kaip manot kokie autoriai bus rytoj perlaikyme MBE?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-01 20:59:16 | Nuoroda
ne nu bet zmones, ar jus turit kokiu pagristu irodymu, kad buvo sumaisyti kodai? man atrodo, kad kazkas sugalvojo, paskleide savo samprotavima ir pasigavo kiti.. spragu ne neco darbuotoju veikloje reikia ieskoti, o vertintoju
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-01 21:06:36 | Nuoroda
tegul viskas isaiskeja, tada Lietuva oj kaip pasirodys "graziai "
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-01 21:15:42 | Nuoroda
http://www.delfi.lt/news/daily/educatio ... d=17587619
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-01 21:38:16 | Nuoroda
Šiuolaikinė švietimo sistema yra absoliutus nesusipratimas.Mane visokie sušikti vertinimai,pertvarkymai ir kitos nesamonės stumia i neviltį,net nebesinori kažkur stoti ir mokytis,kai žinai,kad nieko negausi.Belieka tik prisigert,arba sėsti už furos vairo ir varyt kuo toliau nuo šitu visų nesamonių.Aš dar suprantu,kad aš neišlaikiau lietuvių,bet tai žinau žmonių,kurie turėjo išlaikyti,bet neišlaikė.O visi tie 87.2% , net nesitiki tiek gavę.Kalbant apie kodus, aš nebesitikiu,kad man tai išeis i gerają pusę,bet dėl vykstančių machinacijų ir nesąžingumų esu visiškai tikras,kad tokie dalykai buvo,yra ir bus.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-01 21:52:56 | Nuoroda
As ir pvz debilas pats buvau kad visus metus suda maliau,VBE lt neislaikeu,kas del to kaltas,aisku ,kad as,buciau visus metus mokesis buciau garantuotai islaikes,bent kiek, bet tikrai buciau,cia nesamone del tu kodu sumaisymu,koks skirtumas,patikrins,matysim rezultatus,manau,tuos pacius.Nors ir rasini paraseu gerai,bet teksto suvokimo taip supjoveu kad negavau uztektinai balu ir fsio
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą