Istorija 2009
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-04-02 21:44:34 | Nuoroda

aha man irgi nepatinka tokio tipo egzas.va jei butu tokie kaip iki praejusiu metuu tai net galvos per daugiausiai sukt nereiktu ;) nusipirkau ta knyga isu egzais i pagalba abiturientui, tai kai sprendziu, issijuosus dabar :D kazin ar duos kokios naudos.. 

Žinutė parašyta: 2009-04-02 22:57:14 | Nuoroda

Joo, as irg turiu nusipirkus. Padariau jau testus visu egzaminu. Katik va dariau irgi uzduotis is ten, galiam prisirinkt taskeliu...

Žinutė parašyta: 2009-04-05 21:13:48 | Nuoroda

Gal kas naudojat Dariaus Petreikio pratybas iš serijos "Į egzaminą- be baimės"?:) Gal padeda?

Žinutė parašyta: 2009-04-06 21:43:50 | Nuoroda

Na o mes turim pratybas "Lietuvos istorija" 11-12 kl., taciau is musu grupes niekas nedaro, tiksliau pats mokytojas turbut uzmirso kad mes jas dar turim.. tai pas mane padaryta vos puse puslapio..:) taciau is siu pratybu, galima nebl pasiruost is lietuvos istorijos..

Žinutė parašyta: 2009-04-07 18:28:35 | Nuoroda
ninukas rašė:

Gal kas naudojat Dariaus Petreikio pratybas iš serijos "Į egzaminą- be baimės"?:) Gal padeda?

As turiu sita saltiniu knyga, siaip saltiniai neblogi , kartas nuo karto pasidarau , viena geresniu knygu saltiniams nagrineti . Tenai kai padarai saltini supranti , ka turi zinoti svarbiausio is to laikotarpio . Patinka, kad yra ir atsakymai .

Žinutė parašyta: 2009-04-09 09:43:35 | Nuoroda

as taip pat rosiuos laikyti istorija. nk gero nesitikiu. jau senai pradejom kartojima bet kazkaip greit viska perbegam . darom zemelapius, saltinius analizuojam. siulau visiems  pratybu sasiuvini J.Litvinaites ISTORIJA  ,  ce yra viskas ko reikia egzaminui : zymiausios datos,asmenybes, svarbiausi ivykiai, saltyiniai. tikrai geras. likus keliom sav pries egza reiks isnaujo ji isstudijuot. manau taj dilele pagalba besiruosiant.dar  turiu testu .mokytojas dave cd ten yra taip pat neblogas dalykas : istorijos santrauka pagal laikotarpi ir is jo testai.kas noretumes rasykit i    o gal ir jus turit kokiu testu pasprendinet?:)

Žinutė parašyta: 2009-04-09 19:53:19 | Nuoroda

Aš turiu politologijos testų, kuriuos reikia mintinai išmokti. Mokytoja sako, jog tai pagrindas. Politologijos klausimai kartojasi metai iš metų. Galėčiau irgi pasidalinti.  Taip pat turiu lietuvos istorijos testą, bet be atsakymų.

• Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 94
  • Matematika / VBE 94
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 71
Žinutė parašyta: 2009-04-10 10:59:44 | Nuoroda
glycerine rašė:

Justina! 2008 m. istorijos VBE pagrindinės ir pakartotinės sesijos atsakymus gali rasti čia:

www.egzaminai.lt/92/
www.egzaminai.lt/105/

O dėl anstesnių metų, jei pavyks gauti ir atsiskanuoti tai atsiųsiu tau e-mail'u

Labas, ar nepavyko gauti ankstesnių, t.y 2007 m. istorijos egzaminų atsakymų? Man reikėtų valstybinio egzamino atsakymų. Jei nesunku, atsiųsk ačiū

• Istorija / VBE 95
  • Matematika / VBE 94
Žinutė parašyta: 2009-04-10 17:30:29 | Nuoroda
paselusi* rašė:

as taip pat rosiuos laikyti istorija. nk gero nesitikiu. jau senai pradejom kartojima bet kazkaip greit viska perbegam . darom zemelapius, saltinius analizuojam. siulau visiems  pratybu sasiuvini J.Litvinaites ISTORIJA  ,  ce yra viskas ko reikia egzaminui : zymiausios datos,asmenybes, svarbiausi ivykiai, saltyiniai. tikrai geras. likus keliom sav pries egza reiks isnaujo ji isstudijuot. manau taj dilele pagalba besiruosiant.dar  turiu testu .mokytojas dave cd ten yra taip pat neblogas dalykas : istorijos santrauka pagal laikotarpi ir is jo testai.kas noretumes rasykit i    o gal ir jus turit kokiu testu pasprendinet?:)

O čia to cd informacija taip pat daliniesi? :) mane buvo sudominęs kur garso įrašų istorijos turėjo, ar niekas jų daugiau neturite? Būtų žiauriai gerai

Žinutė parašyta: 2009-04-10 17:46:37 | Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
glycerine rašė:

Justina! 2008 m. istorijos VBE pagrindinės ir pakartotinės sesijos atsakymus gali rasti čia:

www.egzaminai.lt/92/
www.egzaminai.lt/105/

O dėl anstesnių metų, jei pavyks gauti ir atsiskanuoti tai atsiųsiu tau e-mail'u

Labas, ar nepavyko gauti ankstesnių, t.y 2007 m. istorijos egzaminų atsakymų? Man reikėtų valstybinio egzamino atsakymų. Jei nesunku, atsiųsk ačiū

Galiu tau pabandyti atskanuoti atsakymus jei dar reikia :) mainais noreciau gauti tuos politologijso testukus :) 

Žinutė parašyta: 2009-04-10 20:16:05 | Nuoroda
editutia rašė:
Saulėgrąža rašė:
glycerine rašė:

www.egzaminai.lt/92/
www.egzaminai.lt/105/

Galiu tau pabandyti atskanuoti atsakymus jei dar reikia :) mainais noreciau gauti tuos politologijso testukus :) 

Tai berods jau apsimainėm  Ar ne tu ten rašei?

• Istorija / VBE 95
  • Matematika / VBE 94
Žinutė parašyta: 2009-04-11 00:12:17 | Nuoroda
niekurniekada rašė:
paselusi* rašė:

O čia to cd informacija taip pat daliniesi? :) mane buvo sudominęs kur garso įrašų istorijos turėjo, ar niekas jų daugiau neturite? Būtų žiauriai gerai

as tik norejau pasakyt, kad, man rods, ten paprasciausiai diktofonu zmogus pasinaudojo ;)

Žinutė parašyta: 2009-04-13 12:57:32 | Nuoroda
Žanet rašė:
quartiz rašė:
Žanet rašė:

Na man rytoj jau istorijos bandomasis.Tai darausi praitu ir ankstesniu metu valstybinius egzaminus,nes manau bus viso to misinys,kadangi bandomuju nebera internete,o mokytojas sake nieko nerose.

ir aš ryt rašau :)

Rosiesi? :) 

ruosiausi, turiu ta knygute "i pagalbe abiturientui. istorija" tai dariau tris paskutinius. trecio, t.y. paskutinio nebaigiau, tik puse padariau, ir per bandomaji butent ji ir dave :)

Žinutė parašyta: 2009-04-15 17:57:11 | Nuoroda

gal turit kas nors kokiu konspektu tinkamu egzui ruostis, gal galite atsiusti , ar siaip kokios tinkamos info, labai aciu ;)

Žinutė parašyta: 2009-04-17 03:12:32 | Nuoroda

sveiki, kaip manot egzamine gali buti tokiu nesamoningu zemelapiu, kaip kazkas is bizantijos,  egipto ar panasiai, nu zodziu kazkas su viduramziais. Ir siaip is kur mokintis tuos zemelapius ir ar nezinot ar nera kokio zemelapiu saraso, kurie galimi egzamine ir pan.

Žinutė parašyta: 2009-04-17 09:48:08 | Nuoroda

Mesopotamijos kokios gal galėtų būti, bent aš taip manau O_o 

Žinutė parašyta: 2009-04-17 14:11:46 | Nuoroda
Ishprotejus rašė:

Mesopotamijos kokios gal galėtų būti, bent aš taip manau O_o 

As kaip tik manau,kad jos nebus,nemaciau,kad egze butu is senoves zemelapis,manau kad bus arba is viduramziu arba is naujausiu laiku 

Žinutė parašyta: 2009-04-17 21:37:11 | Nuoroda
bembinas rašė:

sveiki, kaip manot egzamine gali buti tokiu nesamoningu zemelapiu, kaip kazkas is bizantijos,  egipto ar panasiai, nu zodziu kazkas su viduramziais. Ir siaip is kur mokintis tuos zemelapius ir ar nezinot ar nera kokio zemelapiu saraso, kurie galimi egzamine ir pan.

Gali būti bendras civilizacijų žemėlapis, bet mažai šansų. Žemėlapius patariu mokytis iš Kaselio knygos, tuo pat metu atsivertus ir vadovėlio žemėlapius, arba iš kažkur kitur, nes reikia mokėti lyginti, žiūrėti mąstelio. Nes būna taip, kad išmoksta iš Kaselio, paskui gauna egze sumažintą variantą, apkarpytą dar ir susimauna, neatpažįsta.

• Istorija / VBE 95
  • Matematika / VBE 94
Žinutė parašyta: 2009-04-22 18:26:24 | Nuoroda

Gal kas turite 2008 metu PAKARTOTINES sesijos atsakymus? buciau labai dekinga jei atsiustumete

Žinutė parašyta: 2009-04-22 20:18:36 | Nuoroda

Turiu as ta kaselio zemelapiu knyga.Bet ten daug tupu temu kaip: makedoniecio, egipto, bizantijos, romos, graikijos civilizacijos, USa zemelapiai, didieji geografiniai atradimai, nu zodziu daug tokiu zemelapiu, kurie greiciausiai nebus per egza, nes nelabai tikisi, kad galetu ikisti is kokios amerikos. Kaip as suprantu pagrindas, tai viskas is Napoleono, I,II pas. karu, saltojo karo ir visu LDK zemelapiu??

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą