Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
VU Visuomenes Sveikata
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2008-07-22
22:58:43
| Nuoroda
na ka, mielieji, pasidalinkit savo balais, kas rase sia specialybe
pats visuomenes sveikata rasiau antroj vietoj, taciau ganetinai abejoju, ar man ten patiks...mano balas 1729...jau banalybe tapes klausimas: yra sansu?
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-23
08:15:01
| Nuoroda
Pawlyzai, istot , tai gal ir istosi, tiktai nenoriu gadint nuotaikos. Mano puske mokosi visuomenes sveikatoj, simet bus 4- kurse, vienu zodziu, reikalavimai o-ho-ho beveik taip , kaip medicinoj, daug nereikalingu dalyku prikista, turejo ir skolu, gal is fiziologojos, bet issikapste.Kita vertus ,kur lengva univere mf mokytis Puske sake , jeigu griztu laikas atgal , stotu i ekologija, nes ten nors mokytis idomiau, daug praktikos ir t.t. Bet vistiek, nenukabink nosies, viskas bus gerai, ir del saves taip tikiuosi. Semes
|
Žinutė parašyta:
2008-07-23
15:35:00
| Nuoroda
na va, istojau cia kas dar ?
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-23
16:18:47
| Nuoroda
Aš dar čia.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-23
16:46:07
| Nuoroda
Dėl to, kad sunku...
mano sesė mokosi visuomenės sveikatą. Palyginti su medicinos ar ergoterapijos studentais, žymiai mažiau mokosi, sakė, palyginti su jais, čia atostogos. O be to, mūsų bus pagal naują programą, anatamijos kursas lyg siauresnis, o ir lotynų bei lietuvių kalbos pirmam kurse nebus, kiek teko girdėt. Taip, kad negąsdinkit.
Beje, palieku skype dyniad arba paštą [email protected] . Įdomu su visais būsimais kursiokais susipažint.
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą