Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
19:25:27
| Nuoroda
Sveiki, įstojau į ištęstines studijas, gal žinote, kada reikia registruotis sesijoms? Parašyta, kad nuo 29 dienos, o iki kada? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
20:09:38
| Nuoroda
-viki- rašė:
Sveiki, įstojau į ištęstines studijas, gal žinote, kada reikia registruotis sesijoms? Parašyta, kad nuo 29 dienos, o iki kada? cia tau atsius toki kaip laiska priminima, kad atsimintum kada sesija.... o siaip nuejus i kolegija, kad ir rugsejo 1 viska suzinosi.. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
20:40:40
| Nuoroda
Sveiki, stojau i VIKO VF pradini ugdyma, socialine pedagogika, bet pritruko 0,10 kad patekciau i VF..;/ sakykite, kaip manote ar dar patekciau antru etapu?;) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
20:55:44
| Nuoroda
Ar yra tokiu, kurie kaip ir as registruojant priemimo dokumentus neturejo notaro patvirtinimo ir todel paliko savo atestato originala? Gal zinot kada as ji atgausiu? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
20:56:26
| Nuoroda
pavasaryte rašė:
Sveiki, stojau i VIKO VF pradini ugdyma, socialine pedagogika, bet pritruko 0,10 kad patekciau i VF..;/ sakykite, kaip manote ar dar patekciau antru etapu?;) Galbūt turėtų pavykt, pas mane panaši situacija, man į prekybos vadybą pritrūko 0,18 balo, tikiuosi įstot dabar |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
21:03:34
| Nuoroda
blanche_Girl rašė:
Ar yra tokiu, kurie kaip ir as registruojant priemimo dokumentus neturejo notaro patvirtinimo ir todel paliko savo atestato originala? Gal zinot kada as ji atgausiu? pabaiges studijas arba jas nutraukes:)
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
21:04:11
| Nuoroda
areole rašė:
blanche_Girl rašė:
Ar yra tokiu, kurie kaip ir as registruojant priemimo dokumentus neturejo notaro patvirtinimo ir todel paliko savo atestato originala? Gal zinot kada as ji atgausiu? pabaiges studijas arba jas nutraukes:)
atsiprasau pabaigusi arba nutrakusi |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
21:04:56
| Nuoroda
Ligituulis rašė:
pavasaryte rašė:
Sveiki, stojau i VIKO VF pradini ugdyma, socialine pedagogika, bet pritruko 0,10 kad patekciau i VF..;/ sakykite, kaip manote ar dar patekciau antru etapu?;) Galbūt turėtų pavykt, pas mane panaši situacija, man į prekybos vadybą pritrūko 0,18 balo, tikiuosi įstot dabar as po pirmojo etapo, pasiskambinau i Viko. ''' paguode '''' kad konkursiniai balai gali kilti;/ neva visada antruose etapuose visur buna aukstesni daug daugiau nei pirmam... ( kvaila kad antram negali nieko naujo prirasyti) jokio pasirinkimo.... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
21:09:38
| Nuoroda
pavasaryte rašė:
Ligituulis rašė:
pavasaryte rašė:
Sveiki, stojau i VIKO VF pradini ugdyma, socialine pedagogika, bet pritruko 0,10 kad patekciau i VF..;/ sakykite, kaip manote ar dar patekciau antru etapu?;) Galbūt turėtų pavykt, pas mane panaši situacija, man į prekybos vadybą pritrūko 0,18 balo, tikiuosi įstot dabar as po pirmojo etapo, pasiskambinau i Viko. ''' paguode '''' kad konkursiniai balai gali kilti;/ neva visada antruose etapuose visur buna aukstesni daug daugiau nei pirmam... ( kvaila kad antram negali nieko naujo prirasyti) jokio pasirinkimo.... Nesamonė tada kažkokia ;o Ką dar ten sakė? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
21:20:29
| Nuoroda
areole rašė:
areole rašė:
blanche_Girl rašė:
atsiprasau pabaigusi arba nutrakusi aisku dekui uz info |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
21:46:26
| Nuoroda
Ligituulis rašė:
pavasaryte rašė:
Ligituulis rašė:
pavasaryte rašė:
Sveiki, stojau i VIKO VF pradini ugdyma, socialine pedagogika, bet pritruko 0,10 kad patekciau i VF..;/ sakykite, kaip manote ar dar patekciau antru etapu?;) Galbūt turėtų pavykt, pas mane panaši situacija, man į prekybos vadybą pritrūko 0,18 balo, tikiuosi įstot dabar as po pirmojo etapo, pasiskambinau i Viko. ''' paguode '''' kad konkursiniai balai gali kilti;/ neva visada antruose etapuose visur buna aukstesni daug daugiau nei pirmam... ( kvaila kad antram negali nieko naujo prirasyti) jokio pasirinkimo.... Nesamonė tada kažkokia ;o Ką dar ten sakė? nieko:D tiesiog kad mane skyre 0,10 balo.. geriau jau buciau nezinojus.. nes einu is proto... matai kad nera taip cia , kad va nepatekai per pirma , tai per antra tau sudaro zemesnius balus, salygas tiems truputi prastesniems patekti... cia nespejai? viskas .. eik kur nori... netinka tai tavo bedos..;/ matosi jau is to kad nieko antram etape negali itraukti naujo.. ir sedi su tuo paciu prasymu isisiemes ... ir lauki rugpjucio pirmos... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
22:17:02
| Nuoroda
O neakivaizdiniams duoda bendrabutį sesijų metu? Man net jokio prašymo nedavė pildyti.. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
22:38:38
| Nuoroda
ar yra stiojusiu i VIKO -----> Higienine ir dekoratyvine kosmetologija? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-31
00:21:40
| Nuoroda
sveika, as istojau i higienin ir dekort kosmetologija) |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
13:38:48
| Nuoroda
Sveiki, įstojau į agroverslo vadyba. susipažinkim el.p.: [email protected] |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
13:41:34
| Nuoroda
Kas i bankinikyste NL istojo? parasykit i skype: negani666 ir FB [email protected] istojau i VF su 13.88 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
14:47:55
| Nuoroda
evellline rašė:
sveika, as istojau i higienin ir dekort kosmetologija) Koks tavo balas buvo? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
15:23:06
| Nuoroda
gal yra tokiu zmoniu, kurie istojo i programu sistemas?:) |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-08-11
10:52:43
| Nuoroda
pavasaryte rašė:
ar yra stiojusiu i VIKO -----> Higienine ir dekoratyvine kosmetologija? as istojau, balas mano 17.84 |