Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
14:11:20
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
O taip man tas pats, rašiau tik į Kauną ir Šiaulius, o va šiandien takšt ir Klaipėdos universitetą pridėjau...jetus jetus : DD Ką Klaipėdos univere rašei? :) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:00:04
| Nuoroda
Ohoo , visai neužėjus čia r pramigti galima ;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:03:06
| Nuoroda
Ingrid_a rašė:
Jolanta* rašė:
O taip man tas pats, rašiau tik į Kauną ir Šiaulius, o va šiandien takšt ir Klaipėdos universitetą pridėjau...jetus jetus : DD Ką Klaipėdos univere rašei? :) Ekologija ir aplinkotyra ir dar viena Aplinkos inžinerija. bet nežinau dar, gal sugalvosiu nutrint, gal ne, matysiu kaip užplauks |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:04:06
| Nuoroda
Lacost* rašė:
Ohoo , visai neužėjus čia r pramigti galima ;D Aha kuo arčiau tie stojimai tuo daugiau besidominčių atsiranda čia |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:06:22
| Nuoroda
Ingrid_a rašė:
Jolanta* rašė:
Na bus ta atestatų atidavimo šventė oficiali, o po to jau vakarui esam išsinuomoję patalpas, muzikantą lygtais jeigu rado kokį ;D kaip pas tave? Pas mus tai bendros, visos mokyklos dvyliktokų išleistuvės Tai irgi neblogai dėl manęs ištikro to mūsų baliaus gali ir nebūti , bet pagalvojus vistiek jei jau rengia tai kaip neisi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:13:28
| Nuoroda
Ingrid_a rašė:
Kas dėl universiteto ir aš girdėjau, kad ten dieną naktį turi mokintis ir yra labai sunku, todl aš ir labiau į kolegiją norėčiau Na aš dar kolkas surašiau tik i vf, žiūrėsiu kaip chemija, jei bus labai prastai tada gal teks ir vnf pridėti o tu kaip? Tai žinoma, kad kyla tokių minčių, greičiau viskas baigtųsi, sužinočiau priėmė ar ne ir būtų rami galva, o dabar vis viduje jaudinuos ar priims mane ar ne O dėl išleistuvių, tai man jos liepos 15d o tau kada? Aš rašiau 3 prašymus į vnf , bet , aišku, jie paskutiniose vietose pakliuvę , atsarginiai variantai , jei nepatekčiau į vf (o dėl to nerimauju ) , nors žiūrėjau kainą 4695 [metinių studijų kainų dydžiai 2011 m. ], dar palyginus padoriai.. bet vis vien , norisi patekti į vnf , tėvams tai atsieitų itin. To nesinori.. Išleistuvės ir man liepos 15 d. , laukiu, noris greičiau viską užbaigt ir turėt savo rankose atestatą. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:18:59
| Nuoroda
Sveika Erika ; ) gal tikrai patapsim kolegės, jei neišbėgiosim į skirtingas specialybes, smagiai būtų .. visos komentuojamės ir žiūrim patenkam visos o ką rinktis geriausia, tai , kas labiausiai traukia. Bandykit įsivaizduot save ateity , kokioj srity labiausiai norėtumėt uždarbiaut ; ) aš tai net odontolgiją rašiau, bet tam traukos tikrai nejaučiu, kaip ir kosmetologijoj. Nežinau.. mane kažkaip prie vaistų .. net eidama Šiauliuose per akropolį , pažiūriu vaistinę , iškart šypsena ir noras vis didesnis ; ) nors kiek žinau kolegijoj gali būt vaistininko padėjėjas , o ne vaistininkas. Nežinau , kaip jus , ar trikdo tai ar ne? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:22:02
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Lacost* rašė:
Ohoo , visai neužėjus čia r pramigti galima ;D Aha kuo arčiau tie stojimai tuo daugiau besidominčių atsiranda čia Pastebėjau, iš dalies ir gerai ; ) pasidalinsim nuomonėm ; ) aš visai UŽ. kaip jau minėjau, kas čia žino , gal artimom kolegėm būsim. o vat čia , mačiau , kalbėjot apie Vilnių.. Bleemm. tikrai , kad toli, vat pvz man artimiausiai Klaipėda , Šiauliai žinoma , ir Kaunas (kuriam didelė trauka , dauguma draugų įstojo iš mano miesto čia, man net jaukiau būtų , tik dar negirdėjau, kad kas įstojo ten , kur va mes norėtume ) . Tdl truputį nejauku , kaip naujokei |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:28:54
| Nuoroda
O aš visai į Kauną nenoriu, nes visi draugai lieka Vilniuj. Bet prasidės naujas gyvenimo etapas, vieni draugai dings, kiti atsiras tai labai dėl to nepergyvenu. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:42:24
| Nuoroda
erika^^ rašė:
O aš visai į Kauną nenoriu, nes visi draugai lieka Vilniuj. Bet prasidės naujas gyvenimo etapas, vieni draugai dings, kiti atsiras tai labai dėl to nepergyvenu. Žinoma , neverta pergyvent dėl draugų ; ) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:44:51
| Nuoroda
O aš visai lauki to naujo etapo, nauja vieta, nauja kompanija... labai viliuosi kad sutarsiu su mane supančiais žmonės, tada būtų tikrai smagu Dovile, žinok man lygiai tas pats jei praeinu vaistinę visada pasižiūriu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:48:09
| Nuoroda
O aš Kaune jokių pažįstamų, giminių neturiu, nieko grynai, o Klaipėdoje turiu, jeigu kas būtų kur prisiglaust ;D bet Kaunas traukia va ir viskas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:54:49
| Nuoroda
o mano beveik visos giminės Kaune. O iš draugų niekas ten nesimoko, negyvena. Bet nesijaudinu dėl to, nes tikiuosi gerai sutart su naujais bendramoksliais |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
17:01:01
| Nuoroda
Aš manau viskas bus gerai merginos , jei įstosim Kaune : ) svarbiausia to norėt . Svarbiausia įstot )) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
17:02:58
| Nuoroda
Tai žinoma, kad BUS!! : DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
18:33:09
| Nuoroda
Lacost* rašė:
Ohoo , visai neužėjus čia r pramigti galima ;D Aš ir dabar užjau pala pala nuo kur čia skaityti O dėl naujo gyvenimo etapo, tai laukiu visai, man taip pat būtų arčiausiai Klaipda, tačiau irgi noriu i Kauną. Manau jei čia įstosiu viskas bus gerai, susirasim naujų draugų ir panašiai, nereikės gal visą laiką būti vienai |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
18:46:57
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Ingrid_a rašė:
Jolanta* rašė:
Na bus ta atestatų atidavimo šventė oficiali, o po to jau vakarui esam išsinuomoję patalpas, muzikantą lygtais jeigu rado kokį ;D kaip pas tave? Pas mus tai bendros, visos mokyklos dvyliktokų išleistuvės Tai irgi neblogai dėl manęs ištikro to mūsų baliaus gali ir nebūti , bet pagalvojus vistiek jei jau rengia tai kaip neisi Tai jo, dėl manęs irgi ištikrųjų jo galėtų nebūti, nes dabar labiausiai norisi tik pasiimti atestatą ir viskas, tačiau kažkaip kai organizuoja tai irgi noris sudalyvaut |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
18:48:24
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Tai žinoma, kad BUS!! : DD BUS BUS!!!! DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
13:07:42
| Nuoroda
Ingrid_a rašė:
Jolanta* rašė:
Ingrid_a rašė:
Jolanta* rašė:
Na bus ta atestatų atidavimo šventė oficiali, o po to jau vakarui esam išsinuomoję patalpas, muzikantą lygtais jeigu rado kokį ;D kaip pas tave? Pas mus tai bendros, visos mokyklos dvyliktokų išleistuvės Tai irgi neblogai dėl manęs ištikro to mūsų baliaus gali ir nebūti , bet pagalvojus vistiek jei jau rengia tai kaip neisi Tai jo, dėl manęs irgi ištikrųjų jo galėtų nebūti, nes dabar labiausiai norisi tik pasiimti atestatą ir viskas, tačiau kažkaip kai organizuoja tai irgi noris sudalyvaut Dėl manęs tai visos šios švenės galėtų ir nebūti, pilnai užtenka oficialios dalies prisišventėm mes jau ;DD buvo ne tik šimtadienis , o ir 50-šimtadienis ir šiaip , kur šventėm , laikas nepraslinko veltui , buvau nustebinta , kad taip suorganizavom viską, dabar irgi organizuoja , bet matyt atsisakysiu, nors kas čia žino su manim .. galiu ir persigalvoti |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
13:08:59
| Nuoroda
Pfu.. šįkart atėjau.. nieko nepraleidauu daug maniau , jau teks persigąsti blem..laukiu nesulaukiu, kada pasiimsiu atestatą ir ruošiuos tolimesniam etapui, ta diena artėja, tik įdomu , kada chemiją sužinosim. |