kaip pasityciojimo objektas.... visada kazkokios nesamones...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:46:00
| Nuoroda
Na man atrodo mano atsakymai ne tavo proteliui. Kur sakiau kad tu pats pasisavinai ar tu kaltas?? tai esme ir yra kad kai pertikrins nebent paaiskes kad sumaise kodus ir tau priskyre ne tavo balus. o islaikiau as labai gerai nepergyvenk zmogeli.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:48:24
| Nuoroda
Nu tai šaunu, kad pertikrins Ir aš nesuprantu, kodėl čia kiti pyksta, niršta, kad gali visų pertikrinti, ne tik tų kurie padavė apeliacijas, juk jeigu jūs teisingai uždirbote tuos procentukus, niekas iš jūsų jų neatims, nesijaudinkite Pvz aš gerai išlaikiau matematiką, istoriją, bet jeigu būtų toks atvejis, jog daug moksleivių abejotų savo procentais gautais šiuose egzaminuose, aš būčiau tikrai nieko prieš, kad dar kartą pertikrintų visus (sakau ranką prie širdies pridėjusi ) Juk aš žinau, jog sąžiningai uždirbau tuos procentus ir galit jūs tikrinti kiek norite...Nesipykime, PEACE
cinamonine_mergaite, nežinai ar tik kodus ar darbus pertikrins?? tikriausiai, kad kodus, nes darbams pertikrinti per daug laiko užtruktų
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:49:18
| Nuoroda
Aisku, kad viskas teisingai..galesit sleptis, kai tai paaiskes..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:51:54
| Nuoroda
Na kiek as girdejau tai tik kodus ;] Atsirado mano bendraminciu malonu ;] Matau kad tik is tikro protingi zmones kurie zino kad patys uzdirbo tuos procentelius nebijo nieko ;p as lygiai taip pat. gavau daug bet teisybe tegul buna.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:52:46
| Nuoroda
Re: Ar matet ltv zinias????
cinamonine_mergaite šiandien 18:54
taigi, niekas jūsų balų neištaisys, tai ko bijot? Nebent išaiškės, jog pasisavinot ne savo balus. Tai žmonės gal sąžinės turėkit? Aš tai visiškai rami.
tai gal tu ne skaityt nemoki?? o jei butum norm islaikius nestugautum...ir taip tavo atsakymai en mano proteliui nes tikrai sunku suvokti ka ten svaigsti apie balu pasisavinima...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
19:55:17
| Nuoroda
nu tai ok prasme gi perkeltine, cia durnam aisku kad ne patys pasiemet. Rasau kaip greiciau ir tiek. Nereikia kabinetis prie kiekvieno zodzio. Esme vistiek tame kad jei balai ne jusu tai bukim saziningi ir lai pereina kam priklauso. O jei jusu tai ir sedekit ramiai. As pavyzdziui visiskai nebijau.
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą