Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
BŪSIMŲ DVILIKTOKŲ SKYRELIS
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-10
11:36:41
| Nuoroda
O as linkiu busimiems abiturientams sekmes ir nesigasdinti.Tiesiog kryptingai eikite ir siekite geriausio rezultato.Labai gerai zinoti is tikro ko norite,tada bus maziau blaskymosi.O mokytis reikes ir nuo to nepabegome niekas.Praeis ta abitura,svarbu neklausyti kitu panikuotoju,nes panika ir baimes tik ismusa is veziu.Sekmes Jums dideles ir ryzto siekti geriausio!
Ir negasdinkim tu busimuju,geriau palaikykim
|
Žinutė parašyta:
2008-08-10
16:08:18
| Nuoroda
Būsimų dvyliktokų skyrelyje diskutuoja vien studentai....
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-10
16:50:54
| Nuoroda
Aš tai pasiilsiu ėjimo į egzaminus, jų rezų laukimo, o labiausiai plepalų šitose diskusijose... linksmai čia buvo....
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-10
19:13:18
| Nuoroda
Aha, man irgi čia patiko. Ypatingai po lietuvių rezų paskelbimo.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-11
10:12:29
| Nuoroda
nzn, cia kaip kam, bet asmeniskai man 12ta klase buvo beveik tobula visi sitie egzaminai manau yra truputeli per daug sureiksminti, mokytoju spaudimas per didelis, juk egzaminai is dalies yra ir sekmes reikalas islaikiau egzus vidutiniskai, bet pavyko istoti ten kur norejau dvyliktokam sventes skirtos yra tikrai labai fainos ir sentimentalios, isleistuves, tai yra ta svente, kuria dar kartociau kartociau ir kartociau
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-11
11:47:45
| Nuoroda
Na ką, būsimieji dvyliktokai, linkiu jums visa ko geriausio )) Pritariu, jog iš mokytojų sulauksite tikrai nemažo spaudimo, bet dauguma jų tai daro tik dėlto, kad susiimtumėt,kuo geriau pasiruoštumėt ir išlaikytumėt egzaminus, be to nuolat girdint tuos jų gąsdinimus, po kurio laiko į tai reaguosite jau nebe su tokia baime, o ilgainiui ir visai prie to priprasite 12toj klasėj l.smagu,kai beveik visos mokyklos dėmesys nukreiptas į jus : įvairūs renginiai ir pan. ) Va, ir su klasiokais 12toj klasėj kažkaip artimesni, draugiškesni tapom, gal todėl, kad visi "į tą pačią balą" įmesti buvom Man, asmeniškai, pats fainiausias laikas iš 12tos klasės buvo prieš šimtadienį, kai spektaklį ruošėm, tikrai l.l. linksma buvo Aišku svarbiausias įvykis - tai egzaminai, nors ir nelengva, bet juos įveikti tikrai įmanoma, trust me Didžiausias patarimas jums būtų : mažiau nervinkitės, išmokit susitvarkyti su jauduliu, ir, aišku, nemiegokit per pamokas ir pamatysit,kaip viskas bus gerai )))
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-11
12:14:01
| Nuoroda
man tie egzaminai buvo kaip eilinis kontrolinis ir niekaip nesuprantu,kodel kiti taip isgyvena juos.kuo labiau isgyveni,is tikro,tuo blogiau.
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą