farmakotechnika
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-30 21:27:49 | Nuoroda

Aš Dovilė :) iš kokio miesto esi?

Stengiuosi nesijaudinti, bet viduje nerimą jaučiu.

o chemijos uždaviniai.. hmm.. sudėtingumas pasijautė. ir nuojauta kužda , kad nenudžiugsiu pamačiusi kokį rezultatą gavau. Paskutinis egzaminas - kaip kiti sakė - nužudė : ))

Žinutė parašyta: 2011-07-01 07:46:52 | Nuoroda

Viskas bus gerai ;) o man kaip matematika nuotaiką pakėlė ;D nesitikėjau 50% gaut ;D veee;D 

Tu matau iš Šiaulių, nelabai jau toli nuo manęs, Akmenės rajone aš, Papilėj, gal esi ką girdėjus netyčia ;DD

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 62
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-01 10:37:55 | Nuoroda

Sveika Dovile, aš iš po egzaminų rezultatų apie LSMU irgi nebegalvoju jau  :D praėjo noras. Taigi bandysiu irgi i KK . Kiek biologijos surinkai? :) O jūs jei stosit kur planuojat apsistoti? Nomuositės butą ar į bendrabutį?  

Žinutė parašyta: 2011-07-01 12:46:17 | Nuoroda

Jolanta - nelabai gerai. Nesu patenkinta rezultatu , kurį pamačiau. O Tve sveikinu su matematikos ir biologijos rezultatais. Gerai išlaikiusi. ; ) Apie Papilę šiek tiek esu girdėjusi. : )

Ingrida - Aš tos pačios nuomonės dėl egzaminų rezultatų. Biologija negeras rezultatas o tavo ? patenkinta tuo , ką gavai?

o ar bendrabutį , ar bute? aš galvoju bendrabuty .. pradžiai, bus matyt. Bet dar reikia žinot , ar įstosiu. o Judvi?

Žinutė parašyta: 2011-07-01 13:27:55 | Nuoroda

tai kiek gavot, merginos? :) aš tai tikiuosi bendrabutį gaut..jei negausiu bus nekas, nenorėčiau paskutinėm dienom ieškotis kažko, o be to ir pigiau būtų manau :)

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-01 13:28:10 | Nuoroda

Na tas rezultatas nėra tragiškas, tačiau neesu patenkinta, tikrai norjau daugiau :) o tu patenkinta? O dėl būsto tai iš pradžių planuoju bendrabutį, vėliau jai nepatiks ieškosiu buto, žinoma jei pavyks įstoti :) 

Žinutė parašyta: 2011-07-01 13:34:48 | Nuoroda

Na patenkinta, tik lietuvių galėjo datempt iki 70, bet tvarkoj viskas ;D 

na šiaip jo, jei nepatinka visada gali iš bedrabučio išsikraustyt ar kambariokes pakeist, kambarį:) galima susitart ten visaip manyčiau per laiką:D 

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-01 13:36:58 | Nuoroda
Jolanta* rašė:

tai kiek gavot, merginos? :) aš tai tikiuosi bendrabutį gaut..jei negausiu bus nekas, nenorėčiau paskutinėm dienom ieškotis kažko, o be to ir pigiau būtų manau :)

Aš ir labai norėčiau bendrabutį gaut, nelabai norėčiau ir aš buto paskutinėm dienom  ieškot :) 

Žinutė parašyta: 2011-07-01 13:38:32 | Nuoroda

Sunku ir rasti būtų manyčiau :)

Kokias dar specialybes rašėt į sąrašiuką? farmakotechniką pirmu nr? :)

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-01 14:33:01 | Nuoroda

Aš tai dar turiu parašius bendrosios praktikos slaugą, jei nepavyktų  farmakotechniką, kineziterapiją, tačiau čia atsarginiai atvejai, labai noriu į farmakotechniką, tiesa dar farmaciją parašiau, bet nelabai manau, kad įstosiu ten. O tu kokias dar? :) Na kolkas nra pirmoj vietoj pas mane, bet greičiauisiu metu atsidurs manau :) o tu pirmu?  

Žinutė parašyta: 2011-07-01 14:38:31 | Nuoroda

Belekoks galvosukis man čia... Galvoju gal lsmu farmaciją pirmu nr rašyt, bet kažkaip bijau :( farmakotechnika dabar pirmu, toliau esu prirašius taikomaja ekologija lžūu kažkaip ir ten labai norėčiau, toliau aplikos apsauga keliose vietose :) gydytojom, seselėm, ar dar kuo būt nenoriu :)

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-01 14:44:10 | Nuoroda

Užpildžiau visus 12 :D tai paskutinėj vietoj kosmetologiją parašiau, o prieš tai dar kk maisto saugą ir ktu maisto technologijos ir inžinerija, kažkaip taip vadinasi ;D čia atsarginiai variantai, nesunku ten pakliūt atrodo :)

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-01 15:22:36 | Nuoroda
Jolanta* rašė:

Bendrabutis kolkas geriausias variantas ir yra, aš bent taip manau.

Žinutė parašyta: 2011-07-01 15:24:54 | Nuoroda
Jolanta* rašė:

Farmakotechnika pas mane tai pirmu nr. :) ir būtent KK,nerizikavau į LSMU pirmu numeriu, ns be šansų,užpildžiau 9 prašymus, bet galvoju,dar gal ką keisiu, o jūs jau galutinai užpildėt? galutinai nusprendusios?rašėt tik Kaune?

Žinutė parašyta: 2011-07-01 15:39:02 | Nuoroda
Lacost* rašė:
Jolanta* rašė:

Farmakotechnika pas mane tai pirmu nr. :) ir būtent KK,nerizikavau į LSMU pirmu numeriu, ns be šansų,užpildžiau 9 prašymus, bet galvoju,dar gal ką keisiu, o jūs jau galutinai užpildėt? galutinai nusprendusios?rašėt tik Kaune?

Aš lsmu negrįstu rašyt dėl kitos priežasties, neįstosiu tai neįstosiu, o dėl to kad labai ilgai ir labai sunku ten , bent as taip įsivaizduoju :D matysiu dar. 

Aš naujų žadu nebeprirašyt, tik sukeist vietom ką nors. Pagrinde rašiau Kauną ir Šiaulius.  Ant galo tik aplinkos apsaugą Panevėžio kolegijoj, bet manau neprireiks :D . o tu kaip? :)

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-01 16:42:13 | Nuoroda
Lacost* rašė:

Aš ir galvoju farmakotechniką 1nr :) aš kaipir Jolanta esu užpildžius visus 12, tik pakeisiu vietom :) na mano dauguma Kaune, turiu kelis variantus surašiusi ir Klaipdoj o tu kaip?

Žinutė parašyta: 2011-07-02 23:25:18 | Nuoroda
Jolanta* rašė:
Lacost* rašė:
Jolanta* rašė:

Aš lsmu negrįstu rašyt dėl kitos priežasties, neįstosiu tai neįstosiu, o dėl to kad labai ilgai ir labai sunku ten , bent as taip įsivaizduoju :D matysiu dar. 

Aš naujų žadu nebeprirašyt, tik sukeist vietom ką nors. Pagrinde rašiau Kauną ir Šiaulius.  Ant galo tik aplinkos apsaugą Panevėžio kolegijoj, bet manau neprireiks :D . o tu kaip? :)

Kad ten bus sunku - faktas, kas ten mokosi, kiek žinau, atsiliepimai ne iš maloniausių ausiai, merginos . Minėjo, kad nematyčiau nei dienos , nei nakties, jau kaip kibt , taip kibt prie mokslų reikės , jei tenai. Kiaura teorija. Praktikos mažai. O kolegijoje kiek kitaip, bet tai nereiškia, kad mokytis reikės minimaliai. OH NO. Jei jau stojam , tai reikia nusiteikti viskam : ) aš pasiruošusi. + tokia specialybė , nėra ko norėt, užspaus, ir spaus iš mūsų tikrai ; ) kas tai bebūtų.. ar kolegija , ar universitetas . Svarbiausias , kad būtų noras ir suinteresuotumas pasiekti kuo daugiau, nuteikti Save teigiamai. Mano dabar tikslas įstoti. o aš bijau prisikalbėti, kad vat noriu čiaa.. ir šast neįstoju.. jau seniai apie tai galvoju, bet visokių minčių galvoj.. gal nerimas savo daro. Kai ne viskas iš karto, nėra užtikrintumo, o jau norisi rasti pakvietimus kad PRIIMTA. :) kantrybės turiu , bet kartais jaučiu , kad ji senka :) nežinau kaip jums.. bet aš taip jaučiuos.

o dėl prašymo, jau šiek tiek pakeičiau šį tą. dabar jau išsiųsta 12 prašymų, šiek tiek ir vietos pakeistos, bet 1 lieka p vis vien pretenduoja farmakotechnika. Klaipėdoj rašiau, Šiauliuose tap pat , bet į gan žemesnes vietas, o judvi rašėt į vnf ? ar visos į vf?

Žinutė parašyta: 2011-07-02 23:26:52 | Nuoroda

Judvi nesijaudinat dėl stojimų? kartais nekyla tokių minčių '' bleem, norisi viską pagreitinti''? ir beje , kada jums išleistuvės?

Žinutė parašyta: 2011-07-03 11:29:12 | Nuoroda

Kas dėl universiteto ir aš girdėjau, kad ten dieną naktį turi mokintis ir yra labai sunku, todl aš ir labiau į kolegiją norėčiau :) Na aš dar kolkas surašiau tik i vf, žiūrėsiu kaip chemija, jei bus labai prastai tada gal teks ir vnf pridėti o tu kaip? Tai žinoma, kad kyla tokių minčių, greičiau viskas baigtųsi, sužinočiau priėmė ar ne ir būtų rami galva, o dabar vis viduje jaudinuos ar priims mane ar ne :) O dėl išleistuvių, tai man jos liepos 15d :) o tau kada?  

Žinutė parašyta: 2011-07-03 11:45:32 | Nuoroda

Aišku jaudinuos ir aš... visus rašiau tik vf, nes nelabai būtų man kaip už tą mokslą mokėt... :) tai labai tikiuos įstot į vf. 

Man taip pat išleistuvės liepos 15 dieną ;) 

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą