Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
21:27:49
| Nuoroda
Aš Dovilė iš kokio miesto esi? Stengiuosi nesijaudinti, bet viduje nerimą jaučiu. o chemijos uždaviniai.. hmm.. sudėtingumas pasijautė. ir nuojauta kužda , kad nenudžiugsiu pamačiusi kokį rezultatą gavau. Paskutinis egzaminas - kaip kiti sakė - nužudė : )) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:46:52
| Nuoroda
Viskas bus gerai o man kaip matematika nuotaiką pakėlė ;D nesitikėjau 50% gaut ;D veee;D Tu matau iš Šiaulių, nelabai jau toli nuo manęs, Akmenės rajone aš, Papilėj, gal esi ką girdėjus netyčia ;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
10:37:55
| Nuoroda
Sveika Dovile, aš iš po egzaminų rezultatų apie LSMU irgi nebegalvoju jau :D praėjo noras. Taigi bandysiu irgi i KK . Kiek biologijos surinkai? O jūs jei stosit kur planuojat apsistoti? Nomuositės butą ar į bendrabutį? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:46:17
| Nuoroda
Jolanta - nelabai gerai. Nesu patenkinta rezultatu , kurį pamačiau. O Tve sveikinu su matematikos ir biologijos rezultatais. Gerai išlaikiusi. ; ) Apie Papilę šiek tiek esu girdėjusi. : ) Ingrida - Aš tos pačios nuomonės dėl egzaminų rezultatų. Biologija negeras rezultatas o tavo ? patenkinta tuo , ką gavai? o ar bendrabutį , ar bute? aš galvoju bendrabuty .. pradžiai, bus matyt. Bet dar reikia žinot , ar įstosiu. o Judvi? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
13:27:55
| Nuoroda
tai kiek gavot, merginos? aš tai tikiuosi bendrabutį gaut..jei negausiu bus nekas, nenorėčiau paskutinėm dienom ieškotis kažko, o be to ir pigiau būtų manau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
13:28:10
| Nuoroda
Na tas rezultatas nėra tragiškas, tačiau neesu patenkinta, tikrai norjau daugiau o tu patenkinta? O dėl būsto tai iš pradžių planuoju bendrabutį, vėliau jai nepatiks ieškosiu buto, žinoma jei pavyks įstoti |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
13:34:48
| Nuoroda
Na patenkinta, tik lietuvių galėjo datempt iki 70, bet tvarkoj viskas ;D na šiaip jo, jei nepatinka visada gali iš bedrabučio išsikraustyt ar kambariokes pakeist, kambarį:) galima susitart ten visaip manyčiau per laiką:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
13:36:58
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
tai kiek gavot, merginos? aš tai tikiuosi bendrabutį gaut..jei negausiu bus nekas, nenorėčiau paskutinėm dienom ieškotis kažko, o be to ir pigiau būtų manau Aš ir labai norėčiau bendrabutį gaut, nelabai norėčiau ir aš buto paskutinėm dienom ieškot |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
13:38:32
| Nuoroda
Sunku ir rasti būtų manyčiau Kokias dar specialybes rašėt į sąrašiuką? farmakotechniką pirmu nr? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
14:33:01
| Nuoroda
Aš tai dar turiu parašius bendrosios praktikos slaugą, jei nepavyktų farmakotechniką, kineziterapiją, tačiau čia atsarginiai atvejai, labai noriu į farmakotechniką, tiesa dar farmaciją parašiau, bet nelabai manau, kad įstosiu ten. O tu kokias dar? Na kolkas nra pirmoj vietoj pas mane, bet greičiauisiu metu atsidurs manau o tu pirmu? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
14:38:31
| Nuoroda
Belekoks galvosukis man čia... Galvoju gal lsmu farmaciją pirmu nr rašyt, bet kažkaip bijau farmakotechnika dabar pirmu, toliau esu prirašius taikomaja ekologija lžūu kažkaip ir ten labai norėčiau, toliau aplikos apsauga keliose vietose gydytojom, seselėm, ar dar kuo būt nenoriu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
14:44:10
| Nuoroda
Užpildžiau visus 12 tai paskutinėj vietoj kosmetologiją parašiau, o prieš tai dar kk maisto saugą ir ktu maisto technologijos ir inžinerija, kažkaip taip vadinasi ;D čia atsarginiai variantai, nesunku ten pakliūt atrodo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:22:36
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
tai kiek gavot, merginos? aš tai tikiuosi bendrabutį gaut..jei negausiu bus nekas, nenorėčiau paskutinėm dienom ieškotis kažko, o be to ir pigiau būtų manau Bendrabutis kolkas geriausias variantas ir yra, aš bent taip manau. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:24:54
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Sunku ir rasti būtų manyčiau Kokias dar specialybes rašėt į sąrašiuką? farmakotechniką pirmu nr? Farmakotechnika pas mane tai pirmu nr. ir būtent KK,nerizikavau į LSMU pirmu numeriu, ns be šansų,užpildžiau 9 prašymus, bet galvoju,dar gal ką keisiu, o jūs jau galutinai užpildėt? galutinai nusprendusios?rašėt tik Kaune? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:39:02
| Nuoroda
Lacost* rašė:
Jolanta* rašė:
Sunku ir rasti būtų manyčiau Kokias dar specialybes rašėt į sąrašiuką? farmakotechniką pirmu nr? Farmakotechnika pas mane tai pirmu nr. ir būtent KK,nerizikavau į LSMU pirmu numeriu, ns be šansų,užpildžiau 9 prašymus, bet galvoju,dar gal ką keisiu, o jūs jau galutinai užpildėt? galutinai nusprendusios?rašėt tik Kaune? Aš lsmu negrįstu rašyt dėl kitos priežasties, neįstosiu tai neįstosiu, o dėl to kad labai ilgai ir labai sunku ten , bent as taip įsivaizduoju matysiu dar. Aš naujų žadu nebeprirašyt, tik sukeist vietom ką nors. Pagrinde rašiau Kauną ir Šiaulius. Ant galo tik aplinkos apsaugą Panevėžio kolegijoj, bet manau neprireiks . o tu kaip? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:42:13
| Nuoroda
Lacost* rašė:
Farmakotechnika pas mane tai pirmu nr. ir būtent KK,nerizikavau į LSMU pirmu numeriu, ns be šansų,užpildžiau 9 prašymus, bet galvoju,dar gal ką keisiu, o jūs jau galutinai užpildėt? galutinai nusprendusios?rašėt tik Kaune? Aš ir galvoju farmakotechniką 1nr aš kaipir Jolanta esu užpildžius visus 12, tik pakeisiu vietom na mano dauguma Kaune, turiu kelis variantus surašiusi ir Klaipdoj o tu kaip? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-02
23:25:18
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Lacost* rašė:
Jolanta* rašė:
Sunku ir rasti būtų manyčiau Kokias dar specialybes rašėt į sąrašiuką? farmakotechniką pirmu nr? Farmakotechnika pas mane tai pirmu nr. ir būtent KK,nerizikavau į LSMU pirmu numeriu, ns be šansų,užpildžiau 9 prašymus, bet galvoju,dar gal ką keisiu, o jūs jau galutinai užpildėt? galutinai nusprendusios?rašėt tik Kaune? Aš lsmu negrįstu rašyt dėl kitos priežasties, neįstosiu tai neįstosiu, o dėl to kad labai ilgai ir labai sunku ten , bent as taip įsivaizduoju matysiu dar. Aš naujų žadu nebeprirašyt, tik sukeist vietom ką nors. Pagrinde rašiau Kauną ir Šiaulius. Ant galo tik aplinkos apsaugą Panevėžio kolegijoj, bet manau neprireiks . o tu kaip? Kad ten bus sunku - faktas, kas ten mokosi, kiek žinau, atsiliepimai ne iš maloniausių ausiai, merginos . Minėjo, kad nematyčiau nei dienos , nei nakties, jau kaip kibt , taip kibt prie mokslų reikės , jei tenai. Kiaura teorija. Praktikos mažai. O kolegijoje kiek kitaip, bet tai nereiškia, kad mokytis reikės minimaliai. OH NO. Jei jau stojam , tai reikia nusiteikti viskam : ) aš pasiruošusi. + tokia specialybė , nėra ko norėt, užspaus, ir spaus iš mūsų tikrai ; ) kas tai bebūtų.. ar kolegija , ar universitetas . Svarbiausias , kad būtų noras ir suinteresuotumas pasiekti kuo daugiau, nuteikti Save teigiamai. Mano dabar tikslas įstoti. o aš bijau prisikalbėti, kad vat noriu čiaa.. ir šast neįstoju.. jau seniai apie tai galvoju, bet visokių minčių galvoj.. gal nerimas savo daro. Kai ne viskas iš karto, nėra užtikrintumo, o jau norisi rasti pakvietimus kad PRIIMTA. kantrybės turiu , bet kartais jaučiu , kad ji senka nežinau kaip jums.. bet aš taip jaučiuos. o dėl prašymo, jau šiek tiek pakeičiau šį tą. dabar jau išsiųsta 12 prašymų, šiek tiek ir vietos pakeistos, bet 1 lieka p vis vien pretenduoja farmakotechnika. Klaipėdoj rašiau, Šiauliuose tap pat , bet į gan žemesnes vietas, o judvi rašėt į vnf ? ar visos į vf? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-02
23:26:52
| Nuoroda
Judvi nesijaudinat dėl stojimų? kartais nekyla tokių minčių '' bleem, norisi viską pagreitinti''? ir beje , kada jums išleistuvės? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
11:29:12
| Nuoroda
Kas dėl universiteto ir aš girdėjau, kad ten dieną naktį turi mokintis ir yra labai sunku, todl aš ir labiau į kolegiją norėčiau Na aš dar kolkas surašiau tik i vf, žiūrėsiu kaip chemija, jei bus labai prastai tada gal teks ir vnf pridėti o tu kaip? Tai žinoma, kad kyla tokių minčių, greičiau viskas baigtųsi, sužinočiau priėmė ar ne ir būtų rami galva, o dabar vis viduje jaudinuos ar priims mane ar ne O dėl išleistuvių, tai man jos liepos 15d o tau kada? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
11:45:32
| Nuoroda
Aišku jaudinuos ir aš... visus rašiau tik vf, nes nelabai būtų man kaip už tą mokslą mokėt... tai labai tikiuos įstot į vf. Man taip pat išleistuvės liepos 15 dieną |
|
|