Ar matet ltv zinias????
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:35:29 | Nuoroda
Ai nu O tai kaip dėl tų apeliacijų? Ar pratęs jų pateikimo laiką iki liepos 4 d. ar ne? Beje, LAIF IZ BJŪTIFUL, ir pasiusk tu .. tas, kuris gyvates puoli
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:36:01 | Nuoroda
evryfing vil by aurait:)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:37:09 | Nuoroda
nu gerai gerai prasom cia nekopint ;]]
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:37:34 | Nuoroda
Audriau, tikrai grazu ziuret, kad yra tokiu zmoniu, kurie suvokia, ka reiskia zodis PAGARBA. ;]
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:38:41 | Nuoroda
Ne taip supratai, panele, apeliacijas reikia duoti nuo liepos 4-os iki liepos 8-os. Dėl matematikos, anglų bei fizikos.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:40:18 | Nuoroda
kad aš tai nemanau, kad sumaišė. Net ir apklausa studijos.lt tą parodo: įsitikinusių, kad gavo blogiau, nei turėjo gauti, yra kur kas daugiau, negu tų, kurie galvoja, jog gavo per daug. Kaip ir visada, iš kuklumo niekas nemiršta, bet putoja, kad turėjo gaut daugiau, nes metiniam parašyta "9". Dabar dėl metinių. Mano lietuvių kalbos grupėje, pas labai griežtu vertinimu pasižyminčią mokytoją tarp visų mokinių mokiausi aš, Petras ir Dalia. Aš visąlaik nuoširdžiai domėjausi literatūra, tačiau kartais susikirsdavau per teksto suvokimus. Iš teksto suvokimų išvis kaip kada pasitaikydavo ir 6 gauti, o kartais - 9. Antrame pusmetyje pasistengiau, man metiniam išėjo 9. Petras sėdėjo paskutiniam suole su vienu geriausių moksleivių. Vienam geriausių moksleivių lietuvių kalba buvo įdomi tik tiek, kad ją reikia išlaikyti ir įsoti į fiziką, ar panašiai, tačiau jis, vis dėlto, buvo vienas geriauisų moksleivių ir Petras, sėdėdamas su juo galbūt (!) jautėsi lyg inkstas taukuose. Šiaip Petras anksčiau taip pat buvo vienas geriausių moksleivių, tačiau vėliau nuėjo šunkeliais, pradėjo neruošti pamokų. Iš teksto suvokimų jis gaudavo 7, 8 ar net 9, tačiau nedarė namų darbų, o mokytoja jo gerus pažymius vis tiek priskirdavo Petro suolo draugo nuopelnams. Petrui metiniam išėjo 4. Dalia visą gyvenimą buvo kalikė, nerūkė, nesportavo, turėjo meilę be atsako, žavią šypseną bei sugebėjimą patikti mokytojams. Dalia tikrai nuoširdžiai stengėsi dėl pažymių ir egzaminų, lankydavo visas įmanomas konsultacijas, darė visas įmanomas papildomas užduotis, gyrė mokytojų išvaizdą. Deja, jai vis kas nors nepavykdavo, nes Dalia paprasčiausiai persistengdavo: į savo interpretaciją tiek visko sugrūsdavo, tuščiažodžiaudavo, kad jos darbas nueidavo šuniui ant uodegos. Vis dėlto, jos triūsas davė vaisius ir Daliai metiniame išėjo 9. Lietuvių kalbos VBE rezultatai: aš - 99. Petras - 94. Dalia - 59. Iš karto po egzamino kalbėjausi su mokytoja apie rezultatus. Ji pasakė, rezultatai - labai realūs, nes Dalia labai lengvai persistengia, o Petras kažkada gerai mokėsi ir yra gabus vaikas. Taigi aš nemanau, kad tas egzamino peržiūrėjimas ką nors pakeis.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:40:45 | Nuoroda
o tai ant ko man issiliet? jei as pati pana? trecios dar silpnesnes lyties tai nera:DD o kad pasakiau tris keiksmazodzius tai atsiprasau..jau virsijau savaites norma...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:41:53 | Nuoroda
Juk reikia žmonėms parodyti kaip kas turi būti simple.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:42:32 | Nuoroda
Pakeis ar nepakeis, niekam neturetu skaudeti kad ivyks pertikrinimas. Sventa ramybe zmones!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:43:09 | Nuoroda
Amm.. Na, LMP prašė, kad pratęstų IKI liepos 4 lietuvių VBE apeliacijų teikimą, tai va čia paplito tokie "faktai", kad kažkas lyg ir sutiko tai padaryt Na, nežinau.. Turbūt nieko iš to
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:45:47 | Nuoroda
oooo, kas pasisakė na, panos, jei jos nori atrodyti rimtos, tai nemanau, kad turi išvis tavo minimos normos egzistuoti, kadangi jums nepritinka keiktis ir jei nori plūstis, tj plūskis ant savo sienos, spardyk, daužyk, ką nori daryk, bet neįžeidinėk žmonių.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:46:41 | Nuoroda
As tai girdejau kad del apeliaciju prasymo nepatenkino. Audriau na taip bet mazai kas varginasi aiskinti ;] NU OnTop kad tu panele tai jau is viso ziauru. Taip kalbet...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:47:44 | Nuoroda
kokia graudi istorija..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:48:10 | Nuoroda
dead_duck - isvada: egzamine laimi mastantys
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:48:45 | Nuoroda
mm tai dbr is manes vieninteli simtuka atims kuri turejau ot..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:49:18 | Nuoroda
Matau, kad cia yra keletas protingu zmoniu tai gal zinot kaip ten vyksta viskas su antru ratu? ar jam žmonės duoda, kai neįstoja į jokią specialybę ar sakykim aš įstoju į tą, kurią parašiau antroj vietoj ir galiu dar antru ratu bandyti stoti į tą, kurią rašiau pirmoj?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:49:58 | Nuoroda
optimizmo...tai gal dar ir prides, juk esi vertas daugiau! juk 120 neblogai butu?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:50:57 | Nuoroda
oi kokie jus teisuciai ir geruciai nors prie zaizdos dek.. ehhh ...eikit kasyt sliekui pazastis..geriau?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:52:39 | Nuoroda
Nei teisuciai, nei geruciai... Tiesiog yra toks dalykas kaip bendravimo kultura ;] Na ne tame esme. Esam kokie esam.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 20:53:11 | Nuoroda
Cinamonine_mergaite, gal išsiaiškink šį reikalą su mokyklos vadovybe, jie turėtų ką nors žinoti. Negaliu pasakyt to, ko pats tiksliai nežinau
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą