farmakotechnika
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-03 14:11:20 | Nuoroda
Jolanta* rašė:

O taip :D man tas pats, rašiau tik į Kauną ir Šiaulius, o va šiandien takšt ir Klaipėdos universitetą pridėjau...jetus jetus : DD

Ką Klaipėdos univere rašei?  :)

Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:00:04 | Nuoroda

Ohoo , visai neužėjus čia r pramigti galima ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:03:06 | Nuoroda
Ingrid_a rašė:
Jolanta* rašė:

O taip :D man tas pats, rašiau tik į Kauną ir Šiaulius, o va šiandien takšt ir Klaipėdos universitetą pridėjau...jetus jetus : DD

Ką Klaipėdos univere rašei?  :)

Ekologija ir aplinkotyra  ir dar viena Aplinkos inžinerija. :) bet nežinau dar, gal sugalvosiu nutrint, gal ne, matysiu kaip užplauks :D

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 62
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:04:06 | Nuoroda
Lacost* rašė:

Aha :D kuo arčiau tie stojimai tuo daugiau besidominčių atsiranda čia :)

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:06:22 | Nuoroda
Ingrid_a rašė:
Jolanta* rašė:

Na bus ta atestatų atidavimo šventė oficiali, o po to jau vakarui esam išsinuomoję patalpas, muzikantą lygtais jeigu rado kokį ;D kaip pas tave? :) 

Pas mus tai bendros, visos mokyklos dvyliktokų išleistuvės ;)

Tai irgi neblogai :) dėl manęs ištikro to mūsų baliaus gali ir nebūti :D , bet pagalvojus vistiek jei jau rengia tai kaip neisi :)

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:13:28 | Nuoroda
Ingrid_a rašė:

Kas dėl universiteto ir aš girdėjau, kad ten dieną naktį turi mokintis ir yra labai sunku, todl aš ir labiau į kolegiją norėčiau :) Na aš dar kolkas surašiau tik i vf, žiūrėsiu kaip chemija, jei bus labai prastai tada gal teks ir vnf pridėti o tu kaip? Tai žinoma, kad kyla tokių minčių, greičiau viskas baigtųsi, sužinočiau priėmė ar ne ir būtų rami galva, o dabar vis viduje jaudinuos ar priims mane ar ne :) O dėl išleistuvių, tai man jos liepos 15d :) o tau kada?  

Aš rašiau 3 prašymus į vnf , bet , aišku, jie paskutiniose vietose pakliuvę , atsarginiai variantai , jei nepatekčiau į vf (o dėl to nerimauju ) , nors žiūrėjau kainą 4695 [metinių studijų kainų dydžiai 2011 m. ], dar palyginus padoriai.. bet vis vien , norisi patekti į vnf , tėvams tai atsieitų itin. To nesinori.. Išleistuvės ir man liepos 15 d. , laukiu, noris greičiau viską užbaigt ir turėt savo rankose atestatą.

Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:18:59 | Nuoroda

Sveika Erika ; ) gal tikrai patapsim kolegės, jei neišbėgiosim į skirtingas specialybes, smagiai būtų .. visos komentuojamės ir žiūrim patenkam visos :)

o ką rinktis geriausia, tai , kas labiausiai traukia. Bandykit įsivaizduot save ateity , kokioj srity labiausiai norėtumėt uždarbiaut ; )  aš tai net odontolgiją rašiau, bet tam traukos tikrai nejaučiu, kaip ir kosmetologijoj. Nežinau.. mane kažkaip prie vaistų .. net eidama Šiauliuose per akropolį , pažiūriu vaistinę , iškart šypsena ir noras vis didesnis ; ) nors kiek žinau kolegijoj gali būt vaistininko padėjėjas , o ne vaistininkas. Nežinau , kaip jus , ar trikdo tai ar ne?

Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:22:02 | Nuoroda
Jolanta* rašė:
Lacost* rašė:

Aha :D kuo arčiau tie stojimai tuo daugiau besidominčių atsiranda čia :)

Pastebėjau, iš dalies ir gerai ; ) pasidalinsim nuomonėm ; ) aš visai UŽ. kaip jau minėjau, kas čia žino , gal artimom kolegėm būsim.

o vat čia , mačiau , kalbėjot apie Vilnių.. Bleemm. tikrai , kad toli, vat pvz man artimiausiai Klaipėda , Šiauliai žinoma , ir Kaunas (kuriam didelė trauka , dauguma draugų įstojo iš mano miesto čia, man net jaukiau būtų , tik dar negirdėjau, kad kas įstojo ten , kur va mes norėtume ) . Tdl truputį nejauku , kaip naujokei :)

Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:28:54 | Nuoroda

O aš visai į Kauną nenoriu, nes visi draugai lieka Vilniuj. Bet prasidės naujas gyvenimo etapas, vieni draugai dings, kiti atsiras :) tai labai dėl to nepergyvenu. :) 

Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:42:24 | Nuoroda
erika^^ rašė:

O aš visai į Kauną nenoriu, nes visi draugai lieka Vilniuj. Bet prasidės naujas gyvenimo etapas, vieni draugai dings, kiti atsiras :) tai labai dėl to nepergyvenu. :) 

Žinoma , neverta pergyvent dėl draugų ; )

Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:44:51 | Nuoroda

O aš visai lauki to naujo etapo, nauja vieta, nauja kompanija... labai viliuosi kad sutarsiu su mane supančiais žmonės, tada būtų tikrai smagu :) 

Dovile, žinok man lygiai tas pats :D  jei praeinu vaistinę visada pasižiūriu :D 

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:48:09 | Nuoroda

O aš Kaune jokių pažįstamų, giminių neturiu, nieko grynai, o Klaipėdoje turiu, jeigu kas būtų kur prisiglaust ;D bet Kaunas traukia va ir viskas :)

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:54:49 | Nuoroda

o mano beveik visos giminės Kaune. O iš draugų niekas ten nesimoko, negyvena. Bet nesijaudinu dėl to, nes tikiuosi gerai sutart su naujais bendramoksliais :) 

Žinutė parašyta: 2011-07-03 17:01:01 | Nuoroda

Aš manau viskas bus gerai merginos , jei įstosim Kaune : ) svarbiausia to norėt . :) Svarbiausia įstot :)))

Žinutė parašyta: 2011-07-03 17:02:58 | Nuoroda

Tai žinoma, kad BUS!! : DD

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-03 18:33:09 | Nuoroda
Lacost* rašė:

Aš ir dabar užjau pala pala nuo kur čia skaityti :D O dėl naujo gyvenimo etapo, tai laukiu visai, man taip pat būtų arčiausiai Klaipda, tačiau irgi noriu i Kauną. Manau jei čia įstosiu viskas bus gerai, susirasim naujų draugų ir panašiai, nereikės gal visą laiką būti vienai :D

Žinutė parašyta: 2011-07-03 18:46:57 | Nuoroda
Jolanta* rašė:
Ingrid_a rašė:
Jolanta* rašė:

Na bus ta atestatų atidavimo šventė oficiali, o po to jau vakarui esam išsinuomoję patalpas, muzikantą lygtais jeigu rado kokį ;D kaip pas tave? :) 

Tai irgi neblogai :) dėl manęs ištikro to mūsų baliaus gali ir nebūti :D , bet pagalvojus vistiek jei jau rengia tai kaip neisi :)

Tai jo, dėl manęs irgi ištikrųjų jo galėtų nebūti, nes dabar labiausiai norisi tik pasiimti atestatą ir viskas, tačiau kažkaip kai organizuoja tai irgi noris sudalyvaut :)

Žinutė parašyta: 2011-07-03 18:48:24 | Nuoroda
Jolanta* rašė:

Tai žinoma, kad BUS!! : DD

BUS BUS!!!! :DDD

Žinutė parašyta: 2011-07-04 13:07:42 | Nuoroda
Ingrid_a rašė:
Jolanta* rašė:
Ingrid_a rašė:
Jolanta* rašė:

Tai jo, dėl manęs irgi ištikrųjų jo galėtų nebūti, nes dabar labiausiai norisi tik pasiimti atestatą ir viskas, tačiau kažkaip kai organizuoja tai irgi noris sudalyvaut :)

Dėl manęs tai visos šios švenės galėtų ir nebūti, pilnai užtenka oficialios dalies :P prisišventėm mes jau ;DD buvo ne tik šimtadienis , o ir 50-šimtadienis :) ir šiaip , kur šventėm , laikas nepraslinko veltui , buvau nustebinta , kad taip suorganizavom viską, dabar irgi organizuoja , bet matyt atsisakysiu, nors kas čia žino su manim .. galiu ir persigalvoti :P

Žinutė parašyta: 2011-07-04 13:08:59 | Nuoroda

Pfu.. šįkart atėjau.. nieko nepraleidauu daug :P maniau , jau teks persigąsti :P

blem..laukiu nesulaukiu, kada pasiimsiu atestatą ir ruošiuos tolimesniam etapui, ta diena artėja, tik įdomu , kada chemiją sužinosim.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą