Reikia patarimo dėl studiju. Pagalbos.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-13 22:59:13 | Nuoroda
Sveiki, norėčiau studijuot choreografiją, tad įdomu kokių tam reikia pasirinktų pamokų. Ta prasme istorija, užsienio kalba ir t.t. Smalsumą žadina dar ir tai ar norint stoti į šią specialybę praeityje reikia istorijos, kuri bylotų, jog pati esi lankius kokius šokius, ko pasiekus ir pan. ar nebūtina? Tad būčiau dėkinga už suteiktą informaciją.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-13 23:38:17 | Nuoroda
Taip pat klausimai galioja ir sportiniams šokiams.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-14 16:30:56 | Nuoroda
mano sese studino sokius ir mete po pirmo kurso niekam nepatarciau studinti tokio beprasmio dalyko prasimusa tik keli is tukstacio kurie paukoja visa savo gyvenima(ate draugam ate tusam viskam ) o kas neprasimusa ir lieka vidutinybe kuriu 100000000000 be jokiu garantiju bei babkiu ir duri dirbti uz vargana tukstanteli kokia sokiu mokytoja kol pasensta ir tam nebetinka ir iseina i pencija ir uzvercia kojas.isivaizduokit valandu valandom repeticijos ir ismokus soki vel pasimirsta viska reikia kartoti tukstancius kartu kol pasidaro beveik tobula(galite pamirsti seiminini gyvenima jokiu nesciu babuciu jiems nereikia)vienu zodziu vien kazkoks vargas kad kazkam parodytumet kaip jus ismokot koki judesiuka.visiska nesamone.siulau visiem kas svajoja apie tokia profesija uzmirsti tai tik iliuzija kaip ten fainai ir t,t,o istikruju tik kancia.geriau igyti profesija kuri bus naudinga visa gyvenima o ne kol uzpakali gali krutint
Žinutė parašyta: 2008-09-08 22:42:54 | Nuoroda

to kara :] sveika,gal bendramintes busim, ar jau siemet bandysi stot i ja ? :}

Žinutė parašyta: 2008-09-09 18:21:19 | Nuoroda

O net nemaciau,kad cia jau gveldenama tokia tema,tad suskuriau dar viena.Taip ir as galvoju apie sias studijas jau ilgokai ir taip pat sulaukiau daug atkalbinejomu ivairiausiu...bet jauciu kad tai mano kelias,kad noriu sokti ir su kiekviena diena vis labiau.O gal domejotes kaip su choreografijos studijomis uzsienyje?beje ka rinktis choreografija ar sportini soki KU?Reikia tureti daug patirties sportiniam sokiui?Mano el pastas gal atsiras norinciu placiau pakalbeti apie tai.

Žinutė parašyta: 2008-09-09 22:00:57 | Nuoroda

sveiki, sunku apsispresti ka studijuoti, seip visai noreciau i sukuosenu dizaina, bet baisu del stojamojo piesimo, ar jis labai sunkus gal kas yra su tuo susidures?? mokykloje iki 10 klases dailes musu galiam sakyti nemoke, taciau man patinak uzsiimti tokiais dalykais kaip plauku modeliaviams ir pan.... nezn ka aryti, gal kas patars...

Žinutė parašyta: 2008-09-10 18:41:22 | Nuoroda

urtasiuke parasyk i skype rimucka990 ir visi kiti kurie gyvenima sieja su sokiu :] lauksiu ;]]

Žinutė parašyta: 2008-12-04 13:15:29 | Nuoroda

sweiki.kur galeciau stot su matematikos lietuviu ir anglu walstybiniais? aciu is anksto.;) 

Žinutė parašyta: 2008-12-04 19:38:30 | Nuoroda

Sveiki. ;) Norėčiau paklaust, kokių galimybių turiu išsilaikius tik Lietuvių, anglų ir istorijos valstybinius?..

Žinutė parašyta: 2008-12-04 20:29:03 | Nuoroda
Shiny_R rašė:

Sveiki. ;) Norėčiau paklaust, kokių galimybių turiu išsilaikius tik Lietuvių, anglų ir istorijos valstybinius?..

Matematika nesiseka???

Žinutė parašyta: 2008-12-04 21:38:55 | Nuoroda

Matematika B lygiu mokaus, nes A lygi 11 klasėj tik 5 turėjau, tai, apie mokyklinį net negalvoju..

Žinutė parašyta: 2008-12-04 22:25:33 | Nuoroda

Aišku tada...

Žinutė parašyta: 2008-12-05 11:22:49 | Nuoroda

Begalo gailiuos, jog nesimokau geografijos, nes yra viena vieta, kurioj jos reikia, o nebesimokau :S

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą