farmakotechnika
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-07 11:18:17 | Nuoroda

Radot dėl ko dejuoti :D džiaukitės, konkursiniai balai aukšti, įstosit į nemokamą visvien :) Su tokiais balais galit manau laisvai ir į univerą varyt ;) 

Žinutė parašyta: 2011-07-07 11:20:31 | Nuoroda

Radot dėl ko dejuoti :D džiaukitės, konkursiniai balai aukšti, įstosit į nemokamą visvien :) Su tokiais balais galit manau laisvai ir į univerą varyt ;) Tik žinoma jei jau farmacija traukia ir nenorit univere tada čia varykit :)

Žinutė parašyta: 2011-07-07 11:20:55 | Nuoroda

Radot dėl ko dejuoti :D džiaukitės, konkursiniai balai aukšti, įstosit į nemokamą visvien :) Su tokiais balais galit manau laisvai ir į univerą varyt ;) Tik žinoma jei jau farmacija traukia ir nenorit univere tada čia varykit :)

Žinutė parašyta: 2011-07-07 11:38:48 | Nuoroda

Na, aš ir pergalvojau, kad pirmu nr rašyt bandysiu farmacija lsmu... na vistiek jei neįstosiu tai kažkur kitur vistiek pateksiu. Nes jei tu išlyginamųjų nebus ir kai mes baigsim... reik bandyt aukščiau dabar kol laikas, o antru jauč reik lžuū rašyt man, o 3 vietoj lieka farmakotechnika, noris univera baigt :D 

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 62
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-07 11:40:10 | Nuoroda

kaip tau, Ingrida, chemija pasisekė? :)

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-07 11:42:03 | Nuoroda

Aš pirmu numeriu odontologiją lsmu parašius, o antru farmakotechniką kk ir toliau visą kk. Žiūrėsim, kaip čia bus, gal dar 10 kartų pakeisiu viską :D 

Žinutė parašyta: 2011-07-07 11:45:43 | Nuoroda

Jooo...aš irgi užsiimu tuo keitaliojimu prioritetų dažnai :D

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-07 11:53:26 | Nuoroda

Maniau, kad aš tik viena čia taip :D 

Žinutė parašyta: 2011-07-07 12:14:12 | Nuoroda
Jolanta* rašė:

kaip tau, Ingrida, chemija pasisekė? :)

Normaliai ištikrųjų, na nėra labai gerai, tačiau geriau už matieką :D 

Žinutė parašyta: 2011-07-07 12:14:54 | Nuoroda
erika^^ rašė:

Ne ne tikrai neviena , aš jau labai daug kartų keičiau :D ir dar keisiu turbūt :D

Žinutė parašyta: 2011-07-08 19:05:41 | Nuoroda
Jolanta* rašė:

Na, aš ir pergalvojau, kad pirmu nr rašyt bandysiu farmacija lsmu... na vistiek jei neįstosiu tai kažkur kitur vistiek pateksiu. Nes jei tu išlyginamųjų nebus ir kai mes baigsim... reik bandyt aukščiau dabar kol laikas, o antru jauč reik lžuū rašyt man, o 3 vietoj lieka farmakotechnika, noris univera baigt :D 

Tai blem .. bandyk stot į LSMU , aš manau neprašausi :P

Žinutė parašyta: 2011-07-08 19:06:14 | Nuoroda
erika^^ rašė:

Deja , esi ne viena Tu :P

Žinutė parašyta: 2011-07-08 20:13:30 | Nuoroda
Lacost* rašė:
Jolanta* rašė:

Tai jaučiu ir  bandysiu...  Ooooo kad tavo manymas Dievui į ausį :D

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-09 10:31:19 | Nuoroda
Lacost* rašė:
Jolanta* rašė:

Pritariu, bandyk Jolanta stot į LSMU turi šansų ten patekti ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-09 14:04:53 | Nuoroda

Patarkit, kas geriau, ar akuserija ar farmakotechnika?.. negaliu apsisprest...

Žinutė parašyta: 2011-07-09 14:53:10 | Nuoroda

sunku pasakyt šiaip :) pagalvok, ką tu pati labiau norėsi mokytis, o pabaigus mokslus dirbt :)

Žinutė parašyta: 2011-07-09 15:01:09 | Nuoroda

su farmakotechnika reikes imt islyginamasias... Ir perspektyvos didesnes, bet su akuserija man smagiau kazkaip...

Žinutė parašyta: 2011-07-09 17:16:37 | Nuoroda
sssimuona rašė:

su farmakotechnika reikes imt islyginamasias... Ir perspektyvos didesnes, bet su akuserija man smagiau kazkaip...

Kad išlyginamųjų nebėra ;) jeigu sakai, kad akušerija tau smagiau, tai pirmu nr ją ir rašyk, o farmakotechnika antru :) na čia tik mano nuomonė, tau spręsti ;)

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-09 17:17:17 | Nuoroda
Ingrid_a rašė:
Lacost* rašė:
Jolanta* rašė:

Pritariu, bandyk Jolanta stot į LSMU turi šansų ten patekti ;)

rašysiu pirmu lsmu :) kaip bus taip :)

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-12 12:34:54 | Nuoroda

Sveikučiai (-tės),

Gal žinot koks maždaug nusimato farmakotechnikos vf balas? Ir ar šiuo metu įmanoma baigus šią specialybę, metus ar kiek ten trunka toliau tie mokslai, įgauti farmacijos bakalaurą? (Čia kažkur skaičiau) :D

• Biologija / VBE 41
  • Chemija / VBE 32
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 49
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 81
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą