Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-05-03
19:54:43
| Nuoroda
Tai kaip interpretacininkai ruosiates/ ruosytes egzuj? |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-03
20:40:00
| Nuoroda
Mokausi kontekstus ir interpretuoju... |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-03
21:40:48
| Nuoroda
Aš tai kai nežinau, ką rašysiu, tai kartoju viską, ką mokykloje kartojam. Manau, spėsim viską pakartoti. O šiaip tai labai stipriai nesiruošiu. Šiandien paskaitinėjau interpretacijų pavyzdžius, ypač apie "Metus" skaičiau. Kažin, jeigu duotų interpretuoti "Metus", man rodos, visai apsiimčiau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-03
22:47:58
| Nuoroda
Splatt rašė:
Mokausi kontekstus ir interpretuoju... o kokius tuos kontekstus? As tai sumasciau dar susirasyt ivairias mintis apie rasytoju kuryba is tokios knygos ("Literaturos klasikos interpretacijos"). Gal pavyks pritaikyt. Zinoma mokausi rasytoju apie rasytoju kurybos bruozus ir kt. Taip pat skaitinejuosi interpretaciju pavyzdzius. Taciau jas skaitinejant mane apima neviltis, jog nemoku as kuriniu interpretuot Neseniai rasem badomaja interpretacija, tai parasiau beveik kaip atpasakojima prozos kurinio. Eilerasti bijau interptetuot, nes galvoju, jog galiu ne i ta puse nusiinterpretuot. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-03
23:54:07
| Nuoroda
sikse rašė:
Splatt rašė:
Mokausi kontekstus ir interpretuoju... o kokius tuos kontekstus? As tai sumasciau dar susirasyt ivairias mintis apie rasytoju kuryba is tokios knygos ("Literaturos klasikos interpretacijos"). Gal pavyks pritaikyt. Zinoma mokausi rasytoju apie rasytoju kurybos bruozus ir kt. Taip pat skaitinejuosi interpretaciju pavyzdzius. Taciau jas skaitinejant mane apima neviltis, jog nemoku as kuriniu interpretuot Neseniai rasem badomaja interpretacija, tai parasiau beveik kaip atpasakojima prozos kurinio. Eilerasti bijau interptetuot, nes galvoju, jog galiu ne i ta puse nusiinterpretuot. Gal kvailai nuskambės, bet mokinuosi visus. Labiau dėmesį atkreipiu į žinomesnius rašytojus (jų kūrybos bruožus, laikotarpį, aktualias temas ir t.t.). |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-04
17:56:38
| Nuoroda
Durniausia, kad reikia atskirti atpasakojimą nuo interpretavimo Man irgi taip būna. O šiaip tai mane nervina, kai nežinau ką ten priinterpretuoti, per mažai žodžių gaunasi, arba interpretuoju savaip - kaip netinka ir būna blogai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-04
22:25:41
| Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
O šiaip tai mane nervina, kai nežinau ką ten priinterpretuoti, per mažai žodžių gaunasi, arba interpretuoju savaip - kaip netinka ir būna blogai. Savaip interpretuoti nėra blogai, jei tai kaip interpretuoji sugebi įrodyti ir pagrįsti tekstu. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-05
16:50:04
| Nuoroda
Gal but kas nors turite kokiu nors protingu rasiniu? pasiskaitineti jei ka labai lauksiu [email protected] |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-05
17:31:49
| Nuoroda
Na tai matyt, neįrodau gerai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-05
22:47:19
| Nuoroda
Muuuuu rašė:
Saulėgrąža rašė:
Na tai matyt, neįrodau gerai. Svarbu pasitikėti savimi ir parodyti viską, ką moki. Linkiu tau kuo didžiausios sėkmės! Žinau tau taip pat linkiu sėkmės. Ačiū už palaikymą |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-05-06
18:23:29
| Nuoroda
ar yra besiruosianciu analizuot lyrikos kurini???? |
Žinutė parašyta:
2009-05-07
07:44:51
| Nuoroda
o mum mokytja mineno kad gali but juknaite, granauskas, vaiciunaite arba marcelijus martinaitis. bet dar gali but skema |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-05-07
18:49:59
| Nuoroda
kazin ar bebus treciam is eiles egzmaine vaiciunaite..drisciau abejot. |
Žinutė parašyta:
2009-05-10
17:41:08
| Nuoroda
O Vaičiulaičio tai bet koks kūrinys gali būt? čia tas, kur Valentiną parašė? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-10
17:52:51
| Nuoroda
Taip. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-10
20:49:56
| Nuoroda
pabandom paspelioti,mano manymu 5labiausiai tiketini autoriai:juknaite,granauskas,satrijos ragana,Marcinkevicius.ka jus manote? |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-10
20:51:40
| Nuoroda
+skema |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-10
21:40:29
| Nuoroda
sveiki, tikiuosi kas nors atkreips i sia mano zinute demesi, ir taip man labai pades suzinoti labai svariu dalyku. pirmiasia gal but kas nors turite visu autoriu reikalinu izangas kurios tiktu.? jei taip tai buciau labai dekingas jai atsiustumete skype: vassiliausskass arba e-mail: [email protected] . Dar vienas dalykas kuris mane domina stai sie lietuviu poetai: na galu gale dar vienas klausimelis is kiek galima pasirinkti rasyti interpretacija? aciu labai.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-10
22:37:42
| Nuoroda
dainius.... rašė:
na galu gale dar vienas klausimelis is kiek galima pasirinkti rasyti interpretacija? aciu labai.... Labas. Iš trijų ištraukų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-11
00:07:02
| Nuoroda
dainius.... rašė:
tai is ju gali buti ideti tik eilerasciai taip? labai laukiu atsakymo. Iš jų gali būti ne tik eilėraščiai. Bet koks jų poezijos kūrinys gali būt. |